Već sam pomalo nestrpljiv. Do kad oni moraju predat izvješće?
ja cu ipak uskoku podnijeti zahtjev jer ovo je više neizdrživo,pa nek oni vide koji to menager vrli iz hfp-a prodaje dionice tiska i kome,potpuno su neopravdano izmasakrirali dionicu koja trenutno vrijedi bar 40% više nego joj je tržišna cijena
ja cu ipak uskoku podnijeti zahtjev jer ovo je više neizdrživo,pa nek oni vide koji to menager vrli iz hfp-a prodaje dionice tiska i kome,potpuno su neopravdano izmasakrirali dionicu koja trenutno vrijedi bar 40% više nego joj je tržišna cijena
..slažem se..ali ne živciraj se sve će to doć na svoje..pa TISAK je zlatna koka..samo cekati i to je to
Evo i 1Q. Makar sam skoro siguran da sam ga i jucer vidio na ZSE. Mozda sam vise lud ili su ga zabunom stavili na kratko. Pozdrav!
Gubitak u 1Q [sad]
A što si očekivao, da je dobiz cijena bi bila 1000 kn. Detaljno čitajući izvještaj vidi se da je dionica i sada jako podcjenjena. Čekam na bidu ko napeta puška. [thumbsup]
evo ja sam prijavio malverzaciju sa dionicom tiska-pa čisto nek se provjeri ko je masakrira,jer stvarno su pretjerali,onda jaca poziva ulagače na burzu,ma ko će ti doć u ovu sprčvaru i nečiju privatnuu prčiju..
bilanca 1 mlrd. HRK
izvanbilančani zapisi 1,7 mlrd. HRK
vrlo transparentno.
a jeste krenuli rušiti tisak, najbolje se onda postaviti na 200 kn, pa što bude