TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tisak je smece od dionice i tocka.

P.S. Prepun sam tiska na zalost

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Čestitam ti na iskrenosti.

U ovisnosti po što je kupljen.Mislim da ova zadnja cijena od 200 nije loša.A da li će biti manja cijena
ovisi u prvom redu od Filipovića s obzirom na probleme u drvnoj industriji .Ali ne možeš kupovati
jeftino ako netko ne pritiska.I zato je to možda prilika.Filipović pritiska mi kupujemo.
Mjerkam Tisak već mjesec dana.I neda mi se ulaziti dok ima bedaka/dionice u posebnom režimu/Ali nadam se da cijelo ljeto neće
nigdje uteći dok je ovakva nelikvidnost.
Jedna od boljih prilika na ZSE?

Dali netko može komentirati marže na kioscima i koliko otprilike kiosci zarađuju? koliko ja znam marža na cigarete i novine je 8%, grickalice 20%, sladoledi 30%

Na cigarete i novine imaju sigurno više, mali trgovci imaju 6-7%. Na grickalice, sokove, žvake i ostale gluposti imaju više od 70% marže. .

[/quote]

Upravo tako !!
Marže su puno veće na ostali asortiman ,ali ono s čim uprava ima problema je i dodatna marža
koju zaračuna trgovac u atraktivnoj trafici.
Npr.znam da je prošle godine njihova interna kontrola uočila niz nepravilnosti na terenu ,od krivih cijena (čitaj duplo većih ) do robe koja nema ulaz (čitaj vlastita prodaja prodavača) !
Nadam se da će ove godine povećati kontrole i adekvatno kazniti one koji oštećuju firmu .
Neki od trgovaca su stvarno pretjerali pa su i pola litra vode prodavali za 20 kuna ! [angry]
[/quote]

Možeš li zamjeriti nekome tko radi dan-noć u trafici za 2500 kn što malo mulja.
Ljudi pokušavaju preživjeti, s 2500 kn nije lako.

Tisak nije smeće kolega Trotter, al da ovdje nema valova gore-dolje svima je jasno, premrtva dionica dok ne krene, kad krene uletiti, a dotle ne dirati…. ili čekati na 164-165kn

26.11.2010 - Dan D

Nije to nikakvo smeće. To je dobra investicija, ako je niste platili preko 500 kuna. Kriza je velika i ozbiljna. Nema ništa prije oporavka maloprodaje i rasta zaposlenosti, a ove godine ništa od toga. Slijedeće godine će se ovdje tek vidjeti lagani oporavak, a rast tek 2012. i 2013. Nažalost ništa prije toga. Čarobnog štapića nema, a tko ne može sačekati popravak poslovanja i rast dobiti, ovdje nema što tražiti, pogotovo ako tome dodate nelikvidnost na ZSE.
Tržište vrednuje, a tako će biti i dalje, dobit, a dobit će ove godine biti takva kakva je i otprilike trenutna cijena Tiska. Makro-podaci su loši, nema rasta, pa tako niti čuda ne treba očekivati. Barem ne ove godine.

Za ovu dionicu se ne bojim , ulazna cijena mi je preko 800,00 kn / nikad nisam lagala, pa svoj stav želim održati/
Ona je u portfelju hrvatskih branitelja, dakle u pametnim rukama.
Naš najveći maloprodajni lanac- još nije iskoristio sve svoje mogućnosti- i budućnost je pred
njima .KOlega rovadC, sve ste vrlo dobro rekli.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Strpljen spasen.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

slažem se (uglavnom) sa napisanim, no interesira me – pod pretpostavkom da se pad nastavi – zar svi smatramo da će tisk ostati na ovim razinama?
Bojim se da griješimo …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

http://dalje.com/hr-hrvatska/tisak-u-strajku-zbog-vjesnika-i-utega-od-3-milijuna-kuna-mjesecno/311995

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Evo opet sa 193 neko spušta na 191 na prodaji i to je jedan loš primjer suradnje,naravno svako može rad sa novcem kaj hoće [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Dobro kaj je s ovim Tiskom, dokle bu padal.

New Report

Close