TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bear je samo u našim glavama,i ništa više..tvornica novca na 250,00 kuna jakih hrvatskih,hejjj…

Kolega Sandokane, ja Vama nisam kriv jer ste vi kupovali Tisak po 300 i 350kn kad su ga svi rješavali.
Ja sam ga kupovao davno davno po 220kn i prodavao na 310-315kn.
Istina je da sam kupovao opet nedavno po 270, 268, 265 (prosjek 269) i riješio po 269 (dakle na nuli) jer sam snimio daleko bolje prilike od Tiska, koji po meni živi na staroj slavi.

26.11.2010 - Dan D

To je bio naivac nestrpljivi, srećom prodavač ima još dosta municije, tako da je sad otvoren put ka 200kn

Naporan si!
[/quote]
Pa hajmo kolege, zezam se, ne budite tako preozbiljni na burzi….
Malo zezancije dobro dođe.
Tisak je opalio dno i ide gore, svejedno teško je ocijeniti dokle?
Za početak 61,8% Fibbo je ok.
[/quote]
Opet si unutra?
Jucer je vrijedio 170-180,ne znam vise koliko si rekao, kleo se da ne ulazis prije 200,bla bla BV, bla bla. a sada si vec unutra. Pa daj bar pokusaj svoje razmisljanje ne dijeliti sa nama, pa bi to vec bio lijepi napredak.
Hvala sto si danas lupao po asku.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Kolega giga, ja nikada, ali baš nikada ne lupam po ASKU! Ovdje vidim samo popunjen GAP i opet nazad dolje! I to je to! Bit će Tiska i po 240-243kn gdje je Gan linija.

26.11.2010 - Dan D

Ja sam već iznio svoje mišljenje i meni je žao što neki to ne mogu poštovati.
Dosta njih se izražava negativno na postovima o nekim dionicama iz mog portfelja, pa je nekako ok i da ja kažem isto svoje mišljenje na postovima o njihovim dionicama.
Kolega Delboy, koliko još treba da rasprodaš sve? Jer garant ti prodaješ cijelo vrijeme.

26.11.2010 - Dan D

Dapače poptuno sam siguran da kolega Delboy prodaje i da ima još za prodati jer mu fali casha a u mnoštvu svega Tisak mu još najbolje stoji.
Da netko želi kupovati jeftino "pljucao" bi po dionici, a kolega Delboy jedini spominje cijene 4, 5 ili 20 keka. Dakle jasna je njegova namjera da proda još nekih 6-7 tisuća komada jer zna što slijedi u EU.

26.11.2010 - Dan D

Evo kako izgleda graf Tiska! Potpora Gan lepeze je na 220kn, gornji otpori na 270kn i 290kn.
Mislim da je danas dodirnuo vrh i da je opet putanja dolje. Al naravno to je moje mišljenje i tako ne mora biti.
Ponavlja se slična situacija kao i krajem lipnja, kad je Gan lepeza propustila cijenu dolje, isti pattern i sada. Za one koji žele kupovati na dnu predlažem da sačekaju pad do 220kn.
Naravno za strpljive dugoročne dioničare to i nije bitno.
Srdačan pozdrav!

26.11.2010 - Dan D

Dapače poptuno sam siguran da kolega Delboy prodaje i da ima još za prodati jer mu fali casha a u mnoštvu svega Tisak mu još najbolje stoji.
Da netko želi kupovati jeftino "pljucao" bi po dionici, a kolega Delboy jedini spominje cijene 4, 5 ili 20 keka. Dakle jasna je njegova namjera da proda još nekih 6-7 tisuća komada jer zna što slijedi u EU.

Što slijedi u EU.?

Pozdrav

Splico dosadan si vise, pa pusti ljude vise na miru [sad]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Kolega Sandokane, ja Vama nisam kriv jer ste vi kupovali Tisak po 300 i 350kn kad su ga svi rješavali.
Ja sam ga kupovao davno davno po 220kn i prodavao na 310-315kn.
Istina je da sam kupovao opet nedavno po 270, 268, 265 (prosjek 269) i riješio po 269 (dakle na nuli) jer sam snimio daleko bolje prilike od Tiska, koji po meni živi na staroj slavi.

24.03.10. | 00:04
Tisak kupovao po 273kn, 270kn, dokupio po 265 i nakon izvjesnog momenta neodbijanja prodao isto po 266, 268 i 269kn s pozitivnom nulom. Srećom tako sam izbjegao pad od daljnih 6-7%.

[shocked]
Ma baš ti znaš kad san ja kupova TISK!
Nema sumnje, na burzi ti ni Chuck Norris nije do kolina. Ne odgovaraš na pitanja ni prozivke, nego i dalje po svome, trkeljanje bez argumenata, a laži se samo gomilaju.

Varteks ima konkretne poslovne prostore, sa samo nekoliko prodanih se lako izvuku iz svega, što recimo Tisak ne bi nikad mogao, jer tko će kupovati kisoke Delboy?
Ovo je na period iduća 2-3 mjeseca daleko bolji pick nego Tisak i rasti će barem trostruko više nego Tisak.

Dok Varteks ima šansu rasta 2-3 puta, Tisak će mirovati iduće 2-3.g.
Jedina firma koju je Todorić uništio! Šteta za dioničare!

Mislim da ću uskoro pokrenit humanitarnu akciju i otvorit žiro-račun u banci, jer krajnje je vrime da ti se pomogne, prestrašno je čitat šta sve možeš napisat…

Mislim da pomoć trebate jedino ti i kolega Delboy koji ste zaglavili u ovoj neperspektivnoj dionici.
BTW glede Varteksa, u njemu sam u plusu, a ne minusu kao ti ovdje. Jer s njim trejdam, samo treba znati kada. Eh, pazario na 26,5kn i uredno ću prodati na 36kn jako skoro.
Zašto se protivite da i oni koji nisu vični grafovima vide gdje je dno?
Da vi možete kupovati na dnu, a ne obični domaći ljudi????

26.11.2010 - Dan D

BTW glede Varteksa, u njemu sam u plusu, a ne minusu kao ti ovdje. Jer s njim trejdam, samo treba znati kada. Eh, pazario na 26,5kn i uredno ću prodati na 36kn jako skoro.

19.02.10.
Par kolega mi je pisalo dokle može Varteks, osobno nemam niti 1 komad, ako krene impuls i ostvari se proboj preko 33,5-34kn mislim kupovati i ući u poziciju.

Vlakić polako pali motore….

Nekako sam uvjerenja da smo sutra preko 37kn.

Dapače htio sam kupiti još po 30kn pa molim prodavača da postavi sutra nove naloge dok još nudimo 30kn.

Samo VART-R-1, dokup i samo dokup.

Vezano za VART, mislim da je nepotrebno pričat o perspektivi. Znamo svi da si 19.02. kupova od 30kn naviše, pa počeja s žestokim dječjim drukom. Inače, danas je VART 26.5kn. Budući da se drukanje nastavilo i sljedećih dana, a cijena samo padala (neg. divergencija), jednostavno se može zaključit da si u minusu. A ko zna, možda si proda po 28kn, pa si na pozitivnoj nuli. Vjerojatno su ti se i brokeri smilovali pa ti nisu naplatili proviziju na gubitak. Očito ne možeš bez laganja, al još jednom ti pružam priliku da me demantiraš.
Eto, sad ti dokaži kad san ja kupova TISK i jesan li u plusu ili minusu.

New Report

Close