TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega niste fer i nepošteni ste, jer upravo sam Vam ja branio kad nikog nije bilo Validus na potezu od 10 do 11kn… i pokupio uredno po tim cijenama. Iskrcao na cca 13kn,… Glede zvanja i prognoza, ja ne kažem da je nešto loše ili dobro, samo lovim najveće valove.

Daj molim te pogledaj što si u postu prije napisao o TISKu. Dogovori se sam sa sobom prije nego nešto napišeš. [smiley]

Kolega niste fer i nepošteni ste, jer upravo sam Vam ja branio kad nikog nije bilo Validus na potezu od 10 do 11kn… i pokupio uredno po tim cijenama. Iskrcao na cca 13kn,… Glede zvanja i prognoza, ja ne kažem da je nešto loše ili dobro, samo lovim najveće valove.

Daj molim te pogledaj što si u postu prije napisao o TISKu. Dogovori se sam sa sobom prije nego nešto napišeš. [smiley]
[/quote]
Ne moram uvijek ni pogoditi kolega Gates! A moje mišljenje o Tisku nakon nekih razgovara za pojedincima se promijenilo, dapače vjerujem kako je 180kn FER cijena, al ne podcijenjenost.
Da bi Tisak bio podcijenjen treba pasti na 110-115kn.

26.11.2010 - Dan D

Pa činjenica da se prodaje 13,6% dionica Tiska i da nema zainteresiranih meni dovoljno govori sve.
Dosta firmi ima casha, al i pojedinci i fondovi, pa opet nitko neće da kupi ovaj paket.
Pitam se zašto?!
Razgovarao sam sa par pojedinaca i složili smo se u tvrdnji da vanjski kiosci nemaju šanse preživjeti.
Gledano kroz čvrste nekretnine, Tisak tu traži silna ulaganja! Privatni sektor je tu itekako snažniji, nije čudo da Toda izvlači iz Tiska sve što može, da se profit preusmjerava na Konzum….
a k tome Todi dolaze krediti na naplatu, pitanje je hoće li izdržati.
Tisak nemam niti mislim kupovati, pokušao sam par puta hvatati valove, par puta uspješno, par puta neuspješno…. Tisak me ne zanima, a ovo odgovaram iz razloga jer me se poteže za jezik.
Tisak nemam niti mislim kupovati.

26.11.2010 - Dan D

Pa činjenica da se prodaje 13,6% dionica Tiska i da nema zainteresiranih meni dovoljno govori sve.
Dosta firmi ima casha, al i pojedinci i fondovi, pa opet nitko neće da kupi ovaj paket.
Pitam se zašto?!
Razgovarao sam sa par pojedinaca i složili smo se u tvrdnji da vanjski kiosci nemaju šanse preživjeti.
Gledano kroz čvrste nekretnine, Tisak tu traži silna ulaganja! Privatni sektor je tu itekako snažniji, nije čudo da Toda izvlači iz Tiska sve što može, da se profit preusmjerava na Konzum….
a k tome Todi dolaze krediti na naplatu, pitanje je hoće li izdržati.
Tisak nemam niti mislim kupovati, pokušao sam par puta hvatati valove, par puta uspješno, par puta neuspješno…. Tisak me ne zanima, a ovo odgovaram iz razloga jer me se poteže za jezik.
Tisak nemam niti mislim kupovati.

..kolega splite…znaš li da su ukupni prihodi Tiska skoro pa 3mlrdkuna..
..neka povećaju maržu za 2%..i firma odma plus dobit za 60mil..
..a to da Tisak vrijedi 100kn pkušaj objasnit Todorića koji ga je platio430+ulaganja=barem 500kn..
..ako mu to uspijes pojasnit možda te odma postavi za šefa agrokora..

dali je drugi krug krajem augusta…….molim odgovor

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Dionica treba uči u posebni režim tg.sa takvim prometom i rastom [bye]

Dionica treba uči u posebni režim tg.sa takvim prometom i rastom [bye]

..možete malo pojasnit…sta bi tribalo..?

Dok se ne proda onaj veliki paket dionicu će držati nisko.
Al očito kandidata za kupnju i nema po ovim cijenama.

26.11.2010 - Dan D

Tisak bi mogao potegnuti slijedećih dana. Imam blagi osjećaj.Možda je taj osjećaj uzrokovan činjenicom da sam ga skupljao proteklih tjedana. A možda nije.

Evo opet se spušta cijena na 188,neznam dali ko iz uprave vidi ovu kastraciju. [bye]

Evo opet se spušta cijena na 188,neznam dali ko iz uprave vidi ovu kastraciju. [bye]

Nemaju oni za što brinuti, jer ne kastrira se njih nego NAS.
I to malo gore, pa malo dolje,….

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

kol.prod što brže [bye]

New Report

Close