TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam Tisak 182 kom od 1150 kuna, da li da prodajem ili držim još?
hvala

Preporuka,drzati. Na 200 prodati. [lol]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Sve je ovo trkeljanje u prazno!
Ukratko Tisak je zlatna dionica , tj tvornica love! Ukoliko ne vjerujete u to nemojte je kupovati.

Šta vam to znači tvornica love, ovo sam već par puta čuo vezano u Tisak.
Zlatna dionica je svaka na kojoj se može zaraditi konkretno na početku veljače i Đakovština je bila zlatna dionica skokom s 8,5 kn na 29 kn.

Sve je ovo trkeljanje u prazno!
Ukratko Tisak je zlatna dionica , tj tvornica love! Ukoliko ne vjerujete u to nemojte je kupovati.

Šta vam to znači tvornica love, ovo sam već par puta čuo vezano u Tisak.
Zlatna dionica je svaka na kojoj se može zaraditi konkretno na početku veljače i Đakovština je bila zlatna dionica skokom s 8,5 kn na 29 kn.
[/quote]

Kolega , tu svaki dan dolazi cash! Ne može propasti ni pod razno. Mnogi bi htjeli kupiti večinski paket ali izglede da Toda neda! Đakovština siječanj , svaka čast potego si! Zašto u siječnju mora rasti?
Tko je slijedeci? Brodari ili TISK ili LRH ili ZVZD ili netko drugi? Iskreno nemam pojma ali u konačnici će sve doći na svoje?

imam Tisak 182 kom od 1150 kuna, da li da prodajem ili držim još?
hvala

Preporuka,drzati. Na 200 prodati. [lol]
[/quote]

????????????????????????????

Kolega , tu svaki dan dolazi cash! Ne može propasti ni pod razno. Mnogi bi htjeli kupiti večinski paket ali izglede da Toda neda! Đakovština siječanj , svaka čast potego si! Zašto u siječnju mora rasti?
Tko je slijedeci? Brodari ili TISK ili LRH ili ZVZD ili netko drugi? Iskreno nemam pojma ali u konačnici će sve doći na svoje?

U svaku veću firmu svaki dan dolazi cash i svaka firma može propasti ako se loše vodi. Tisak je već i bio u stečaju prije nego ga je Todorić preuzeo.

Po toj teoriji i ATPL, DLKV, HT, ZVZD su također tvornice casha.

Ne brini Tisak će rasti, ali pitanje je koliko?

da i ja pokušam "savjetovati" kolegu papirusa … mjenjaj sutra tisk za dkvs i za par dana se vrati po duplo tiska [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

da i ja pokušam "savjetovati" kolegu papirusa … mjenjaj sutra tisk za dkvs i za par dana se vrati po duplo tiska [cool]

nadam se da se šališ?! kupovati DKVS sada je isto kao igranje ruskog ruleta s metkom u pištolju, u 5. mjesecu ide javna dražba i rasprodaja sve imovine DKVS-a, a onda je gašenje Đakovštine d.d. samo pitanje dana [shocked]
Tisak je bar stabilan i ne prijeti mu nestanak i stečaj

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

svaki daljnji komentar bi bio kao objašnjavanje vica … imate dvije stranice "prijedloga" i "navodnike" … pozz Rijeci [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

U svaku veću firmu svaki dan dolazi cash i svaka firma može propasti ako se loše vodi. Tisak je već i bio u stečaju prije nego ga je Todorić preuzeo.

Po toj teoriji i ATPL, DLKV, HT, ZVZD su također tvornice casha.

Ne brini Tisak će rasti, ali pitanje je koliko?
[/quote]

Jesi li siguran da u svaku veću firmu svaki dan dolazi CASH? Molim te nabroji mi te firme koje dobivaju cash svaki dan? Jeli ti možda na kredit , ili kartice kupuješ novine ,vodu ,cigarete i sl. na kiosku Tiska? Tisku nitko ne može ostati dužan a Tisak može uzimati robu na odgodu kako god hoće!
Pametnom dosta!

Molim iskusnije forumaše da obrazlože očekivano lokalno dno TISK-a; brojke nisu sjajne a ipak se čini da je cijena prilično podcijenjena… [shocked]

drži se cijena na ovim razinama uz tendenciju laganog pada zbog objave da je vlada darovala udio HFP-a u tisku FHB-u, pa dečkići iz fondova pojačavaju svoju zalihu tiska koje će se riješiti kad FHB krene u istovar Tiska na nekih 1000-2000 kuna. dobro zapamtite ovaj scenarij a zahvale sačuvajte za koju godinu, a moguće i prije.

...povijest se ponavlja...

Jesi li siguran da u svaku veću firmu svaki dan dolazi CASH? Molim te nabroji mi te firme koje dobivaju cash svaki dan? Jeli ti možda na kredit , ili kartice kupuješ novine ,vodu ,cigarete i sl. na kiosku Tiska? Tisku nitko ne može ostati dužan a Tisak može uzimati robu na odgodu kako god hoće!
Pametnom dosta!

Žorž ti bi morao malo naučiti osnove poslovanja.
Kartice i krediti su odnos između kupca i banke. Znači ja kupim auto na kredit, banka autokući isplaćuje cash a ja banci vraćam kredit kroz mjesečne rate, s karticama je isto samo što trgovac banci treba isplatiti neku naknadu od 5-6% a to se pri formiranju cijene uračuna u prodajnu cijenu proizvoda.
Nitko ne može uzimati robu na beskonačnu odgodu, računi se moraju platiti. Zapravo Tisak je tu u prednosti samo zato što je u sastavu Agrokora pa može dobiti najveću odgodu ali isto je pravilo za Zvijezdu, Jamnicu, Ledo i ostale.

U trgovini je jedino pravilo da prodaš za veću cijenu nego što si platio i razlika se zove marža. Onda se od te marže oduzmu troškovi koje imaš pri prodaji i dobiješ dobit. Iza toga platiš porez državi i ono što ti ostaje je produkt tvog rada.

Tvornice casha su sve firme kojima je stavka dobiti pozitivna.

New Report

Close