TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas je nažalost godinu dana kako padamo od zadnjeg vrha, a tri godine padanja s vrha vrhova

pepe7

neka bumo jos malo padali pa bumo skoro sve nadoknadili

..neka ovakVE cijene ostanu barem jos pola godine..
..pa da jos malo love utučem u TISAK..
..mislim do proljeća….
..ako tada uspijemo dovršit pregovore sa EU sigurno ove cijene neće bit ovakve..
..pozdrav imaocima TISKA..samo dokup..dokup..

@prdekalo
Ma, ne griješiš ! Cijene da ostanu barem još pola godine…cijene neka ostanu recimo… do 2017 ili bolje do 2020 to je prava godina , možda ćeš do tada skupiti nešto love pa češ do mile volje utuči u TISK.
Ovakav drukeraj nisam odavna čuo !!
A, neznam bili se smija ili plaka.
prdekalo, a dobro si ime izabra !?

du du du .. nema nam pomoći

@prdekalo

Ma, ne griješiš ! Cijene da ostanu barem još pola godine…cijene neka ostanu recimo… do 2017 ili bolje do 2020 to je prava godina , možda ćeš do tada skupiti nešto love pa češ do mile volje utuči u TISK.
Ovakav drukeraj nisam odavna čuo !!
A, neznam bili se smija ili plaka.
prdekalo, a dobro si ime izabra !?

..za 3-4 godine ako budem živ i zdrav sigurno cu se smijat prodavajuć TISAK ako ne tebi onda sličnima tebi..
..nisam trejder..znam cilj do 2014-15 bit će iskrcaj a sad samo ukrcaj..
–a koliko mogu razumit imas plan kupovat 2017 ili kako kažeš bolje 2020 pa onda najbolje da sad isključis računalo čekaj na kupnju za 7-8 godina..

– Ne, ja sam ti burek treider.
– Nastojim pratiti lopinu. Što se pokazalo neloše !
– Naravno da nisam te htio uvriditi.

du du du .. nema nam pomoći

Transakcija u postupku provjere

25.10.2010 10:19:00

Sukladno čl. 381 Pravila Zagrebačke burze, obavještavamo vas da je transakcija broj 68 dionicama TISK-R-A u postupku provjere.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Zagrebačka burza – poništenje transakcije dionicama TISK-R-A

25.10.2010 10:27:00

Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti.

Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije dovele do iskrivljene slike tržišta a koja daje privid likvidnosti, obavještavamo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcije br. 68 dionicama TISK-R-A.(20 kom po cijeni 180,80kn).

tko se ovo igra? [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Neznam tko se igra, ali nije ni zabavno.
Nije me bilo dugo ovdje, a izgleda da me još dugo ni nebi trebalo biti.
Strpljen-spašen ili strpljen-upropašten pitanje je ? [undecid]

bar je tu sve jasno ceka se kupac onih 13pct od HFP-a a onda kud koji mili moji

bar je tu sve jasno ceka se kupac onih 13pct od HFP-a a onda kud koji mili moji

Ako je tome tako, dali netko ima ideju kada bi se to moglo dogoditi ?

Kad sam na 280kn govorio kako ovo ide dolje do 220kn napadalo me se i vrijeđalo da kako tako dobra firma može toliko pasti. Sad se više ne smijete, na cijeni 175kn. U psihologiji masa sve je moguće, pa i pretjerani pad.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close