TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li tko iz uprave vidi na kojoj razini im je cijena dionice ??? [angry] [angry]

Baš njih i todorica briga koja je cjena dionice.

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Da li tko iz uprave vidi na kojoj razini im je cijena dionice ??? [angry] [angry]

[/quote]
Osim kada se ide u inozemstvo po novce…, pa netko treba biti sudužnik/jamac, pa za to treba dobiti neki rejting… a u njihovim čudnim formulama uvijek i mcap igra ulogu kao varijabla… pa je onda dobro da su cijene što više moguće – inače, u svakom drugom slučaju, istina, sasvim svejedno kolika je 😀

[/quote]
Sto ne kupujes? Kako si ono rekao kad padne na 250 "istopit ce se kao led na rostilju"

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Cijeli dan držim postavljene naloge kupnje između 202 i 210kn i opet nitko da proda.
Pa to je strašno!

Jel bolje danas [undecid] [shocked] [cry]
[/quote]
Puno je bolje, he he, uhvatilo i mene napokon, koliko čekanja na to, previše…
Nastavljam s kupnjom do daljnjega, a onda ćemo ja i "moji mesari" izvlačiti naloge po 200 i 500kom na kupnji pa gurati gore čim se ukrcamo dovoljno.

26.11.2010 - Dan D

@split009jr
Drago mi je kolega da ste kupili i da će još biti kupnje oko 200 kuna.
Ja nisam "hrabar" kao Vi i kupit ću TISK tek ako padne na 150-170 kuna i to manju količinu.
Pozdrav

Nečete vi ništa više kupit ,naj kasnije do ponedeljka.Ko je jamio jamio je. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Nečete vi ništa više kupit ,naj kasnije do ponedeljka.Ko je jamio jamio je. [cool]

Sve je moguće kolega.No ako se Vaš "scenarij" dogodi,ostat ću bez dionica Tiska ,jer neću
sigurno kupovati iznad 200 kuna.
No nekako sumnjam da će se to dogoditi.Ljeto je pred vratima!
Pozdrav

..ma ljudi moji šta se živcirate…2013 ili 2014 izadjem iz TISKA i pravac Njemačka po AUDI A4..

Mene već godinama čudi i prilično živcira tema Tisak na ovom forumu. Ne znam zašto, s vremena na vrijeme ( u stvari znam zašto, previše imam tog smeća u portfelju ) navratim i pročitam bljezgarije. Po tome koliko ima nickova u diskusiji, rekli bi da je tu free float bar 50% 🙂
Ni sam više ne znam što bi nas moglo dovesti na 1/2 ATH – ikada… ja sam uložio u tisak jer sam smatrao da u trenutcima krize onaj tko ima ješ, tja je kralj. Zaboravio sam da je car onaj tko ima NAJVIŠE ( kontrolni paket ) dionica u firmi koja ima keša.

bez cenzure,ima li dragovoljaca [yawn]

moram ja prvi ko 90 [lol]

10

New Report

Close