TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja aktivnost danas na ovoj dionici, naročito u zadnjoj minuti. Užitak je bilo gledati.
Terapija za poboljšanje psihofizičkog zdravlja.
Svim kupcima zahvaljujem i želim mnogo sreće osobno i poslovno, jer su ju omogućili i meni.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Koja aktivnost danas na ovoj dionici, naročito u zadnjoj minuti. Užitak je bilo gledati.
Terapija za poboljšanje psihofizičkog zdravlja.
Svim kupcima zahvaljujem i želim mnogo sreće osobno i poslovno, jer su ju omogućili i meni.

Meni je žao što sam danas prodao, ali treba mi malo keša za jednu drugu koju želim dokupiti.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

..lipo san van reka ..NIŠTA DIRAT PRIJE 500KN….

Ne diram sigurno prije 1500 kn a onda ću tek promisliti.

Ne znam kolega kad će ta cifra, hfp ima još 300.000 dionica. Vidm da im se cijena na burzi sviđa i da lijepo izlaze

Hfp ima 295.000 komada i ne prodaju više najmanje 10 dana. Poledaj si mao. Ostatak će ići van burze.

Ispravak: pogledaj si malo…brzina…

Meni razvoj situacije uvelike podsjeća na Belje. Ove dionice koje su branitelji dobili prilika su da se skupe veće količine na ovim nivoima. Ista je priča bila i kod Belja. Tamo su radnici dobili dionice vrlo jeftino i to preko milijun komada, pa to nije bila nikakva prepreka da cijena poraste 50%. To je upravo bila prilika velikim dečkima da se nakrcaju jeftino.

u desetak dana protrgovano 10 000 dionica a nikakvih promjena pa nije valjda da to sve protrguju oni što imaju 500 dionica pa to po cijeli dan vrte ali to je nemoguće i neizvedivo [kiss]

Točno 14555 dionica u zadnjih 10 dana, odnosno 21804 od početka godine.
Bez traga nestale. Ili možda tete u kioscima dobile naredbu da svaka mora kupiti 1o dionica ili gubi posao zbog nepovjerenja u vlastito poduzeće.
A možda dva prijatelja iz top 10 tijekom dana igraju ping-pong s dionicama. 500 prodam tebi, a onda ti 500 prodaš meni. Nitko zaradio ali "promet je 1000", kao u vicu …. [thumbsup]
[/quote]
…na pocetku godine sam ja izasao sa ravno 600 komada(morao sam),neki dan sam ponovo usao sa 264…
…jos takvih 20 i to je to..

svakoga dana u svakom pogledu...

u desetak dana protrgovano 10 000 dionica a nikakvih promjena pa nije valjda da to sve protrguju oni što imaju 500 dionica pa to po cijeli dan vrte ali to je nemoguće i neizvedivo [kiss]

Točno 14555 dionica u zadnjih 10 dana, odnosno 21804 od početka godine.
Bez traga nestale. Ili možda tete u kioscima dobile naredbu da svaka mora kupiti 1o dionica ili gubi posao zbog nepovjerenja u vlastito poduzeće.
A možda dva prijatelja iz top 10 tijekom dana igraju ping-pong s dionicama. 500 prodam tebi, a onda ti 500 prodaš meni. Nitko zaradio ali "promet je 1000", kao u vicu …. [thumbsup]
[/quote]
…na pocetku godine sam ja izasao sa ravno 600 komada(morao sam),neki dan sam ponovo usao sa 264…
…jos takvih 20 i to je to..
[/quote]
da mi je znat cemu jedinica za ovaj post?
aj sretno

svakoga dana u svakom pogledu...

@sector
Vjerovatno zbog matemateke je 20X264=5280 a ovdje pričamo o 15 000 dionica.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

zadnja dva dana povecala se likvidnost, oko 600 000 kn. MA 20 presao iznad MA 100. kupnja je jaca od prodaje

New Report

Close