Pada ko kruška i tu je jedan vid ove nesposobne vlade koja je svima zagorčala živote radnici štrajkuju
sve ide k vragu,samo se nadam da ta ista vlada može poslje pada čekat remetinec ili 50 godina da dođe na vlast.Sve smo mi krivi trebali smo ih odmah poslje odlaska Sanadera srušit. [bye]
Evo opet pada ,pa nek padne na 160 ja je neču prodat,Evo i jaca je izjavila da neče otić ,nadam se uskoro morati če otić zauvjek i od ove vlade ostat če samo V…….Gdje su sad one izjave ZAMENE SU LJUDI ISPRED POLITIKE. [lol]
Tisak uvodi SKLADIŠTENJE ,molim kolege koji znaju više ,odgovor. [kiss]
Idući tjedan na dražbu ide 13,56% Tiska u vlasništvu HFP-a. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li paket biti prodan. Adris bi npr potencijalnom kupnjom došao na skoro 40% vlasništva..
"Za 13,55 posto ili 323.585 dionica zagrebačkog Tiska ne navodi se pak početna cijena prodaje nego da će ona biti ‘zadnja postignuta prosječna cijena na Zagrebačkoj burzi prije objave poziva za javnu dražbu’."
"Za 13,55 posto ili 323.585 dionica zagrebačkog Tiska ne navodi se pak početna cijena prodaje nego da će ona biti ‘zadnja postignuta prosječna cijena na Zagrebačkoj burzi prije objave poziva za javnu dražbu’."
Kako sam i mislio. Evo razloga zašto ovo košta koliko košta, a vjerojatno će do tada cijena biti još niže…
U ovoj državi te guze na razne načine, a jedan od nji je da si mali dioničar…
nemam tisak, davno sam ga se rješio na mislim cca 230ak kuna jer mi nikako nisam mogao dokučiti zašto je tako dobra firma toliko podcijenjena
[huh]
Majstori srokali dionicu s 330 na 180 kn…zašto nešto platiti preko 100M kad možeš dobiti za 60?
[angry]
za male dioničare posebno, a onda i za ostale građane katastrofalna odluka. no bar će prije prodaje stići izvješće za 2Q, pa cijena možda ne potone puno. nemam tisk
Kako sam i mislio. Evo razloga zašto ovo košta koliko košta, a vjerojatno će do tada cijena biti još niže…
[/quote]
Ako je ova logika i točna razloga za daljnje rušenje nema. Referentna cijena je ona od jučer s obzirom da je danas objavljen poziv.
Koja farsa, pa ovoga ima samo kod nas. Državna imovina, tj. imovina svih nas dati će se u bescjenje onima koji previše i imaju, a kante za smeće okružene penzionerima. I ne samo penzionerima. Ovo je valjda dio plana o kojemu vlada govori o racionalnom korištenju državne imovine.
A da je netko slučajno u petak pokupio sve na asku do 300 kn, za što bi mu bilo dosta par sto tisuća kuna, bi li i u tom slučaju išao poziv danas…
Sve legalno.Koja glupost. Koja država [bye]
Najbolje da tražimo politički azil u Afganistanu [embarass]
ovo je naš prvi susret i vidim da si ljut, ali valjda ti je jasno da država nema prebijene pare i svaka Kuna je sada za njih velika Kuna.
Čak i nije problem što prodaju kada bi imali plan kako taj mali novac oploditi, ali ga nemaju.