Troškovi kupovine povezanih društava su iskazani a njihove dobiti nisu. Mislim da će najveća dobit biti od Tiska Medie. Konsolidirano izvješće će biti nešto sasvim drugo.
Ma nije netko bezveze upucavao tolike milijune u dionicu ovih dana na burzi, ne brinite na ZSE se već sve zna i prije izvješća. Vjerojatno će sutra rasti kao i jdpl i mnogi drugi nakon iskazanog gubitka. Naravno svatko iz svojih razloga…
Slažem se da je FI loš, no nije li i cijena na burzi adekvatna tome? [lol]. Da su imali par desetaka milijuna kuna dobiti cijena bi bila na 400 kn i to bi onda bilo super izvješće. Sve je relativno… Nemojte zaboraviti da se još uvijek mjerka HFPov paket. Sutra prilika za jeftin dokup ili upravo suprotno. Vidjet ćemo…
p.s Viro – Tisak 1:0 😉
Izgleda da ovi u Tisku nisu baš najsposobnija postava Agrokora!
Ovo je stvarno KATA FUCKIN STROFA!
Ne znam čemu se toliko čudite na FI. Od kada je Toda pruzeo Tisak ništa dobro za dioničare nismo čuli a Tisak je odjednom uz silna ulaganja postao gubitaš. Da to želi Tisak bi mogao prikazivati puno bolje rezultate. Čudim se jedino Adrisu i HFP-u da to toleriraju.
Da je rezultat 20 milja u plusu cijena bi bila 400 kn. Sve se je znalo već prije izvještaja. Do petka smo natrag na 240 kn…. [yawn]
ove godine slijedi obvezna registracija pre-paid korisnika za mobilnu telefoniju- i tu će se desiti pad prihoda, jednostavno ako se bitno nešto ne promjeni slijedi silazna putanja
Ne znam čemu se toliko čudite na FI. Od kada je Toda pruzeo Tisak ništa dobro za dioničare nismo čuli a Tisak je odjednom uz silna ulaganja postao gubitaš. Da to želi Tisak bi mogao prikazivati puno bolje rezultate. Čudim se jedino Adrisu i HFP-u da to toleriraju.
Kaj ti je tu čudno? Adrisu je glavno da se prodaju cigarete, a HFP nećemo ni komentirati. Uskoro ga ionako nema [lol]
Vidim da su neki zakasnili na 230kn,,,,i zamislite trebao bi prelistat 5 kg novina koliko je to vremena i novca ,a bojim se htjeli su sa ulaganjima konkurirat DM u,međutim ništ od toga,,,, [bye] [bye] [bye]
kako su ovdje nakitili naivce!!! svijetle im oči u mraku ko las vegas! 16 milijuna kuna gubitka nagrađeno je rastom sa 140 kn na 240 kn! dajte malo sad nek se jave drukeri koji su pjevali hvalospjeve o jeftinom tisku na 220 kn…. ide to dole na 150 kn u roku mjesec dana [bye]
U pitanju su veliki materijalni troškovi. Što je to bilo, zna li netko?
Znam ja, to vas sve Todorić zajebaje…
TISK da posluje sa gubitkom, živa lova, nama kartica, nema varesije, same pare…
A poslovali sa gubitkom. Kakva šala. [lol]
A ja skoro jamio jučer, učinilo mi se prejeftino. Kao što jbi bilo da nije u vlasništvu onoga reketara [wink]
Da je rezultat 20 milja u plusu cijena bi bila 400 kn. Sve se je znalo već prije izvještaja. Do petka smo natrag na 240 kn…. [yawn]
prije če biti na 140 [cry]