Tko je ono ovdje govorio da nikad neće vidjeti tisak po 250 kn. Governor ili tko??? One fore 2Vlad, Vlad kad će tisak na 250 i sl??
E pa dragi moji približilo se [thumbsup]
Istina, ja kupovao po 300, i sad čekam, a rekli ljudi da ne bu išel ispod. Jesam naivčina bio…
Tko je ono ovdje govorio da nikad neće vidjeti tisak po 250 kn. Governor ili tko??? One fore 2Vlad, Vlad kad će tisak na 250 i sl??
E pa dragi moji približilo se [thumbsup]
glupo zaključuješ. a tko je ono govorio da će tisak preko 1000 pa su ga svi pljuvali. svatko je jednom u pravu, pa tako i najgori pesimist. problem je što su oni samo jednom u pravu u 20 godina, a mi ostali ipak malo češće.
Da sam ja npr dionicar ne bi mi se svidjelo sto pise u FI za 2009 a odnosi se na posudbu drugim firmama, ne znam kome .. to mogu samo pretpostaviti.
Za 2009 iznos je oko 180 000 000 Kn, a to je 75 Kn po dionici.
Toliko su mogli isplatiti dividende jer je Agrokor ipak vecinski vlasnik pa ako mu treba love onda moze i na taj nacin dobiti lovu…
ma pretoči on tu lovu bez nas,ova cijena je po mom mišljenju totalno podcijenjena a tu je gdjr je zato što je prodavao hfp,da nije-bila bi na cca 290,00,mada je i to premalo..mislim to je po mom mišljenju,možda netko misli drugačije,za takve sam stavio dva naloga na bidu,identična pa nek izvole..
pa dobro hoće li netko zaustaviti ove špekulacije,il će završit u novinama sve..
pusti. dječaci se moraju napuniti pa tek onda kreće vlakić. znaš da ne propuštaju prilike. mislim na fond-managere. a kad cijena bude prešla 800-900 kuna, prodat će dionice svojem fondu. samo tiho uz dokup.
pusti. dječaci se moraju napuniti pa tek onda kreće vlakić. znaš da ne propuštaju prilike. mislim na fond-managere. a kad cijena bude prešla 800-900 kuna, prodat će dionice svojem fondu. samo tiho uz dokup.
[/quote]
Bravo!
meni je prosjek oko 270,a znam jednog lika kojemu je prosjek 977,pa i dalje čeka,dobro,on će se načekati,a za nas ne znam,zavisi koliki je target kome,ali kad sam ulazio u ovu dionicu znao sam da ću morati imati strpljenja..i to puno,nije bad,doći će i naših 5 minuta..
A jel ovi moraju dat izvjesce za 1Q?
Izasla izvjesca. I godisnje i 1Q.