I nakon blokade se udara po asku, slažu se nalozi na kupnji…. na ovoj razini oko 190 se trgovalo dobrih 4 mjeseca, ako se probije otvoren je put preko 210 (dno iz 3/2009) do 260 što je idući otpor i cca 50% retracementa od zadnjeg pada
Ali ako se ne probije moglo bi biti zahebano.
Kako da ne inače broj slobodnih dionica je jako velik pa bi moglo biti gadno sa 1 ooo ooo kuna ga se može dići na 500 kuna, o čemu vi pričate.
Na malo duži rok je ovo sigurna zarada,ali kratkoročno?
[/quote]
Po čemu to valja na duži a ne valja na kraći rok jel imate neke argumente ili eto tako samo vaše skromno mišljenje.
Na malo duži rok je ovo sigurna zarada,ali kratkoročno?
[/quote]
Po čemu to valja na duži a ne valja na kraći rok jel imate neke argumente ili eto tako samo vaše skromno mišljenje.
[/quote]
To ja tako malo .izdarije pričam pa šta bude.
Nekad su tete same nosile vrećice novca na Finu, a sad dolaze zaštitari po vreće,… [thumbsup]
Prije je bila jedna dostava dnevno, a sad 2-3 puta dnevno se dovozi roba ….
… uskoro će doći toplo pecivo, bureci, ćevapi, sendvići, baklave, brusilice, žarulje, ….
Prodajna mreža Tiska je nasavladiv monopol za bilo kojeg potencijalnog suparnika …
To je udarnička postrojba koja "gine" za boljitak pozadine (Agrokor)…
Ako krene prodavati tko? Misliš na Filipovića?
Ako je on u pitanju evo ja ga javno pozivam da stavi svoju prodaju na 150.
Ostati će bez dionica dok si reko keks ;-).
[/quote]
Hvala gospodinu Filipoviću na današnjem poklonu. Izgleda da cijelo tržište kreće pa nisam više mogao čekati. Još jednom, hvala mu i sretan mu put [smiley]
nije ti to on bio …
Gledam 30.12. i 31.12. HFP oslobodio 7500 dionica, deseti dioničar ima 1696 dioničara.
Na izvještaju se vidi da HFP ima manje 7500 komada a ne vidi se kupac.
Pa nije valjda da su kupovali samo "mali"?? Da nitko od kupaca nije kupio veći paket.
Jedva čekam da prođu 3 dana pa da vidim (ako mi prikažu) gdje je otišlo ovih današnjih 6500 komada. Opet malim??
Gledam 30.12. i 31.12. HFP oslobodio 7500 dionica, deseti dioničar ima 1696 dioničara.
Na izvještaju se vidi da HFP ima manje 7500 komada a ne vidi se kupac.
Pa nije valjda da su kupovali samo "mali"?? Da nitko od kupaca nije kupio veći paket.
Jedva čekam da prođu 3 dana pa da vidim (ako mi prikažu) gdje je otišlo ovih današnjih 6500 komada. Opet malim??
To dobivaju braniteljski.Isto se dogodilo i sa Žitnjakom.Ćini mi se da pucaju sa 22 kom Žitnjaka,a uskoro ćemo znati koji je taj broj za TISAk.Treba čekati na ASK,branitelji to prodavaju,daj što daš.Ali to
su premale kolićine da bi ugrozile ovaj rast jer neće svi prodavati.
Čestitam kupcima na nižim razinama.
Preporuka:ovo se ne prodaje ako ste dugoročni,400 kn minimalni target
za burek trejdere i 5% je super,ali oni su pometeni u ovom čiščenju.
Nemam dionicu TISKA ali je stalno držim na oku.
U TISKU će sigurno teći med i mlijeko,naravno za dugoročne investitore!
nije ti to on bio …
A tko bi bio? Ne znam koliko pratiš ali on je zaslužan za pad TISKa ispod 200. Prvo je stavio cijelu količinu koju je imao na 200 na prodaju i tamo je ostao bez dijela količine. Vjerujem da je sad ovo njegov ostatak. Jedino ako si insider pa znaš više od nas ostalih smrtnika.
A tko bi bio? Ne znam koliko pratiš ali on je zaslužan za pad TISKa ispod 200. Prvo je stavio cijelu količinu koju je imao na 200 na prodaju i tamo je ostao bez dijela količine. Vjerujem da je sad ovo njegov ostatak. Jedino ako si insider pa znaš više od nas ostalih smrtnika.
[/quote]
Kolega HFP ima mnogo toga još prodati. Ako novi TOP10 ne pokaže kupnju većeg igrača onda ne vidim načina da mali izdrže pritisak na ovoj cijeni.