TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Teška konjica se sa Belja prebacila na Tisak!!! Hmmmmm………

Ohohoho gricka se ono strašilo na prodaji [thumbsup]

Da grcika pojelo ga!

Već je bilo i vrijeme za tisak!

LEAVE THE WORLD BEHINED

HFP je u četvrtka smanjio broj dionica sa 4344… ostalih promjena u top 10 nema

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Na prodaji se 2 puta pojavio pa nestao nalog od 500+ komada… evo ga opet – svaki put je na sve višoj cijeni – izgleda da baš i ne želi prodat

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Konacno, danas netko shvatio da Tisak vrijedi !
– Ne može to bit loše, pa gledam svaki dan cure kako predaju utržak iz Tiska !
– Investicijski ciklus im završava
– Živa lova im kapne svaki dan !

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Nadam se da su se isprodavali koji su trebali jer ask na Tisku uvijek ima lijepi propuh!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Blokada. Ne može se protiv zakona fizike, opruga se previše stisnula a znamo šta se dešava čim pritisak malo popusti

Nadam se da su se isprodavali koji su trebali jer ask na Tisku uvijek ima lijepi propuh!

Valjda se i to desilo, jedno znam da sam prošlu godinu završio u plusu 6%, a da nisam kupovao tisak plus bi bio 16%, ali bar je početak ove godine zato dobar po prinosu, još kad pridodam tu i LKPC plus je ove godine u par dana već duplo veći već cijelu prošlu godinu eto šta ti je burza.

Tisak je definitivno najpocjenjeniji na našem tržištu.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Valjda se i to desilo, jedno znam da sam prošlu godinu završio u plusu 6%, a da nisam kupovao tisak plus bi bio 16%, ali bar je početak ove godine zato dobar po prinosu, još kad pridodam tu i LKPC plus je ove godine u par dana već duplo veći već cijelu prošlu godinu eto šta ti je burza.

[/quote]

Nije on baš podcjenjen ali ima tisak par stvari koje bi u budućnosti trebale dati velike rezultate!

LEAVE THE WORLD BEHINED

[/quote]

Nije on baš podcjenjen ali ima tisak par stvari koje bi u budućnosti trebale dati velike rezultate!
[/quote]
Ma pogledaj ATGR i njegovu cijenu na to sam mislio na dionice iz sličnog sektora.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

[/quote]

[/quote]
Ma pogledaj ATGR i njegovu cijenu na to sam mislio na dionice iz sličnog sektora.
[/quote]

Atgr je druga priča pogotovo sad sa Drogom i njenim asortimanom proizvoda!

LEAVE THE WORLD BEHINED

I nakon blokade se udara po asku, slažu se nalozi na kupnji…. na ovoj razini oko 190 se trgovalo dobrih 4 mjeseca, ako se probije otvoren je put preko 210 (dno iz 3/2009) do 260 što je idući otpor i cca 50% retracementa od zadnjeg pada

New Report

Close