lojtra nije pretjerao niti lipe. tisak jedva da je ikada koštao manje nego sada, a posluje bolje i stabilnije nego ikad u povijesti postojanja (nakon pretvorbe vjesnika čiji je bio dio maloprodaje). nikada nije imao tolike prihode, toliki broj prodajnih mjesta, toliko fiksnih prodajnih mjesta a niti je bome imao lanac knjižara i media-centara. ne zaboravite da se u knjižarskom biznisu u RH vrti 5.000.000.000,00 kuna godišnje, a da je Znanje u većinskom vlasništvu agrokora i pod direktnom upravom tiska koji proizvode znanja distribuira svim knjižarama, a dio prodaje u tisak-media centrima. tisak-media pretendira preuzeti najveći dio prodaje školske opreme i knjiga za školu u idućih 10 godina. taj biznis vrijedi još toliko. e sad vi fino računajte jel lojtra pretjerao ili je bio skroman. mi kupujemo budućnost a ovo košta sada manje nego u doba stečaja. pametnomu dosta.
Tisak će vrijediti za 2 godine 3000-5000 kn. Spremite si ovaj post.
LP
P.S. Imam jako malo Tiska jer nemam više novaca da kupim….
I prije 3 god. mnogi su tvrdili da će ovo vrijediti 5000 kn.
Tisak će vrijediti za 2 godine 3000-5000 kn. Spremite si ovaj post.
LP
P.S. Imam jako malo Tiska jer nemam više novaca da kupim….
[/quote]
pa i trebalo je vrijediti. a onda je došla svjetska kriza i planovi su odgođeni za poslije krize. a ti si vjerojatno znao da će doći svjetska kriza….bit će tisak i preko 5000. samo kad ljudi shvate što znači 3 milijarde kuna prihoda bez tisak medije i znanja d.d.
Kolega Delboy, radi se ne o 3 već 3,2 milijarde prihoda u krizi… pitam se kakav će prihod biti nakon toga, možda 7-9 milijardi???? K tome one 2 sumnjive stavke troškovi od 90milja su savršeni ako želite sakriti dobit i koliko ovo vrijedi,a zašto? Jer treba pokupiti od HFP-a.
Kupujem Tisak, imam ga obilno, zasad stao s kupnjom, da padne na 130kn kupio bi još par stotica.
Tisak dd Godišnje izvješće 1Y revidirano nekonsolidirano
da li bi preuzimanje Merkatora značilo išta za TISAk???
više bi značilo preuzimanje fonda za privatizaciju
više bi značilo preuzimanje fonda za privatizaciju
A kako je krenulo HFP će brzo prodati što ima,a onda izbijanje kupljenog po 320kn i miran nastavak rasta. Ovdje je zarada 100% u roku 6mjeseci.
A kako je krenulo HFP će brzo prodati što ima,a onda izbijanje kupljenog po 320kn i miran nastavak rasta. Ovdje je zarada 100% u roku 6mjeseci.
[/quote]
kad je u pitanju ZSE ništa nije sigurno pa tako ni to.čisto sumnjam u takav scenarij
[/quote]
jesu ali nisu precizirali kao gospon lojtra kad ce vrediti
pofuk
[/quote]
Evo ti 100tka za ovu izjavu!
[thumbsup]