problem vas koji nemate tisk je taj što ne ide ispod 135 već ide prema 160.
E neka si im rekao … [thumbsup]
da, bio bi da je krenuo sa 16 umjesto 1600.
Koliko vidim, u mom mjestu Tisak nema više ni jedan kiosk, svi prodajni prostori su u zatvorenom.
U široj regiji također. Ostalo je tek nekoliko sezonskih (sad ne rade).
Svi imaju sad veću kvadraturu i veću ponudu, postaju "mini Tisak media".
A to da je dosegao strop, vidjet ćemo i u slijedećem izvješću. Malo je poduzeća koja se mogu pohvaliti dvoznamenkastim povećanjem prihoda svake godine, među njima je i Tisak, i to će vjerojatno potrajati još neko vrijeme. Tisak sve više diverzificira svoju ponudu i svoju ovisnost o samo jednom segmentu prodaje. Prava je umjetnost što su sve strpali u onih 9-10 m2. Mogli bi se reklamirati sa: "Ima nešto što niste uspjeli naći? Onda sigurno niste bili na prodajnom mjestu Tiska"
Kolega nemoj tako. Nema pečene janjetine kupiti na tisku! [thumbsup]
ZABA kupila 500 komada po 150 kuna pa sada prodaje po 142-144 koja smijurija od banke da umreš od smijeha biti će im ogromna zarada.
ma to su slučajno kupili, fat finger je igrao po tastaturi
ZABA kupila 500 komada po 150 kuna pa sada prodaje po 142-144 koja smijurija od banke da umreš od smijeha biti će im ogromna zarada.
kakve veze ima skrbnički račun s bankom? iste kao i tvoj tekući. ko bi onda rekao da jedna banka može imate tako male prihode
neće pa neće ispod 135 [cry]
ipak ova dionica voli pretjerivati kako u padu tako i u rastu. Sad je ipak preveć narasla kaj ne?
neće pa neće ispod 135 [cry]
ipak ova dionica voli pretjerivati kako u padu tako i u rastu. Sad je ipak preveć narasla kaj ne?
Ja se ciganio zadnjih par dana pa nisam ništa uhvatio. Čekam je opet ispod 140kn. [pray]
Ja se ciganio zadnjih par dana pa nisam ništa uhvatio. Čekam je opet ispod 140kn. [pray]
Imaš 1000+ komada i navijaš(??) za pad, da bi popravio prosjek visokog ulaza ??
Pusti pticu neka leti.
Danas si samo na Tisku popravio stanje za 20+ kilokuna. A znam da si i na drugima dobro prošao.
U jednom danju, omanji auto. Prijatelju, valjda ti je to dosta !?
A sutra je novi, opet sunčan, dan …. i peglica sve više postaje mečkica…
Imaš 1000+ komada i navijaš(??) za pad, da bi popravio prosjek visokog ulaza ??
Pusti pticu neka leti.
Danas si samo na Tisku popravio stanje za 20+ kilokuna. A znam da si i na drugima dobro prošao.
U jednom danju, omanji auto. Prijatelju, valjda ti je to dosta !?
A sutra je novi, opet sunčan, dan …. i peglica sve više postaje mečkica…
[/quote]
Hebiga dragi kolega. Ipak mi je žao što nisam kupio bar 100 injak kom ispod 140. Dionice tiska ne namjeravam prodavati narednih 2-3 godine pa mi je sve jedno dali je on sada 250kn ili 350kn i zato bi volio da ga još malo gricnem što jeftinije. Nikad kredit ili margin za kupovanje dionica pa možeš mirno spavati! Pozdrav