Ohohoho gricka se ono strašilo na prodaji [thumbsup]
Da grcika pojelo ga!
Već je bilo i vrijeme za tisak!
HFP je u četvrtka smanjio broj dionica sa 4344… ostalih promjena u top 10 nema
Na prodaji se 2 puta pojavio pa nestao nalog od 500+ komada… evo ga opet – svaki put je na sve višoj cijeni – izgleda da baš i ne želi prodat
Konacno, danas netko shvatio da Tisak vrijedi !
– Ne može to bit loše, pa gledam svaki dan cure kako predaju utržak iz Tiska !
– Investicijski ciklus im završava
– Živa lova im kapne svaki dan !
Nadam se da su se isprodavali koji su trebali jer ask na Tisku uvijek ima lijepi propuh!
Blokada. Ne može se protiv zakona fizike, opruga se previše stisnula a znamo šta se dešava čim pritisak malo popusti
Nadam se da su se isprodavali koji su trebali jer ask na Tisku uvijek ima lijepi propuh!
Valjda se i to desilo, jedno znam da sam prošlu godinu završio u plusu 6%, a da nisam kupovao tisak plus bi bio 16%, ali bar je početak ove godine zato dobar po prinosu, još kad pridodam tu i LKPC plus je ove godine u par dana već duplo veći već cijelu prošlu godinu eto šta ti je burza.
Tisak je definitivno najpocjenjeniji na našem tržištu.
Valjda se i to desilo, jedno znam da sam prošlu godinu završio u plusu 6%, a da nisam kupovao tisak plus bi bio 16%, ali bar je početak ove godine zato dobar po prinosu, još kad pridodam tu i LKPC plus je ove godine u par dana već duplo veći već cijelu prošlu godinu eto šta ti je burza.
[/quote]
Nije on baš podcjenjen ali ima tisak par stvari koje bi u budućnosti trebale dati velike rezultate!
[/quote]
Nije on baš podcjenjen ali ima tisak par stvari koje bi u budućnosti trebale dati velike rezultate!
[/quote]
Ma pogledaj ATGR i njegovu cijenu na to sam mislio na dionice iz sličnog sektora.
[/quote]
[/quote]
Ma pogledaj ATGR i njegovu cijenu na to sam mislio na dionice iz sličnog sektora.
[/quote]
Atgr je druga priča pogotovo sad sa Drogom i njenim asortimanom proizvoda!
I nakon blokade se udara po asku, slažu se nalozi na kupnji…. na ovoj razini oko 190 se trgovalo dobrih 4 mjeseca, ako se probije otvoren je put preko 210 (dno iz 3/2009) do 260 što je idući otpor i cca 50% retracementa od zadnjeg pada