Promjenite ime teme u "Sto smo danas drukali"!
Ima li na ovoj temi netko da je nesto trzio i izgubio? Koliko se sjecam i u onim velikim padovima prije godinu dana nitko nije gubio, cudno…
MIslim da će TISK na rok od 3 do 5 godina postati jedna od dionica koja će povećati svoju vrijednost cca 10 X . Dakle , smatram da će vrijedit cca 2 do 3 K kuna
Pozdrav
sam sebi daješ ocjene? jadno. ja svaki svoj post argumentiram, dok split-đunior ne komentira. on kaže da idemo na 175 i to je to. i onda ga hvali njegovih 100 postova poput antiše i ovog iznad koji se neki dan tek priključio forumu i već me komentira. dečki, ovo je već polako za materijal za hanfu jer ako cijena doista dođe do 250 kuna i ako si ti uvijek bio u pravu onda ti manipuliraš cijenom i rušiš je do određenih razina, dakle utječeš na tržište, dakle činiš kazneno djelo. bit će te tvoje navode potrebno kvalitetno razmotriti. evo, ja ću sada napraviti analizu tvojih postova i ako si, nedajbože za tebe, pogodio svaki put, onda znaš što to znači – znači da si manipulirao tržištem. tisak se dobro drži, a vi dečki samo nastavite. smiješni ste. toliko drukate kao da ćete 1000 komada kupiti, a nalog vam ima 10-20 komada. koja sirotinja…
Delboy kužite li vi zajebanciju, ja uopće ne pišem protiv Tiska čak mislim da su ove cijene dno.
Zato molim vas da mene ne prijavljujete HANFI, jer ja drukam za rast Tiska! Splita009 možete prijavit. [lol]
ja ne želim drukati,ali konstantiram da je ova cijena bezobrazno niska,isto tako znam da će trebati par mjeseci čekanja da potegne prema gore,ali na to sam se spremio,zadnji nalog koji je prošao,tj po kojoj cijeni sam kupoio je 265,prosjek ulaza mi je 273,00..i to je to,ostavio sam još malo casha ako je dušmani obore na 250,00..i to je sve..tisak je tvornica casha,priznalki to neki ili ne
ć
Vidim da gospon Split tu nekaj spominje kraš. Dobro se sječam kada je bio na 265-270. Uz koliki promet je potegnuo? – par tisuča dnevno + ponekad uz koju tisućicu više.
Kako god bilo , na stranici tiska več dugo se nije pisalo ovakvim intenzitetom znači da se nešto sprema !!!?
U krizi imati novaca vrijedi 10 puta više, nego imati iste novce u dobrim vremenima.
U krizi sirotinja daje zlato za opstanak,… o onaj tko ima tada, poslije će imati puno, puno više.
Samo treba pričekati godinu, dvi, u nekim slučajevima najviše tri.
Prošlo mi jučer malo na 256 – dobra cijena. Nemam ništa protiv i za još malo jeftinije. Inače izgleda da je maloprodaja i nezaposlenost na dnu i teško da će se Tisak tržiti jeftinije.
U krizi imati novaca vrijedi 10 puta više, nego imati iste novce u dobrim vremenima.
U krizi sirotinja daje zlato za opstanak,… o onaj tko ima tada, poslije će imati puno, puno više.
Samo treba pričekati godinu, dvi, u nekim slučajevima najviše tri.
točno, pri čemu treba naglasiti netto novac, da ne bi bilo zabune.
Novac minus sve obveze – to je bitno da je veliko 🙂
MIslim da će TISK na rok od 3 do 5 godina postati jedna od dionica koja će povećati svoju vrijednost cca 10 X . Dakle , smatram da će vrijedit cca 2 do 3 K kuna
Pozdrav
potpisujem, štoviše, mislim da će to biti već za 2 godine. a nakon 5 godina,…..ma bolje ne o tome pričati. cijena bi mogla previše skočiti.
nego, pogledajte malo SKDD top 10 – sad vidimo tko želi u dokup – skrbnički zagrebačke banke koji ima već preko 3000 komada tiska. prije 3 dana prodali su 2 dionice ne bi li srušili cijenu radi jeftinog dokupa. sad znamo tko stoji iza tog računa – split009đunijor i ekipa. e pa dečki, svaka čast da ste došli u top 10, ali po meni imate premalo dionica. ispod 10000 nema smisla da se uopće javljate. uostalom, što kupujete taj tisak kad ništa ne valja? bolje kupujte HT. to vam je super firma i još bolja dionica.
čini mi se da ce tisak ubrzo na 220 žao mi je jer sam i sam dioničar ali ništa ga ne spriječava u tome…tek tamo je dno iz 3 mj i tek je tamo prvi veliki otpor
Kolega Delboy, ja uistinu nemam niti 1komad Tiska i na ovoj cijeni mi je itekako preskup.
Rekao sam gdje bi ga možda kupovao, na 165kn.
Inače sam davno kupovao Tisak kad se branila cijena i to po 220kn i naravno prodavao na 305-310kn.
Svatko ima pravo na svoje mišljenje, osobno mislim da će vrlo brzo ga biti po 220kn.
Al eto vidjet ćemo tko je bio u pravu. Inače donji tjedni boll da probije bio bi na 220-230kn.
Još mrvicu padanja uslijed smirivanja i finalnog ispuha i eto ga na 165kn.
Živi bili pa vidjeli.
Inače kolega Delboy, govorite od 285kn kako je ovo super dionica i kako će brutalno rasti.
Od tada je minus već 11%. Stanje na tržištu se bitno izmijenilo, otkaza je sve više, privreda pred kolapsom, platežna moć građana je sve manja, nadalje niske marže, uklanjanje dobrog dijela prodajnih mjesta po ulasku u EU,….
Ja osobno ne kažem da neće ovdje biti dobrih odbijanaca, al za odbiti se treba dobro i roknuti dolje.