Tisak je dodirnuo donjo BOLL i slijedi brza i munjevita reakcije put gore.
Stoga i pomahnitalo kupovanje pred kraj dana.
Dosta je njih ispalo ovdje iz igre. Sve mi se čini novi val do 220kn slijedi ovdje.
Dosta je njih ispalo ovdje iz igre. Sve mi se čini novi val do 220kn slijedi ovdje.
O čemu vi pričate kolega.
Pa ovdje tek slijedi onaj pravi pad.
HFP svaki dan podjeli desetak tisuća dionica.
Imaoci se odmah sutri dan iskaljuju na bidu.
A za podjeliti ima još 255 000 dionica.
I svi se oni moraju iskaliti na bidu.
Moram priznati da će biti gadno.
To isto je skužio i TOP10.
PBZ i ZABA su počeli prodavati.
Nisi tako pričao neki dan. Mogao si lijepo napisati. Meni su danas branitelji uvalili dionice i sad možemo gore. No mislim da si se preračunao malo [wink]
Evo nepotrebne hajke ,znači branitelji krivi za raspad države ,burze daj argumentirajte još nešta ,,,čemu takva mržnja kad se zna da su branitelji stvarali,,,,i evo prvi put na forumu več mi je pun k.ofer blačenja
branitelja,90 posto njih još ništa nije prodalo a pojedinci nisu tražili još dionice i udjele u fini. [angry]
izgubio živce ovaj s 84 kom , mislim da je kupio ujutro i prodao sad s plusom 1 lipa [thumbsup]
+tisk
meni je ova razina bogom dana,a drugi neka kalkuliraju….
+ još malo tisk
Evo nepotrebne hajke ,znači branitelji krivi za raspad države ,burze daj argumentirajte još nešta ,,,čemu takva mržnja kad se zna da su branitelji stvarali,,,,i evo prvi put na forumu več mi je pun k.ofer blačenja
branitelja,90 posto njih još ništa nije prodalo a pojedinci nisu tražili još dionice i udjele u fini. [angry]
Ma nisu krivi branitelji. Kriva je država. Ako mora obešteti branitelje neka ih obešteti u novcu, a ne u dionicama. Pa ljudi su dobivali dionice firmi koje ne kotiraju na burzi. Svašta. Banda nesposobnjakovića dijeli državnu imovinu pošto, poto. Sramota, ali to sve već znamo. A s druge strane većina branitelja pošto je te dionice dobila badava kipa to na burzi po principu daj što daš.
O čemu vi pričate kolega.
Pa ovdje tek slijedi onaj pravi pad.
HFP svaki dan podjeli desetak tisuća dionica.
Imaoci se odmah sutri dan iskaljuju na bidu.
A za podjeliti ima još 255 000 dionica.
I svi se oni moraju iskaliti na bidu.
Moram priznati da će biti gadno.
To isto je skužio i TOP10.
PBZ i ZABA su počeli prodavati.
[/quote]
da nisi jadan bio bi smiješan. uopće neće podijeliti sve dionice, a ne daju ih braniteljima nego ih otpuštaju radnicima po prijašnjim obvezama. nisu branitelji ti koji prodaju nego nekolicina radnika. i neka prodaju. bolje sada nego da ruše s 1200 na 1000…
Uh..kad ovo krene gore, bit će najbrži prst a sad dok je praktički besplatno nećkate se.
Idući tjedan smo preko 200 kn… [thumbsup]
Uh..kad ovo krene gore, bit će najbrži prst a sad dok je praktički besplatno nećkate se.
Idući tjedan smo preko 200 kn… [thumbsup]
Lijepo sam rekao prodaja na 225kn, precizno ko Švicarski sat.