Danas miran dan, čeka se rast indexa vani pa da krenemo.
Dno je jako blizu, mislim da ispod 175kn neće i ne može! Tu je i retest točka, ako izdrži očekujte snažniji val uskoro preko 200kn.
Danas miran dan, čeka se rast indexa vani pa da krenemo.
e moj S400
TISAK D.D./SERIJA A II TISK-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AGROKOR D.D. 1.291.895 54,13 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. ADRIS GRUPA D.D. 617.227 25,86 Osnovni račun ROVINJ, HRVATSKA
3. REPUBLIKA HRVATSKA 252.052 10,56 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D./ILIRIKA JUGOISTOČNA EUROPA – OIF S JAVNOM PONUDOM 6.256 0,26 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 6.066 0,25 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA +480
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 5.627 0,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 5.438 0,23 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 3.725 0,16 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. CREDO BANKA D.D. 2.722 0,11 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. NOVAKOVIĆ SAŠA 2.100 0,09 Osnovni račun ČAKOVEC, HRVATSKA
Ukupno: 91,89
Dok neki shvate ode cijena.
kako ne,leti u nebesa…….evo plačem od tuge
Danas opet transakcija po prodaji 450 komada, kupi se u tišini, dok će neki zaplakati.
A zašto bi neko plakao kolega? Vidiš da se špekulanti igraju, a veliki dečki skupljaju.
Kad krene cijelo tržište pretpostavljam da ćemo prvo pomesti sve burek špekulante, a nakon toga će cijena eksplodirati. Pogledajte samo TA. Ko napeta puška smo. Samo se čeka triger. Interesa koliko vidim ima… [cool].
A zašto bi neko plakao kolega? Vidiš da se špekulanti igraju, a veliki dečki skupljaju.
Kad krene cijelo tržište pretpostavljam da ćemo prvo pomesti sve burek špekulante, a nakon toga će cijena eksplodirati. Pogledajte samo TA. Ko napeta puška smo. Samo se čeka triger. Interesa koliko vidim ima… [cool].
Kolega ovo danas mi je zgledalo kao totalna navlakuša. Ekipa krene prema 190 i odjednom nestanu nalozi, nestane podrška. Koma.
Kolega ovo danas mi je zgledalo kao totalna navlakuša. Ekipa krene prema 190 i odjednom nestanu nalozi, nestane podrška. Koma.
Sudeći po tvojem nicku rekao bih da to ima neke veze sa tobom ili ekipom oko tebe. Sad si prodao tih par sto komada koje imaš i navijaš za pad [wink]. No ne znaš tko kupuje…