Sve je ovo trkeljanje u prazno!
Ukratko Tisak je zlatna dionica , tj tvornica love! Ukoliko ne vjerujete u to nemojte je kupovati.
Onaj ko je kupovao na 1000kn ili 1300kn a nije prodao vjerojatno je nadokupljivao.
Pozdrav!
Onaj ko je kupovao na 1000kn ili 1300kn a nije prodao vjerojatno je nadokupljivao.
Pozdrav!
Onaj ko je kupovao na 1000kn ili 1300kn a nije prodao vjerojatno je u kurcu. [lol]
Ukratko Tisak je zlatna dionica , tj tvornica love! Ukoliko ne vjerujete u to nemojte je kupovati.
Pozdrav!
Vjerovatno je nadokupio 3x više i dobio prosjek 330kn i zato kad krene raste eto njega da izađe!
Što samo znači da će Tisak u gubitak ako ovaj zakon dođe u primjenu jer sigurno neće doći do rasta prodaje cigareta i tiskovina da pokrije razliku.
Ovo ovisi isključivo o Državi tj. našoj dragoj Vladi, točnije: o njihovoj spremnosti za borbu sa crnim tržištem.
Mislim da se u RH više od 10 % svih popušenih cigareta nabavi ilegalnim putevima.
Ako bi slučajno nekome u našoj Vladi palo na pamet povećati udio oporezovane potrošnje u ukupnoj potrošnji – samo neka se potrude spriječiti šverc, a ljudi neće prestati pušiti nego će tada kupovati u Tisku i eto ovdje povećanja prihoda od ovog segmenta, eto državi prihod od akciza i PDV-a…
Pa zar ova ekipa ne vidi kome prodaje priču o "propasti Tiska".
Ovdje je novih vrlo malo, i znaju poprilično u čemu su, zbog čega su i dokad su…
Dakle, nema tko piti tu mutnu vodu …
Još će početi govoriti kako će velik broj kišnih dana ove godine oboriti promet barem 30%. [proud]
Koja se ekipa ovde skupila a SPLIT glavni kolovođa! [lol]
Ima dečko znanje nema što-svi trageti pogođeni! [lol]
Pa i moj ulazak, nije bio 1000 kuna nego 2000 kuna ajde mi izračunaj gubitak! [lol]
Splite moj moja divna radosti! [kiss]
imam Tisak 182 kom od 1150 kuna, da li da prodajem ili držim još?
hvala
Drži. Dok ne prodaš. [tongue]
hvala
Dokupi kolega, smanji prosjek ulaska
Sada ti je izvrsna prilika za to
Pozdrav!
Vjerovatno je nadokupio 3x više i dobio prosjek 330kn i zato kad krene raste eto njega da izađe!
[/quote]
Splite, logično razmišljaš!
hvala
Kupi još 200-300kom. Stavi nalog na prodaju cc 15% više od cijene ulaza, ugasi računalo na cc 1god i budi vesel!