Koja aktivnost danas na ovoj dionici, naročito u zadnjoj minuti. Užitak je bilo gledati.
Terapija za poboljšanje psihofizičkog zdravlja.
Svim kupcima zahvaljujem i želim mnogo sreće osobno i poslovno, jer su ju omogućili i meni.
Koja aktivnost danas na ovoj dionici, naročito u zadnjoj minuti. Užitak je bilo gledati.
Terapija za poboljšanje psihofizičkog zdravlja.
Svim kupcima zahvaljujem i želim mnogo sreće osobno i poslovno, jer su ju omogućili i meni.
Meni je žao što sam danas prodao, ali treba mi malo keša za jednu drugu koju želim dokupiti.
Ne znam kolega kad će ta cifra, hfp ima još 300.000 dionica. Vidm da im se cijena na burzi sviđa i da lijepo izlaze
Hfp ima 295.000 komada i ne prodaju više najmanje 10 dana. Poledaj si mao. Ostatak će ići van burze.
Meni razvoj situacije uvelike podsjeća na Belje. Ove dionice koje su branitelji dobili prilika su da se skupe veće količine na ovim nivoima. Ista je priča bila i kod Belja. Tamo su radnici dobili dionice vrlo jeftino i to preko milijun komada, pa to nije bila nikakva prepreka da cijena poraste 50%. To je upravo bila prilika velikim dečkima da se nakrcaju jeftino.
u desetak dana protrgovano 10 000 dionica a nikakvih promjena pa nije valjda da to sve protrguju oni što imaju 500 dionica pa to po cijeli dan vrte ali to je nemoguće i neizvedivo [kiss]
Točno 14555 dionica u zadnjih 10 dana, odnosno 21804 od početka godine.
Bez traga nestale. Ili možda tete u kioscima dobile naredbu da svaka mora kupiti 1o dionica ili gubi posao zbog nepovjerenja u vlastito poduzeće.
A možda dva prijatelja iz top 10 tijekom dana igraju ping-pong s dionicama. 500 prodam tebi, a onda ti 500 prodaš meni. Nitko zaradio ali "promet je 1000", kao u vicu …. [thumbsup]
[/quote]
…na pocetku godine sam ja izasao sa ravno 600 komada(morao sam),neki dan sam ponovo usao sa 264…
…jos takvih 20 i to je to..
Točno 14555 dionica u zadnjih 10 dana, odnosno 21804 od početka godine.
Bez traga nestale. Ili možda tete u kioscima dobile naredbu da svaka mora kupiti 1o dionica ili gubi posao zbog nepovjerenja u vlastito poduzeće.
A možda dva prijatelja iz top 10 tijekom dana igraju ping-pong s dionicama. 500 prodam tebi, a onda ti 500 prodaš meni. Nitko zaradio ali "promet je 1000", kao u vicu …. [thumbsup]
[/quote]
…na pocetku godine sam ja izasao sa ravno 600 komada(morao sam),neki dan sam ponovo usao sa 264…
…jos takvih 20 i to je to..
[/quote]
da mi je znat cemu jedinica za ovaj post?
aj sretno
@sector
Vjerovatno zbog matemateke je 20X264=5280 a ovdje pričamo o 15 000 dionica.