Neka on samo krati. I danas je valjda on lupio 500 komada po 200 kn. Hvala mu na tom poklonu.
Nisam. Prodao sam 300 komada po cca 210 da malo smanjim izloženost a i na toj razini je bio otpor pa sam očekivao manju korekciju cijene koja se i dogodila.
Imam još uvijek 1500 komada
po mojim crtkarijama tisak bi mogao na 255 kn.. živi bili pa vidjeli
Skromnost je vrlina….ali tu treba biti realan……300+ do kraja tjedna.
Očito nas čeka vrlo lijepo izvješće.
još jedno čišćenje aska za kraj, današnji rast 9,6%… a pogledate li dvogodišnji graf biti će vam jasno da ima još puno prostora za rast
..prvi jači otpor ne bi triba bit prije 300kn…
345-360 kn je jači otpor
vrlo je bitno po meni da Hfp ili proda paket ili da ne prodaje vise uopce jer free float je mali a sa obzirom da je investicijski ciklus zavrsen mozda kapne i kakva dividenda
Koliko ovdi ima naivnih prodavatelja…….
Pa zar nije očito da netko želi ove dionice ,a doslovce ih poklanjate!!
vrlo je bitno po meni da Hfp ili proda paket ili da ne prodaje vise uopce jer free float je mali a sa obzirom da je investicijski ciklus zavrsen mozda kapne i kakva dividenda
Da, upravo tako kolega, Tisak i Zvečevo su napravili i odradili investicijski ciklus i sad će početi stizati famozna izvješća, dobit povećana, bla bla bla…
a kolege Conana nema! ŠMRC!
ma decki 1000kn je jaci otpor pa moramo se korigirati malo na 260 pa nejde to pravocrtno
aufff puno ce save protec ispod svaskog mosta do te razine
2.2.2011. – HFP smanjio portfelj za 6254 dionica Tiska, a taj dan protrgovano "samo" 1664 komada.
Je li se to dijele dionice ? Kome? Ide i u buduće?
FF se povećava, sad top 10 ima 93,17% a imao je 93,42% (-0,25%).
Sve u svemu, dobro je, kako je moglo biti.
Kad se samo sjetim nekih kojima i 100 kn bilo previše, prije samo 2 mjeseca.