Target 184-188kn, nakon toga korekcija i retest proboja pa se ne zaboravite iskrcati.
Da ne bi kasnije kolega Sandokan pisao kako, zašto, kako znate,…
[thumbsup]
Target 184-188kn, nakon toga korekcija i retest proboja pa se ne zaboravite iskrcati.
[thumbsup]
pih, ja se danas iskrco na 178 – 179, požurio se brže bolje a kad ono ide na 184
[thumbsup]
sad prodavati TISK je glupo, pred 2 mjeseca TISK se tržio po 240 kn…. a za mjesec dana će opet biti na toj cijeni…pa vi sada samo prodajte skupa s HFP-om, oni su vam stvarno mjerodavni za ulaganje [bye]
sad prodavati TISK je glupo, pred 2 mjeseca TISK se tržio po 240 kn…. a za mjesec dana će opet biti na toj cijeni…pa vi sada samo prodajte skupa s HFP-om, oni su vam stvarno mjerodavni za ulaganje [bye]
Kolega, HFP ne prodaje nego dodjeljuje.
Tisak u gubitku 15,7mil a dionica raste, društvima koja posluju s dobiti i djele dividendu dionice padaju kojom logikom se povode investitori
kad naučiš čitati između redaka, onda se ne budeš pitao ovakve gluposti. evo, moj d.o.o. je u gubitku već godinama pa i dalje posluje odlično.
[/quote]
Mogu mislit kako tvoj d.o.o. posluje odlično, a s gubitkom, sve je to na kratke staze, a između redaka čitam da su u Tisku troškovi osoblja 227.583.688 kn a imaju uposlenih 3.288 pa vidite tko od dobrog poslovanja Tiska profitira , radnici i dioničari sigurno nisu, već samo špekulanti, vrlo dobro poznajem računovodstvene politike i mogućnosti prikazivanja pozitivnog i negativnog rezultata jasno mi je da i rezerviranja u iznosu od 77mil su poslužila u svrhu skrivanja dobiti .Samo se pitam gdje ste svi bili kad se u 12.mj.2010. mogao kupovati daleko povoljnije.
Uvijek je loše kad jedan veliki prodaje.- to je distribucija
A kad se mali nakupe pa krene naopako- to je rasprodaja.
Da li netko veći tisak kupuje? – to bi bila akumulacija.
Ovaj na Tisku koji prodaje mi ide na živce. Nek stavi svu količinu koju prodaje i netko bu ju skinul. Ako neće nitko drugi onda budem ja. Obećajem.
Ovaj na Tisku koji prodaje mi ide na živce. Nek stavi svu količinu koju prodaje i netko bu ju skinul. Ako neće nitko drugi onda budem ja. Obećajem.
Ma koci i rusi cijenu, a niko se ne zeli s njim igrat! 🙂
[thumbsup]
pih, ja se danas iskrco na 178 – 179, požurio se brže bolje a kad ono ide na 184
[thumbsup]
[/quote]
Kako stvari stoje na K/P čini mi se da ću se ja zahvaliti kolegi Lojtri što je jučer kupio od mene.
ps Evidentno je da potporu na kupnji drži jedan kupac koji se želi iskrcat.