TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mačete je nevjerojatan. prodao je po 200 i sada hoće kupiti po 156. ajde dobro. samo da ne bude kao oni drukeri na magmi što su drukali na pad od 25 kuna, pa 20 pa kupovali između 20 i 14 a ono palo na 7 kuna bez mogućnosti prodaje jer količine su bile nikakve. svi znamo da tisak vrijedi puno puno više nego sada košta jer ga je todorić nakon stečaja platio 430 kuna po dionici i nije ga dodatno zadužio niti je iz njega sisao pare. čemu onda ovako niska cijena, to je jasno samo našim fond-menadžerčićima u odelcima. pa tisak bi kroz par godina mogao davati izdašnu dividendu . zar im nije u interesu kupiti sada dok je bezobrazno jeftino?

...povijest se ponavlja...

Pa naravno da hoću kupiti po 156kn kolega i naravno da sam prodao po 20x,xx.
E sad, ja ne kupujem 2000kom da mi je to nemoguće već 150-250kom pa je to itekako moguće.
Vidimo se na 160kn idući tjedan!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Splite, svi smo navikli tvoju retoriku, pretjerivanja i laži ovisno o tome kupuješ li ili prodaješ određenu dionicu. Presmiješno, mislim da je krajnje vrime da opet minjaš nick, jer se sve više sramotiš.

27.05.11.
Inače tko ne zna gdje prodati, savjetujem da se strpe do 250kn, jer tamo idemo, al srećom to je tek 1.stanica za TREJD.

Uvijek kontra analize Brutalnog kapitala koji je prodao na 170kn meni i sličnima u nadi da će kupovati na 140kn. Al srećom dionice sad posjeduju ne pohlepni već stabilni dioničari za duže staze.
Hvala kolegi Tigrusu, on kao da ne vidi pattern koji kaže rast do 420kn.

I sad imaš obraza izjavit da si proda po 20x,xx, a ako se ne varam prodava si po 197.
Ruga si se Tigrusu, a ti se sad nadaš kupit po 158kn?
Sebe smatraš stabilnim dioničarem za duže staze ili opet preuveličavaš?
Vidimo se na 160kn idući tjedan!

Šta ako ne bude 160kn sljedeći tjedana? Oćeš priznat da nemaš pojma ili ćeš slavodobitno pisat kako si kupija po minimumu i opet ide novi krug o targetima 300, 400,…kn?

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/g1TIioP6qCx48hashr8O2Q==.pdf

Adris gura svog šefa kontrolinga u Nadzorni. Osim toga ništa spektakularno, osim što će biti par "malih" dioničara na Skupštini sa pitanjima za gosp. Kocijana.
Bolje mu je da iskaže dobit već u drugom kvartalu ove godine,a da ne mora odgovarati na neugodna pitanja [lol]

15.07.2011 > T: 12.07.11 Pros. cijena: 191,68
RB Dioničar Broj %
1. AGROKOR D.D. 1.291.895 54,13%
2. ADRIS GRUPA D.D. 617.227 25,86%
3. REPUBLIKA HRVATSKA 252.052 10,56%
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.013 0,34% +432
5. Ilirika JIE 6.256 0,26%
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 5.627 0,24%
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.698 0,20% -800
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.232 0,18%
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.725 0,16%
10. CREDO BANKA D.D. 2.722 0,11%
UKUPNO 2.196.447 92,04%

Do kraja dana imat ćete 176kn… a neki su se čudili kad sam na 199kn pozivao na prodaju…
sad lijepo gubite već 10%.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Splite, svi smo navikli tvoju retoriku, pretjerivanja i laži ovisno o tome kupuješ li ili prodaješ određenu dionicu. Presmiješno, mislim da je krajnje vrime da opet minjaš nick, jer se sve više sramotiš.
MACHETE, 18.07.2011. u 18:00

Kolega Sandokane, sami dobro znate da ja ne uvjetujem niti rast niti pad cijene svojim pisanjem, a još manje kupnjom 100-200kom. TA i FA određuju smijer i sad je 175kn prva stepenica.
Probijanje iste dolje bi dalo negativan signal, sličan onome na LKPC na 980kn, a takav signal vodi u veći pad.

Machete, kak mozete uopce spominjati nekakve signale i TA na ovako nelikvidnoj dionici. Svaka izjava o nekakvoj TA na ovoj dionici je legitimacija samog sebe kao tezeg sarlatana. Vidoviti Milan je prema vama tezi egzaktni znanstvenik, statisticar, precizan kao svicarski sat…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Machete, kak mozete uopce spominjati nekakve signale i TA na ovako nelikvidnoj dionici. Svaka izjava o nekakvoj TA na ovoj dionici je legitimacija samog sebe kao tezeg sarlatana.

Imate obraza zvati me šarlatanom, a Vi ne pogađate ništa! A ja kad kažem ide ovo ispod 160kn onda Vam je čudno.

Machete, kak mozete uopce spominjati nekakve signale i TA na ovako nelikvidnoj dionici. Svaka izjava o nekakvoj TA na ovoj dionici je legitimacija samog sebe kao tezeg sarlatana.

Imate obraza zvati me šarlatanom, a Vi ne pogađate ništa! A ja kad kažem ide ovo ispod 160kn onda Vam je čudno.

[/quote]

pa daj reci već jednom na koliko da se postavim? već sam potrošio previše novaca dokupljući na tvojim targetrima.

pa daj reci već jednom na koliko da se postavim? već sam potrošio previše novaca dokupljući na tvojim targetrima.

[lol]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

I se skuplja polako? Prema tišini na formu rekao bih da svi sakupljalju mrvice. Na našu sreću/žalost veći kupci su se privremeno povukli sa kupnje pa možemo i mi svakodnevno sakupiti po par desetaka komada ovisno tko se koliko trudi 🙂 Ako pogledamo prošli period 170 malo plus/minus bi trebalo izdžati navalu prodavača (ako uopće tako možemo zvati ove sporadične prodaje). Oscilatori su se fino ohladili i čini mi se da ćemo s prvim pozitivnim vibrama i mi sa ovih razina…

New Report

Close