TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BR 333,
Napisat ću vam kad uhvatim vremena .

klodovik

Evo novih 2.000 na Asku. Pa nije valjda da je HFP ovako glupavo počeo tresti na burzi???

Evo novih 2.000 na Asku. Pa nije valjda da je HFP ovako glupavo počeo tresti na burzi???

neka stavi na 200 umjesto na 215 pa ćemo se zabaviti s njime

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

želja će ti se nažalost ostvariti već u ponedjeljak. a obzirom da ma preko 300 tisuća hartija da li ćeš se moći pozabaviti do kraja?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

U četvrtak je prodano onih 2000 komada? Onda ćemo danas vidjeti. Mislim da hfp štopa cijenu a logički bi bilo da ju dižu!!! Trebao bi čelnik Hfp-a u Remetinec. Osobno ću napisati e-mail u vladu. Tek toliko.

Trebali smo ih skinit kad je uteka Sanader,sad im je važna Eu i izmišljena kriza [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

U četvrtak je prodano onih 2000 komada? Onda ćemo danas vidjeti. Mislim da hfp štopa cijenu a logički bi bilo da ju dižu!!! Trebao bi čelnik Hfp-a u Remetinec. Osobno ću napisati e-mail u vladu. Tek toliko.

jesi napisao?

Ja iskreno ne vjerujem da se radi o HFPu. No vidjet ćemo večeras.

obrisati

filipović prodaje po 2000 kom pod brojem 6….nema puno, još 4000 komada.

Sorry, još 4000 komada, 6000 je imao prije.

Ni za živu glavu ne šalji, kad Jaca pročita tvoje pismo vjerovatno će narediti rušenje do 60kn.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close