TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je bio naivac nestrpljivi, srećom prodavač ima još dosta municije, tako da je sad otvoren put ka 200kn

26.11.2010 - Dan D

To je bio naivac nestrpljivi, srećom prodavač ima još dosta municije, tako da je sad otvoren put ka 200kn

A ti baš znaš tko je to bio i da prodavač ima municije? Ne vidim baš taj otvoren put ali kad ti kažeš… [lol] [lol] [lol]

ovoliko gluposti i zločestoće može se naći samo u tvojim postovima. prihvati da ti TA ne ide, da non-stop griješiš i da ti je poneki zalutali pogodak čista slučajnost. Još čekamo tvoju TA "analizu" gdje se vidi pad Tiska na 165 kn!

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

ovoliko gluposti i zločestoće može se naći samo u tvojim postovima. prihvati da ti TA ne ide, da non-stop griješiš i da ti je poneki zalutali pogodak čista slučajnost. Još čekamo tvoju TA "analizu" gdje se vidi pad Tiska na 165 kn!
[/quote]

slažem se. kao da ne zna da nema sreće na tuđoj nesreći. to mora hitno shvatiti. piše gluposti a to mu se dopušta, dok se ostalima moderiraju postovi benigniji od ovoga. njegova analiza je upravo izašla na wc-papiru i sada ju ANALizira praveći se pametniji no što jest. Ako je išta i pogodio, to je samo bila slučajnost, ništa više. dečko je škrt kupiti po 260 i tu se cijenka za par kuna, a kupuje valjda 5-6 komada tiska. daj splite javi mi se da ti udijelim tih 100 kuna razlike da se malo smiriš. a pazi bisera koji je kupovao po 270 pa prodavao na 260….zar još ima takvih ovdje? nema strpljenja ni pameti da pričeka rast od barem 30%, a kamoli da bi mogao uložiti na 2-5 godina kad ćemo mi – pametni i strpljivi, njemu prodavati po 2-3000 kn.

...povijest se ponavlja...

Naporan si!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Naporan si!
[/quote]
Pa hajmo kolege, zezam se, ne budite tako preozbiljni na burzi….
Malo zezancije dobro dođe.
Tisak je opalio dno i ide gore, svejedno teško je ocijeniti dokle?
Za početak 61,8% Fibbo je ok.

26.11.2010 - Dan D

[/quote]

slažem se. kao da ne zna da nema sreće na tuđoj nesreći. to mora hitno shvatiti. piše gluposti a to mu se dopušta, dok se ostalima moderiraju postovi benigniji od ovoga. njegova analiza je upravo izašla na wc-papiru i sada ju ANALizira praveći se pametniji no što jest. Ako je išta i pogodio, to je samo bila slučajnost, ništa više. dečko je škrt kupiti po 260 i tu se cijenka za par kuna, a kupuje valjda 5-6 komada tiska. daj splite javi mi se da ti udijelim tih 100 kuna razlike da se malo smiriš. a pazi bisera koji je kupovao po 270 pa prodavao na 260….zar još ima takvih ovdje? nema strpljenja ni pameti da pričeka rast od barem 30%, a kamoli da bi mogao uložiti na 2-5 godina kad ćemo mi – pametni i strpljivi, njemu prodavati po 2-3000 kn.
[/quote]
Stotka od mene kolega! Previše pridajte značenja drukerskom pisanju, ipak je ovo burza i malo drukanja mogu ubrzati neke stvari.

26.11.2010 - Dan D

pricekajmo koji mjesec pa ćemo vidjeti gdje će onda biti tisak,ja sam se naoružao dionicama i strpljenjem..iduće godine ga očekujem na razinama oko 450 kn,živi bili pa vidjeli,a tko ga kupi ispod 250,00 svaka mu dala..meni se ne žuri,isplati se čekati..

"Potpisan kolektivni ugovor za Tisak d.d.

Zagreb, 25. ožujka 2010. – Predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić i predsjednici četiri sindikata koji imaju članstvo u Tisku: Krešimir Tomašković (Sindikat Novine), Dragica Mišeljić (Sindikat trgovine Hrvatske), Stjepan Lisičak (Sindikat prometa i veza Hrvatske) i Stjepan Kolarić (Sindikat grafičke i nakladničke djelatnosti Hrvatske), jučer su potpisali kolektivni ugovor. Postojeća prava radnika zadržana su na razini iz 2009. godine. Povećani su jedino koeficijenti složenosti poslova za radno mjesto prodavača. Opći dio kolektivnog potpisan je na pet godina, a dodatak kolektivnom ugovoru, kojim su ugovorena materijalna prava, na godinu dana. Tarifni dio starog kolektivnog ugovora, koji je istekao 31. prosinca 2009. godine, bio je njegov sastavni dio, a sada je posebno kao Pravilnik o radu. Kolektivni ugovor se primjenjuje od 1. travnja 2010. godine."

Hoće li ovo imati utjecaja na cijenu dionice ?

Na Tisku se pojavio čisto BUY signal!
Molio bi kupce da ga naglo dignu jer mi treba casha za Varteks, a ovdje bi se rado istovario po 350kn

26.11.2010 - Dan D

Na Tisku se pojavio čisto BUY signal!
Molio bi kupce da ga naglo dignu jer mi treba casha za Varteks, a ovdje bi se rado istovario po 350kn

Pa dokle moderatori misle puštat postove od ovog labilnog i dokazanog lažova?![shocked]
Kad ćeš više shvatit da pišeš nerealne gluposti, ka malo dite i da si naporan ljudima?
Danima već kljucaš da TISK ne vridi ni 1BV, da su pale marže, zatvaraju se kiosci i svaki dan iznosiš drugačije bezvezne targete, a istovremeno neargumentirano i prozirno drukaš na svojim dionicama tipa VDKT, VART i sl. kako im predstoji dan D i raketni rast.
Pa jesi li toliko naivan ili se možda praviš glup ako misliš kako će TISK otrest 40% jer je moguć bear market do 2016. a istovremeno bi VART triba narast 150% a VDKT i više od toga?
Prošlo je već 20 dana otkad si reka postavit slike zatvorenih kioska u tvom kvartu, al još nema ništa. I onda se posli svega imaš obraza svaki dan javljat i gnjavit ljude sa svojim analizama na ovoj temi! Jadno, da ne može jadnije,…
[bye]

Sve stoji u tvom postu osim o onom dijelu gdje navodiš da je bear market, tu se nekako ne slažemo [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close