TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BTW glede Varteksa, u njemu sam u plusu, a ne minusu kao ti ovdje. Jer s njim trejdam, samo treba znati kada.

Evo mog dokaza o mom stanju na Varteksu, kao što možeš primjetiti minus od svega 0,77%.

Sad si svima dokaza da lažeš i to konstantno. Daljnja rasprava s tobom po ovom pitanju više nema smisla.

S obzirom da ga opet mogu utopiti na bar 29-30kn to će dati solidan plus 10-12%

Neznan šta ga nisi utopija kad možeš. Eto, pola foruma stoji u redu da im ti povoljno uvališ VART.

Postavi i ti kolega za svoj Tisak ukupnu dobit na ovoj dionici kao ja za Varteks pa da vidimo tko laže i tko nema znanje.
Eto i ja tebi pružam priliku da dokažeš kako si na Tisku u dobitku ili barem na nuli s obzirom na ove
razine.

Neman ja lažovu šta dokazivat, niti tebe to mora zanimat. Za razliku od tebe ja nisan okolo galamija i hvalija se po koliko san kupova i prodava. Ja san se osvrnija na tvoj komentar dobitka, tj. gubitka na VART, s ciljem da se dokaže kako lažeš. Ti si samo olakša stvar i sam si dokaza da lažeš. Ali ka šta san reka i peri, to dobar početak i budi nadu da će bit bolje, najteže je sam sebi priznat da lažeš.

Evo jedan graf kako ja gledam Tisak, mislim da je ovo najrealnije.

moram priznati da je dosta realan,prikazuje realno stanje stvari .
Nadam se da će i neke kolege koji zazivaju ATH-konačno uvidjeti svoje zablude..
[/quote]

pa čovječe daj više shvati da većina nas nije ovdje kratkoročno. slobodno neka cijena padne na 10 kuna u 2 dana, ja ne bih dokupio ni dionice. više ne dokupljujem. imam tiska puno, ne prodajem ga ispod 5-6000 kuna i točka. hoće li to biti za godinu, dvije, deset, dvadeset – ne tiče me se. imam fine prihode svakog mjeseca a ovo će biti za finu starost. ako ne bude tada, onda će moji unuci imati puno para. nismo svi ovdje došli da u 2 dana uzmemo 200%. ta vremena su prošla. pogledaj buffeta i kostolanyja – bankrotirali su 5 puta, a dionice drže već 30-40 godina i dalje ih ne prodaju. što ti to govori? oni su naravno u krivu , a ti si u pravu. kao i svi naši balkanci. oni najbolje znaju. pa nismo svi ovamo došli surfati na valovima. ja ih znam 20-tak i to iz tiska koji su kupili između 1000 i 1500 i kad ih pitam na koliko će prodati samo se smiju i kažu da uopće neće prodati. pa o čemu mi pričamo. znači nikad u idućih 20 godina nećemo doći na ATH? to hoćeš reći ili što? pa ATH možemo doseći već za godinu dana, sve ovisi o indexima , a ne o izvješćima kako ti očekuješ. a možda ga ne dočekamo ni za 20 godina. o proricanju budućnosti ne bih jer nema nikoga tko nešto može sa sigurnošću predvidjeti, ali definitivno je danas bolje biti unutra nego u cash-u.

...povijest se ponavlja...

@delboy
na koga se odnosi ovaj post na mene ili Antišu????

Evo jedan graf kako ja gledam Tisak, mislim da je ovo najrealnije.

moram priznati da je dosta realan,prikazuje realno stanje stvari .
Nadam se da će i neke kolege koji zazivaju ATH-konačno uvidjeti svoje zablude..
[/quote]
inace ne volim tvoje pisanje jer letis s teme na temu i pljuckas po svim dionicama buduci da si u kesu….al sa ovim bi se slozio….
delboy @ mora da si fanj zaglibio…ovdje…
imao sam takav slucaj na jednoj drugoj dionici prenio gubitak iz 2008 u 2009
dokupio malo ..digla s e i rasprodao full
i tako sam se dobro osjecao …i sad jos bolje..jer je opet roknula 20 tak %

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inventer
kolega ,nemam namjeru pljuckati po svim dionicama,ponekad iznesem svoje mišljenje i to je to ,dionice ko dionice,cijena je takva zbog ekonomskog stanja u zemlji ,nemogućnosti postizanja dovoljne likvidnosti na burzi ,masa ulagača je ostala bez svojih novaca u 2008 i početkom 2009 godine, a ne zbog nečijeg pljucanja,tako da nebih pridodavao tome posebno značenje,normalno je da se razlikujemo u mišljenju,i nekim svojim očekivanjima i ciljevima.

već sam bio naveo da me zanima:
1) građevinski sektor nakon komletnih FI-2009 , do tada HOLD…
2) naše dvje sjajne luke(da nemogu biti sjajnije) kada se cijena korigira za 25-30%…
3) od brodara -ATLP i JDLP
4) TISK,ADRS,PTKM,VLDS,LEDO,ZVZD, LRH,CROS,JNAF- kad se cijena korigira nekih 20-25%.

evo kolega ukratko moj fokus ,ako se budem javljao na tim temama da ste upućeni.

@inventer
kolega ,nemam namjeru pljuckati po svim dionicama,ponekad iznesem svoje mišljenje i to je to ,dionice ko dionice,cijena je takva zbog ekonomskog stanja u zemlji ,nemogućnosti postizanja dovoljne likvidnosti na burzi ,masa ulagača je ostala bez svojih novaca u 2008 i početkom 2009 godine, a ne zbog nečijeg pljucanja,tako da nebih pridodavao tome posebno značenje,normalno je da se razlikujemo u mišljenju,i nekim svojim očekivanjima i ciljevima.

2) naše dvje sjajne luke(da nemogu biti sjajnije) kada se cijena korigira za 25-30%…
4) TISK,ADRS,PTKM,VLDS,LEDO,ZVZD, LRH,CROS,JNAF- kad se cijena korigira nekih 20-25%.

evo kolega ukratko moj fokus ,ako se budem javljao na tim temama da ste upućeni.

Ko zna, možda u čekanju dočekaš jedino duboku starost.

bit će bolje................

dečki, nigdje ja nisam zaglibio. imam dionice, između ostalog i tiska, smanjio sam prosjek ali je još uvijek prilično visok i vama nepojmljiv. s druge strane, to je moj ulog u budućnost jer nemam kredita, imam dosta nekretnina, imam novi auto i imam vremena do kraja života obrati što sam posijao. hoće li to biti za 1, 5, 7 ili 20 godina, nebitno. tiska imam puno, a kad bi smatrao da sam negdje zaglibio, ne bih se time bavio. tako da ne brinite za moje glibove. radije brinite za otplatu svojih stambenih kredita na precijenjenim nekretninama jer očito ne znate što slijedi od strane banaka prema vama ako cijena nekretnine previše padne….bolje da ne znate jer to nije viđeno na ovim prostorima još od kralja aleksandra. a sad se vratimo realnim prognozama. ja očekujem da dosegnemo ATH za 2-2,5 godina. mislim da je to realno.

...povijest se ponavlja...

@inventer

Ko zna, možda u čekanju dočekaš jedino duboku starost.
[/quote]
ne brinite kolega-za mene,svak ima svoj način rada,budućnost će pokazati dali sam imao pravo ili ne.
ne želim zatrpavati temu nepotrebnim postovima.
prepustimo ovu temu za TISK…

@inventer

Za za tebe će biti sve dionice po jednu kunu ni tada ti nebi imao hrabrosti kupiti jer bi čekao da padne na pola kune, jedino što ti znaš je od dionice do dionice i pljuvačina bez ikakvih argumenata, postovi bez ikakvog smisla, drukanje do besvijesti na dole bez imalo smisla za dobar druk ali nije ti ni lako treba drukati a materija se ne pozna e tada ti stvarno ne ostaje ništa osim ovih bedastoća koje daninma pišeš ali ne znam kako će ti to pomoći siguran sam nikako.

@lacoste

Anonimno, 27.03.2010. u 19:19

Najbolje bi ti bilo da se nigdje ne javljaš da te ljude ne ismijavaju bez veze.

Znamo svi da si 19.02. kupova od 30kn naviše, pa počeja s žestokim dječjim drukom. Inače, danas je VART 26.5kn. Budući da se drukanje nastavilo i sljedećih dana, a cijena samo padala (neg. divergencija), jednostavno se može zaključit da si u minusu.
…još jednom ti pružam priliku da me demantiraš.

Evo mog dokaza o mom stanju na Varteksu, kao što možeš primjetiti minus od svega 0,77%. S obzirom da ga opet mogu utopiti na bar 29-30kn to će dati solidan plus 10-12%. Doduše ako imam 500-600kom Varteksa ne znači da sam kockar. Već netko tko zna valove.
Postavi i ti kolega za svoj Tisak ukupnu dobit na ovoj dionici kao ja za Varteks pa da vidimo tko laže i tko nema znanje.
Eto i ja tebi pružam priliku da dokažeš kako si na Tisku u dobitku ili barem na nuli s obzirom na ove razine.
[/quote]

Šteta da si zacrnio količinu, baš me zanima jel više nego što ću ja potrošit na šanku večeras
[lol]

Da ne govorimo da je to minus samo od zadnje kupnje [lol]

kad se priča o ath,ja mislim da ga više nećemo dosegnuti,ali mislim da bi mogli dosegnuti 1000 kn,a to je u odnosu na današnju cijenu dobit od cca 300%..kažem vam,dionice sa malim free floatom imaju jak fire starter…i uvijek se isplati na ovakvoj dionici pokušati,pogotovo na ovako niskim razinama,inače tisk mi čini 57% portfelja…ovdje bi se moglo desiti kao i na optimi,meni je pobjegla za 10 lipa kad je bila na 21 kuni,a sada je 100% veća cijena,umalo si jaja nisam pojeo zbog toga,zato sam sada kupio tisak,i čekam bljesak…ovakvih prilika će biti sve manje i manje,zato se treba ukrcati na vlak na vrijeme,jer će vlak pobjeći,a drugi neće doći..

New Report

Close