Nigdje i nikad nisam imao lošiju dionicu ,konstantan pad i uz dokup nisam mogao spasit minus ,i mislim potpuno izać iz ovog smeća [bye]
Pardon,koliko dotičnog smeća imate?
Ja sam danas podebljao na 193,00 200 kom , a na 180,00 bi još imam municije za cca 1000 ali više volim da kupim još 1300 -1400 komada za iste peneze.
[lol]
Nigdje i nikad nisam imao lošiju dionicu ,konstantan pad i uz dokup nisam mogao spasit minus ,i mislim potpuno izać iz ovog smeća [bye]
Ja sam danas podebljao na 193,00 200 kom , a na 180,00 bi još imam municije za cca 1000 ali više volim da kupim još 1300 -1400 komada za iste peneze.
[lol]
[/quote]
i odmah si stavio 200 kom na prodaju [rolleyes]
Možda se i skloni ta prodaja na 200kn , al onda jedino može biti slabo onima koji su danas i jučer izašli sa silnim minusima jer zaleđe prodaje je doslovce jako šuplje do 265-270kn.
Podjsećam free float niti 5%.
[lol]
[/quote]
i odmah si stavio 200 kom na prodaju [rolleyes]
[/quote]
Nije moj ali sutra ide taj na bubanj jer i sutra zvone margini……
ali mislim da će ga taj sutra maknuti, ako ne jedem ga danas da sam bio pored kompa dok je burza radila bi ga skebao [lol]
Možda se i skloni ta prodaja na 200kn , al onda jedino može biti slabo onima koji su danas i jučer izašli sa silnim minusima jer zaleđe prodaje je doslovce jako šuplje do 265-270kn.
Podjsećam free float niti 5%.
To vam ja pokušavam objasniti ,…tik tak na 400 kn
[lol] Mnogi nasjeli onima koji su na 200 – 220 kupovali kao ide to na 150-170 pa brže bolje prodali i misle 20 % niže vratiti se u istu količinu i još da ostane za ljetovanje.
Sjetim se uvijek takvih i prošle godine kada je IGH bio 1500 kao ide to na 1000 i onda zajeb odleti na 4000 ,e vidite i onda sam čvoknuo IGH i nisam pogriješio ,hm možda sam sa TISKOM ovaj put fulao ali nisam, ali pogledajte malo s kim posluje TISAK (Tele2,….) a tko ima veći dio dionica ???
Strpljen spašen ja uvijek kažem svatko sa svojim novcima radi što ga je volja.
Živili [cool]
Sve sam vidio sve što zaradim vani sve propadne u Rh,i stvarno tisak pada od 340 kuna na dole i več 2 godine ga pratim i nevidim ni trgovanja ni dobiti ,nemam više živaca za ovu dionicu ,svima koji ostaju puno sreće…. [angry]
[lol]
[/quote]
Uteko na 210,00 ,…… [angry]
[lol]
[/quote]
Uteko na 210,00 ,…… [angry]
[/quote]
Normalno da je uteko…nije on tu da bi prodao.
ja sam jučer počeo kupovati TISK a i dalje imam otvorene naloge na kupnji iznad 190 kn pa ako nekoga žulja samo neka opali po bidu, hvala
TISK je jedna od rijetkih firmi za koju sam 99,99 siguran:
1. da propasti neće
2. da će poslovati sve bolje i bolje zbog mreže kioska i p.p. po cijeloj državi te jake distribucijske mreže
@hodor
Prije svega nisam u ništa siguran 99,99%.
Drugo, izvješča Tiska ne opravdavaju Vaša očekivanja.
Sva sreća da sam sav Tisak prodao oko 225 kuna.
Ne vidim nikakvog razloga za rast dionice.
Pozdrav
Kao što rekoh nema ovdje trgovine čim neko stavi na 204 pojavi se jedan koji ruši cijenu a sa ljeve strane samo čekaju,trebam vam dovest Lopinu da on tu malo napravi reda…. [cool]
Od početka godine ova dionica samo pada, tone jednako kao i onaj Validus koji je u blokadi a vjerovatno i u stečaju dok ovdje nema nikakvih problema. Čak i neki građevinari bolje stoje ove godine od Tiska.
Ovo spada u rubriku dobra firma/loša dionica ovdje su se svi veliki igrači iskrcali i nitko nema interesa za šoping.