nhf, ali ako dokupljujete valjda znate taj odgovor
HFP je sa 13 % skinul udio na 10 %. Koliko znam neće se spuštati ispod 10 %. Znaći to bi bilo to što se tiče njihovog izlaza 🙂
I ja sam čuo slično vezano uz HFP.
Međutim koliko od tih dionica koje je otpustio HFP novi vlasnici još drže na asku?
5.000kom? Više ili manje?
Kolega to je recimo cca. 3 do 4 dana prometa na burzi. Sada kada su oni stali sa pritiskom na kupnju mislim da više ništa ne koči rast ove dionice. 🙂
sve je to ok, ali ove cijene će već za godinu dana izgledati jako smiješno i gotovo nemoguće. ipak smo svjedoci najnižih cijena u povijesti ZSE-a. Tisak je koštao više i za vrijeme stečaja i miroslava kutle, a todorić ga je kupovao po 450 kuna po dionici. nakon toga je ulupao milijarde kuna u tisak i on sada košta ispod 200 kuna. eto – to vam je sentiment tržišta. ovo je opet jednom biti zlatna dionica, a već sada po meni vrijedi preko 700 kuna, a u idealnim uvjetima najmanje 1000. 3.000.000.000,00 kuna prihoda. izbrojite nule…nije šala. i to u kriznoj godini. i to bez tisak-medie čije izvješće ne žele pokazati nego je na stranicama agrokora….eto – to je tisak.
Kupnja 600 komada u prvih 10 a prodaja cca. 300 da neko lupi po prodaji došla bi do 175. 🙂 Ajmo tko je hrabar …
Tisak će vrijediti za 2 godine 3000-5000 kn. Spremite si ovaj post.
LP
P.S. Imam jako malo Tiska jer nemam više novaca da kupim….
Svaka čast Lojtra na optimizmu!
Nema sumnje, da bi golema većina forumaša, pjevajući utopila za desetinu te svote.
@lojtra,
malo si ipak pretjerao.
@ Hugo
Mislim da već sad vrijedi više od 300 – 500kn, iako se slažem da bi na tim razinama bilo puno prodaje. Vidjet ćemo.
Evo malo povjesnih podataka o cijeni dionice TISK-R-A (u periodu od 27.5.2005. do 1.4.2011.)
Ukupni promet: 438.078.042,70 kn
Protrgovana količina: 655.968 kom
Prosječna cijena: 667,83 kn
Najviša cijena: 1.694,98 kn
Bez komentara.