@loris,
Kako mislis da ce ovdje biti borbe. Izmedju koga ? Ne moze je biti je je Todoric ovdje sef, ima vecinu a manjina se mora prilagoditi.
Na Tisku se eventualno moze dogoditi povecanje transparentnosti poslovanja sto bi bilo dobro za male dionicare ako uopce opstanu nakon Utorka. Smatram da ce preuzimatelj pokupiti sve dionice zajedno sa blokom HFP i povuci dionice sa burze.
Tipujem na mirovinske fondove, odnosno samo na jedan od njih a borba ce se voditi oko paketa HFP. Onaj tko kupi paket, pokupit ce ujedno sve ostale slobodne dionice i to je bilo to.
Zasto ? Ogroman cash flow i jos veci u buducnosti. Nece morati nikome podnositi racune a profitabilnost ce biti sve veca.
@Lynx
Mislim da sam procitao da AZTN jos uvijek daje misljenje ali nisam siguran da ce Adrisu moci narediti da proda. Uostalom, ako Adris i kupi, moci ce reci, a kome da prodam iNovine kad nitko nece kupiti… i sta moze onda AZTN ? Moze gledati …. kazna im je jos uvijek 1-2% ukupnih prihoda, tek kad udjemo u EU, kazna moze biti do 10% godisnjih prihoda.
Prilicno sam siguran da ce Tisak biti delistiran do kraja godine. Ostat ce 100 000 dionica i cak i ako budu davali 1000 po dionici, opet ce jeftino proci.
Uostalom, vrlo brzo cemo saznati.
Todorić je šef, ali borba će se voditi zbog dividende i pravo glasa ili veta odnosno 25%+1 dionica.
Logika govori da će Adris lupiti po kupnji, ali i fondovi nisu imuni na siguran posao.
U zraku je 20% + 1 dionica dionica.
Svasta se ovdje da procitati. Toda sigurno nece bjezati s burze jer mu o burzi ovisi i daljnje zaduzivanje. Nasa burza mu je idealno mjesto za porihtavanje pozicija bilance kako mu u kojem trenutku odgovara.
evo kol. gore pogodio očekujem rast15% [sealed]
Svasta se ovdje da procitati. Toda sigurno nece bjezati s burze jer mu o burzi ovisi i daljnje zaduzivanje. Nasa burza mu je idealno mjesto za porihtavanje pozicija bilance kako mu u kojem trenutku odgovara.
Možda je gospon u dosluhu sa onim novinarima koji su prošle godine ćuli u restoranu kako Toda priča o delistaciji svojih dionica.
evo kol. gore pogodio očekujem rast15% [sealed]
Biti će tu rasta i 115% [bye]
nekemijajte već do 27 ulazite,ko zadnji magarac [cool]
Nekome se definitivno isplatilo.
Jel to regulacija cijene na djelu ili nekom umrla tetka pa treba lovu za pogreb?
Ovo malo prije samo pokazuje da je "ekipa" spremna zadržati cijenu na razini koju želi još neko vrijeme…
Poklopilo me sa xx komada malo prije. [thumbsup]