Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Bill,
Evo novih 2.000 na Asku. Pa nije valjda da je HFP ovako glupavo počeo tresti na burzi???
neka stavi na 200 umjesto na 215 pa ćemo se zabaviti s njime
Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti
želja će ti se nažalost ostvariti već u ponedjeljak. a obzirom da ma preko 300 tisuća hartija da li ćeš se moći pozabaviti do kraja?
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
U četvrtak je prodano onih 2000 komada? Onda ćemo danas vidjeti. Mislim da hfp štopa cijenu a logički bi bilo da ju dižu!!! Trebao bi čelnik Hfp-a u Remetinec. Osobno ću napisati e-mail u vladu. Tek toliko.
Trebali smo ih skinit kad je uteka Sanader,sad im je važna Eu i izmišljena kriza [bye]
Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode
U četvrtak je prodano onih 2000 komada? Onda ćemo danas vidjeti. Mislim da hfp štopa cijenu a logički bi bilo da ju dižu!!! Trebao bi čelnik Hfp-a u Remetinec. Osobno ću napisati e-mail u vladu. Tek toliko.
jesi napisao?
Ni za živu glavu ne šalji, kad Jaca pročita tvoje pismo vjerovatno će narediti rušenje do 60kn.
26.11.2010 - Dan D