TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čekam vas u ponedeljak na 190 [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Samo ti čekaj, obogatit ćeš se sa 25kom, looool.
+TISK-R-A do daljnjega svaki dan.

26.11.2010 - Dan D

Kada cijena bude cc 350kn i veca pocet cemo svi kupovati ko blesavi!

Ja budem ipak na 192-195kn

26.11.2010 - Dan D

[/quote] mislim da taj film nečete gledat! neće ovo ispod 200kn

Film …..Vozi sam prema gradu 190 na sat…….. [lol]

Može se reć :svakog dana u svakom pogledu sve više i više napredujem !
Ima li kraja padanju ovog Tiska ?????????”
Dođe čoviku da ih zapali ……….

[/quote] mislim da taj film nečete gledat! neće ovo ispod 200kn

[/quote]

economy: the art of explaining why yesterday’s predictions did not come true today 🙂

S obzirom na realni sektor, i izostanak svjetla na kraju tunela, ne znam što više može pokrenuti novi ciklus. Burza će gore tek kad više nitko neće u to vjerovati. I

Nigdje i nikad nisam imao lošiju dionicu ,konstantan pad i uz dokup nisam mogao spasit minus ,i mislim potpuno izać iz ovog smeća [bye]

kolega bilo je dosta druka na ovoj dionici, no s obzirom na dug od 130% i knjigovodstvenu vrijednost od 176kn, ne vidim da će to tako brzo rasti

Nigdje i nikad nisam imao lošiju dionicu ,konstantan pad i uz dokup nisam mogao spasit minus ,i mislim potpuno izać iz ovog smeća [bye]

ne hvataj padajuće noževe.

kad se samo sjetim golemca na 250, pa na 220 a ja lopatny držim, držim … sve rasprodo osim tiska ali ga na sreću još nisam dokupljivo (ne znači da moji nalozi nisu na bidu) jer smrdi opasno … budući ga imam malo ostavit ću ga do neke druge prilike, ali priznajem da ovakav pušing nisam napravio jaaaako dugo
pozz svima a naročito splitu koji će kupnjom održavati cijenu [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close