TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma šta vam je,ja svaki put kad prođem kraj kioska blizu moje zgrade,uvijek netko nešto kupuje,prođem na dan barem 5 puta tu,i nikad nije bilo da nije nikoga bilo,kažem vam ja-tvornica novca sa malim free floatom-idealno..

nevjerojatno. pustio sam par dana da vidim hoće li itko napisati jednu od boljih vijesti za ovu dionicu, ali ništa. vi uopće ne pratite zbivanja na burzi. Vlada RH je na svojoj predzadnjoj sjednici iz portfelja HFP-a darovala dionice Braniteljskom fondu, između ostalih tu je i dionica Tiska, što znači da je FHB sada dioničar Tiska, a dobro znamo da je taj fond prilično konzervativan, što daje naslutiti da smo doista na dnu kod ove dionice i da je jedini put uzlazni. Eto, potražite link sami – neće biti teško. Ima tu još dionica, ali udio u tisku je značajan zbog prodaje todoriću ostatka dionica jednom kasnije.

...povijest se ponavlja...

Ivica Mudrinić: Registracija korisnika koštat će nas 200 milijuna kuna, male poduzetnike izbacit će iz posla

Prema novoj zakonodavnoj proceduri mobilni operateri su obvezni registrirati sve pre-paid korisnike do 1.rujna 2010.
Čak pet tisuća prodajnih mjesta i više od desetak tisuća radnih mjesta bit će pogođeni, a procjena je da će to male poduzetnike koštati preko 500 milijuna kuna”, upozorava Mudrinić

Ne znam ali meni se čini da bi Tisak mogao biti teško pogođen jer u strukturi prihoda ovo je vjerovatno najveća stavka. Nevjerovatno je kako Vlada uvijek nađe načina da dokrajči ekonomiju.Čudno da se Todorić još nije javio

Vaš link

Vidim da se od mog pisanja ova dionica i nije mrdnula, vjerovatno ni neće!
220kn i dalje postojeći 1.target.

26.11.2010 - Dan D

nevjerojatno. pustio sam par dana da vidim hoće li itko napisati jednu od boljih vijesti za ovu dionicu, ali ništa. vi uopće ne pratite zbivanja na burzi. Vlada RH je na svojoj predzadnjoj sjednici iz portfelja HFP-a darovala dionice Braniteljskom fondu, između ostalih tu je i dionica Tiska, što znači da je FHB sada dioničar Tiska, a dobro znamo da je taj fond prilično konzervativan, što daje naslutiti da smo doista na dnu kod ove dionice i da je jedini put uzlazni. Eto, potražite link sami – neće biti teško. Ima tu još dionica, ali udio u tisku je značajan zbog prodaje todoriću ostatka dionica jednom kasnije.

E moj visokoštovani delboy,prestao sam pisati ovdje kad sam vidio da i oni što su u dionici i oni drugi pišu o padu prometa ovog poduzeća(prije godišnjeg izvješća).Lijepo im piše da je nakon
9 mjeseci 2009. povećan promet za 13%(na kraju godine povećanje 14%).Na temelju čega ljudi ulažu u dionice? Podsjetit ću da je u prvom polugodištu bilo značajno ulaganje u poboljšanje usluge.Iz toga razloga i manji prihodi.Zar ulagači ne mogu projicirati što će se dogoditi u prvom kvartalu nego trebaju čekati 15 do 30 dana da bi to pročitali u f.izvještaju.Nema veze neka dionica pada,kupit ću jeftinije.
Vanderlei@
Dobro promišljanje ,međutim do tada ima dosta vremena i vjerujem da zakon neće proći.

klodovik

Vlada popušta HUP-u oko registriranja brojeva. Poslodavci su izračunali da bi kiosci i mali trgovci mogli izgubiti oko pola milijarde kuna

Vlada popušta HUP-u oko registriranja brojeva. Poslodavci su izračunali da bi kiosci i mali trgovci mogli izgubiti oko pola milijarde kuna

To je Mudrinić izračunao a on voli da samo on zarađuje to nije izračun ni poslodavaca ni vlade i nemojte ljude krivo informirati.

to pise u jutarnjem ja nisam nista racunao a najmanje krivo informirao

Ivica Mudrinić: Registracija korisnika koštat će nas 200 milijuna kuna, male poduzetnike izbacit će iz posla

Prema novoj zakonodavnoj proceduri mobilni operateri su obvezni registrirati sve pre-paid korisnike do 1.rujna 2010.
Čak pet tisuća prodajnih mjesta i više od desetak tisuća radnih mjesta bit će pogođeni, a procjena je da će to male poduzetnike koštati preko 500 milijuna kuna”, upozorava Mudrinić

Ne znam ali meni se čini da bi Tisak mogao biti teško pogođen jer u strukturi prihoda ovo je vjerovatno najveća stavka. Nevjerovatno je kako Vlada uvijek nađe načina da dokrajči ekonomiju.Čudno da se Todorić još nije javio

Vaš link

Tisak nema gotovo nikakve zarade na bonovima, već samo prihod. Bolje za njega da ih ne prodaje i ne gubi vrijeme na nešto na čemu ne zarađuje. Ste čitali uopće izvješće i znate li ga čitati?

@split
ima i onih koji su kupovali po 1000 kn, pa vjeruju u čuda i hvale se da su kupovali dionice za dijecu,
samo treba skok od 500-1000 % i uspijeli povratiti uloženo,budući da trenutno nemaju što raditi,bave se djeljenjem jedinica svima koji bi nešto pošteno i napisali na ovoj temi, jednostavno treba biti realan u procijeni situacije i nemogućnosti ovog našeg tržišta da krene nabolje, možda bude bolje za dvje ili tri godine..

Vaš link

Tisak nema gotovo nikakve zarade na bonovima, već samo prihod. Bolje za njega da ih ne prodaje i ne gubi vrijeme na nešto na čemu ne zarađuje. Ste čitali uopće izvješće i znate li ga čitati?
[/quote]

O čemu ti pričaš? Razlika između marže na bonove i cigarete je 1%. Da Tisak nije imao veliki rast prodaje bonova bio bi vjerovatno u gubitku. Što samo znači da će Tisak u gubitak ako ovaj zakon dođe u primjenu jer sigurno neće doći do rasta prodaje cigareta i tiskovina da pokrije razliku. Čak štoviše potpuno je siguran pad prodaje i cigareta i tiskovina.
Mislim da bi ih ovo dotuklo

Možda nisam dobro shvatio, ali kakve veze ima prodaja bonova s ovim? Problem je u prodaji i registraciji kartica (brojeva) a ne bonova.

New Report

Close