TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da pomoć trebate jedino ti i kolega Delboy koji ste zaglavili u ovoj neperspektivnoj dionici.
BTW glede Varteksa, u njemu sam u plusu, a ne minusu kao ti ovdje. Jer s njim trejdam, samo treba znati kada. Eh, pazario na 26,5kn i uredno ću prodati na 36kn jako skoro.
Zašto se protivite da i oni koji nisu vični grafovima vide gdje je dno?
Da vi možete kupovati na dnu, a ne obični domaći ljudi????

PILANA!

LEAVE THE WORLD BEHINED

mali free float garantira jak uzlet ove dionice,pa i da investitori znaju da ne valaja,tek tada se i vrši katapult,i to preko 50%,da se oni istovare,tako je bilo na hdel, i ingr,pa i igh-u,ali ovdje nije slučaj takav,ovdje je obratno,dionica ne raste zato što se akumulira…a njima se ne žuri..kome se žuri nek proda,i kasnije nek plače,šta ću mu ja..kupovala se na 1600,a sad je tobože 260 kn skupo,ma dajte molim vas,a od tada do sada,oni još zaradili,pa ko je tu lud?ja mislim da ja nisam…vrijeme će pokazati.idući tjedan se otvara rampa za ulazak RH u EU..to će podignuti crobex možda čak i na 2300 bodova,bliži se ulazak u eu,A TAD OVAKVE DIONICE SKOČE I ZA 100%..

mali free float garantira jak uzlet ove dionice,pa i da investitori znaju da ne valaja,tek tada se i vrši katapult,i to preko 50%,da se oni istovare,tako je bilo na hdel, i ingr,pa i igh-u,ali ovdje nije slučaj takav,ovdje je obratno,dionica ne raste zato što se akumulira…a njima se ne žuri..kome se žuri nek proda,i kasnije nek plače,šta ću mu ja..kupovala se na 1600,a sad je tobože 260 kn skupo,ma dajte molim vas,a od tada do sada,oni još zaradili,pa ko je tu lud?ja mislim da ja nisam…vrijeme će pokazati.idući tjedan se otvara rampa za ulazak RH u EU..to će podignuti crobex možda čak i na 2300 bodova,bliži se ulazak u eu,A TAD OVAKVE DIONICE SKOČE I ZA 100%..

Odlično drukanje. [thumbsup]

Mislim da to ipak ide na 200 kuna

Kolege, TISK mi je 50% portfelja… jako sam dugo na burzi, vjerojatno ranije od vecine ovdje prisutnih, smatram se jako iskusnim na burzi i mislim da sam sve ne samo vidio, nego i dozivio na svom protfelju…prve dionice su mi bile DIOK, jos tamo davne 2005, i od tad sam intenzivno na burzi, ulupao u nju sve sto sam ikad zaradio nakon faksa znaci sva ustedjevina od 2002. do sada… to je jako puno buduci da sam jako stedljiv i imam za HR prilike veliku placu… Znaci prvo neslucen rast portfelja skoro razine da u cashu dosetam u banku i isplatim veliki stambeni kredit u komadu… a onda, svi sve znate… Tako je i s Tiskom… nakon sto je bio na 1200, 1500, 1600… i nakon pada na cca 800 i zadrzavanja i plesanja na tim razinama ja se "pametno" skrto postavim na 760 i cekam mjesecima da me poklopi… i… poklopilo me… eto sad di sam… ovo je katastrofa, kaj god tu drukeri pricali, ja vec godinama cekam da se nes desi, i jako sam strpljiv covjek… ali ovo ne mrda i ako mrda, mrda na dolje… ovo je nesto prestrasno… a ja sam jos dobro kupio, uvjeravam vas da ima ljudi, cak vecina koji su kupovali na puuuuno vecim razinama od mene… ja sam jos dobro proso… i imam rast od prije koji je sad doso na nulu… pa mogu cekat i ako treba jos 10g, samo sto ovo bez problema i nakon 10g moze bit ovdje, na ovom prcijama od cjene… i prije 2-3g je ekipa govorila ode to na 2k, 3k, 18k, pa nista naravno… tak da,ja mislim da ovdje nema kruha, mozete me sad popljuvat ali ne bi druko sam protiv sebe i protiv svog portfelja, jednostavno smatram da to nema utjecaja na cijenu… i samtram da je ovo prcija od dionice i u to me uvjerilo cekanje koje je vjerojatno duze od ukupnog ulagackog staza vecine ovdje na forumu…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

mrtvilo brale….do sljedeceg preuzimanja [bye] [bye] [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ma meni je ulaz na 273,00 a imam i još nešto casha,neka mrtvila,korov vrlo brzo postaje predivan cvijet,ja uvijek kupujem dionicu koju nitko neće,gazde su dva najbogatija hrvata,pa oni što govore o propasti,ja mogu reći da jedino što će na tisku propasti je kupovina ispod 250,00 kuna..do salijedećeg preuzimanja i nema tako puno vremena,kao i do ulaska RH u eu,ako netko misli da će ga dobit jeftinije,o.k. ja poštujem svačije mišljenje..u dno smo udarili prije 20-ak dana,oporavak je već u tijeku,nije prejak,ali nije ni zanemariv…vidim-dosta vas je u cashu,to je još jedan razlog za katapult,i plakanje..znam tipa koji je uzeo 50 komada na 1000,00 kuna,i još ih drži…ovo je zapšostavljena defenzivna dionica,a pala je ovako nisko,zato što je onaj što je kupovao jučer i prekjučer znao da netko treba cash,a ima dionice tiska,pa to je jednostavno kao dobar dan,sad slijedi up..

Kolege, TISK mi je 50% portfelja…
—-
tak da,ja mislim da ovdje nema kruha, mozete me sad popljuvat ali ne bi druko sam protiv sebe i protiv svog portfelja, jednostavno smatram da to nema utjecaja na cijenu… i samtram da je ovo prcija od dionice i u to me uvjerilo cekanje koje je vjerojatno duze od ukupnog ulagackog staza vecine ovdje na forumu…

Imate pravo na svoje misljenje, ali me smeta kada ga splico mjenja iz dana u dan. Pogodili ste sa DIOKiem, recimo fulali sa TISKom, kao i vecina u to vrijeme. Idemo dalje, rekli bi nasi "politicari". Ali splico jos nije falio…

Na Tisku se pojavio čisto BUY signal!
Molio bi kupce da ga naglo dignu jer mi treba casha za Varteks, a ovdje bi se rado istovario po 350kn

Evo sada ima buy signal, a neki dan je imao signal da ide na 200, dan prije je bio drukciji dimni signal, cudni su ti signali, valjda dimne signale mu netko salje!
I da BTW postoji opcija uredi, pa ne moras slati 6 postova u 2 minute. Hvala.
LP

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

..prosjek tiska mi je 278kn i ne prodajem ga prije 150%-200% zarade..mislim da ce se to desit za max 2godine…

Kolege, TISK mi je 50% portfelja… jako sam dugo na burzi, vjerojatno ranije od vecine ovdje prisutnih, smatram se jako iskusnim na burzi i mislim da sam sve ne samo vidio, nego i dozivio na svom protfelju…prve dionice su mi bile DIOK, jos tamo davne 2005, i od tad sam intenzivno na burzi, ulupao u nju sve sto sam ikad zaradio nakon faksa znaci sva ustedjevina od 2002. do sada… to je jako puno buduci da sam jako stedljiv i imam za HR prilike veliku placu… Znaci prvo neslucen rast portfelja skoro razine da u cashu dosetam u banku i isplatim veliki stambeni kredit u komadu… a onda, svi sve znate… Tako je i s Tiskom… nakon sto je bio na 1200, 1500, 1600… i nakon pada na cca 800 i zadrzavanja i plesanja na tim razinama ja se "pametno" skrto postavim na 760 i cekam mjesecima da me poklopi… i… poklopilo me… eto sad di sam… ovo je katastrofa, kaj god tu drukeri pricali, ja vec godinama cekam da se nes desi, i jako sam strpljiv covjek… ali ovo ne mrda i ako mrda, mrda na dolje… ovo je nesto prestrasno… a ja sam jos dobro kupio, uvjeravam vas da ima ljudi, cak vecina koji su kupovali na puuuuno vecim razinama od mene… ja sam jos dobro proso… i imam rast od prije koji je sad doso na nulu… pa mogu cekat i ako treba jos 10g, samo sto ovo bez problema i nakon 10g moze bit ovdje, na ovom prcijama od cjene… i prije 2-3g je ekipa govorila ode to na 2k, 3k, 18k, pa nista naravno… tak da,ja mislim da ovdje nema kruha, mozete me sad popljuvat ali ne bi druko sam protiv sebe i protiv svog portfelja, jednostavno smatram da to nema utjecaja na cijenu… i samtram da je ovo prcija od dionice i u to me uvjerilo cekanje koje je vjerojatno duze od ukupnog ulagackog staza vecine ovdje na forumu…

mislim da tebi nije mjesto na burzi. imaš stambeni kredit, dakle kupovao si ovo tuđim novcem. zato te i smeta što nije odmah išlo na 20.000 kuna. ići će, polako, pomalo, pa nije smak svijeta. onaj kom se žuri ne treba se ovime baviti. tebi visi stalna sjekira nad glavom u vidu kredita i sad si svoj pesimizam odlučio podijeliti sa nama. ići će ovo i na 50.000 kuna kad neki ljudi odluče. a do tada ništa. za početak, opet ništa. cijena je tu gdje jest i u tren oka može na 800, samo da opet ti isti ljudi potegnu prema gore. a vidimo da oni još nisu odlučili. stoga ti preostaje daljnje čekanje par godina. osim toga, kad smo pričali o targetima nije bilo ni K. od krize. sada treba čekati par godina da se vratimo na nulu pa onda tek govoriti o targetima. ja se ovdje najmanje brinem.

...povijest se ponavlja...

Evo jedan graf kako ja gledam Tisak, mislim da je ovo najrealnije.

Znamo svi da si 19.02. kupova od 30kn naviše, pa počeja s žestokim dječjim drukom. Inače, danas je VART 26.5kn. Budući da se drukanje nastavilo i sljedećih dana, a cijena samo padala (neg. divergencija), jednostavno se može zaključit da si u minusu.
…još jednom ti pružam priliku da me demantiraš.

Evo mog dokaza o mom stanju na Varteksu, kao što možeš primjetiti minus od svega 0,77%. S obzirom da ga opet mogu utopiti na bar 29-30kn to će dati solidan plus 10-12%. Doduše ako imam 500-600kom Varteksa ne znači da sam kockar. Već netko tko zna valove.
Postavi i ti kolega za svoj Tisak ukupnu dobit na ovoj dionici kao ja za Varteks pa da vidimo tko laže i tko nema znanje.
Eto i ja tebi pružam priliku da dokažeš kako si na Tisku u dobitku ili barem na nuli s obzirom na ove razine.

26.11.2010 - Dan D

Evo jedan graf kako ja gledam Tisak, mislim da je ovo najrealnije.

moram priznati da je dosta realan,prikazuje realno stanje stvari .
Nadam se da će i neke kolege koji zazivaju ATH-konačno uvidjeti svoje zablude..

New Report

Close