TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Teško će to preko 200 kn, za sada!

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

–TISK-R-A (+45 bureka)

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

[sealed]

Ide vrlo lako – bila je danas prijepodne na 205kn.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

[sealed]

Slažem se kolega, vjerovaton povratak do 182kn po meni…

@Deniro.

Ti si sigurno mjerodavan kad napišeš prvo da si prodao svojih par komada i zaradio za burek i onda drukaš pad. Koja ste vi ekipa. Sve pravi znalci [lol]

koliko jos Hfp misli prodavati

Nemam Tisak više, al radi dioničara bi volio da se trži na 2000kn.

Cijena na 187kn,a lijepo sam Vam rekao pričekajte 175-182kn… Tko je isrckao na 205kn danas već mezi skoro 10% jeftinije…
Alaj vole valove…
[thumbsup]

Nemam Tisak više, al radi dioničara bi volio da se trži na 2000kn.

Cijena na 187kn,a lijepo sam Vam rekao pričekajte 175-182kn… Tko je isrckao na 205kn danas već mezi skoro 10% jeftinije…
Alaj vole valove…

Ovaj tvoj graf je stvarno dno dna i još jednom dokazuješ kako si besramni licemjer![bye] Svakodnevno se hvališ da si uspješan trader i kako zarađuješ silne bureke, a ovisno o situaciji daješ grafove kako ti odgovaraju. Najprije, graf ti je kao i većina tvojih škrabotina presmiješan.
Dalje, odgovori mi kako to da nisi priložija taj graf u petak ili jučer ujutro, nego tek nakon šta si se iskrca? Nemoj mi samo reć da si ga tek danas otkrija. Pa ćemu kupovat po 175kn ako iz tvog dugoročnog grafa slijedi da će ćemo imat novo dno?

REPUBLIKA HRVATSKA

AGENCIJA ZA ZAŠTITU TRŽIŠNOG NATJECANJA

ZAGREB, Savska 41

Predmet: PREDMET STJECANJE POSLOVNOG UDJELA SLOBODNA DALMACIJA TRGOVINA doo SPLIT – SLOBODNA DALMACIJA dd SPLIT / TISAK dd ZAGREB

Poštovani,

Obraćamo Vam se kao dioničar izdavatelja Slobodna Dalmacija d.d. Split.

Dana 15 veljače 2011 godine na internet stranicama Zagrebačke burze izdavatelj TISAK d.d. ZAGREB dao pojašnjenje o pravnim posljedicama zaključenja ugovora o prijenosu poslovnog udjela u Slobodna Dalmacija Trgovina d.o.o. Split od prenositelja Slobodna Dalmacija d.d. Split

Iz obavijesti objavljenoj na internet stranicama Zagrebačke burze, može se zaključiti da predmetni ugovor nije konačan i podliježe ocjeni valjanosti od nadležne Agencije za zaštitu tržišnog nadmetanja.

U nastavku dostavljamo dokumentaciju koju posjedujemo, a vjerujemo da je autentična a tiče se već prije postignutih sporazuma oko upravljanja Slobodna Dalmacija Trgovina d.o.o. Split.

Za daljnje informacije stojimo na raspolaganju

Ne boj' te se!

Svakodnevno se hvališ da si uspješan trader i kako zarađuješ silne bureke…
Dalje, odgovori mi kako to da nisi priložija taj graf u petak ili jučer ujutro, nego tek nakon šta si se iskrca? Nemoj mi samo reć da si ga tek danas otkrija.

Kolega, žao mi je što gubite silne novce, ako nemate živce snažne onda i niste za burzu.
Stvar je da li vjerujete u firmu ili ne. Po mojoj procjeni slijede 2 snažnija pada, prvi do 170kn i drugi do 150kn. Eto kolega sutra možete prodati po 187kn i kupiti 10% jeftinije ako želite i Vi podebljati broj dionica 10-20%.

cini mi se da ovaj hoće prodat svojih 500 kom ali ne ispod 180, al vidim i kupci strpljivi i škrti , a nakon 190 bude pomama do 220.

pepe7

New Report

Close