TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A šta kažete na ovo?
http://www.burza.hr/poslovni_subjekti/subjekt/169797/?PHPSESSID= [lol] [lol] [wink]

vidim ima ovdje zarobljenog kesa i previse(citaj dugorocnih)
sad vidim kamo su otisle dionice :
TOP 7. HPB skrbicki 3974 komada
TOP 8.REIFFEISENBANK AUSTRIJA 3400 KOMADA
TOP 9. NAVA BANKA D.D. ZAGREB 3050KOMADA
TOP 10 CARIN IVAN 1781 KOMADA
PODACI OD 13.07.2008 .ljepa distribucija na djelu pozdrav dugorocnima [bye] top 7.8.9.10 prodaju nemilice vec vise od godinu dana [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

U potrazi za Kioscima Tiska:

LEAVE THE WORLD BEHINED

Kad sam na 290-295kn govorio kako Tisak ide do 240-250kn onda su me prozivali kako sam neznalica, neuk i šta ja znam već! Činjenica jest da se cijena približava onim targetima od 240kn koje sam davno rekao da će se osvariti. Neki ovdje zovu od 350kn cijene 500kn a Tisak tone i tone sve dublje.
Pitam se tko obmanjuje ljude!

26.11.2010 - Dan D

A šta kažete na ovo?
http://www.burza.hr/poslovni_subjekti/subjekt/169797/?PHPSESSID= [lol] [lol] [wink]

pa nije još 1.april.?

trebalo bi uvesti naplaćivanje smećarine na našoj tzv burzi,ovo je smeće od regulkatora i burze

Koja divota za onog kupca tisk-r-a koji ima nalog na 1011 komada po 220 a donedavno je imao i sličan nalog na prodaji ali po 275 kn….
Već ih ima 439 do 269,50 naslagano.
Nadam se da će se odlučiti i uzeti to kako spada po asku…

postoje li ovdje uopće moderatori ili svatko smije pisati što hoće. ovoliko drukanja nije viđeno nikad na forumima što mi govori da je tisak jako poželjna dionica. pa niste vi drukeri ovdje iz altruizma da spasite nevine žrtve od kupovine tiska. to mi je znak da ste načuli da ćemo dobrano potegnuti prema gore i da samo želite da vam se nalozi poklope. dobro pamtite što su pisali split-đunior i ostala ekipa iza koje stoji jedna osoba iz jednog fonda pa će vam biti jasno kada je kupio a kada planira prodaju. kad počne hvaliti, nakupovao se a kad počne jako hvaliti, prodaje.

...povijest se ponavlja...

Kolega Delboy naprosto si smiješan! Nemam veze s nikakvim fondovima, kod proteklih padova sam govorio kako je vrijeme da idemo gore, a naravno stotine vas me napadalo i zvalo pad.
Sad ako ja vidim pad na Tisku ja sam pripadnik fonda ili ne znam ni ja već što sve ne.
Zna se tko ima većinski paket. Moje osobno mišljenje je da Tisak ne vrijedi preko 1 BV i stoga mora i dalje padati. Imate i Vi kolega pravo na svoje mišljenje, tko je u pravu, a tko u krivu vidjet ćemo.
Kad sam govorio o Krašu kao odličnoj prilici na cijeni 265kn onda su me svi pljuvali.
Nije vrijeme za Tisak, onaj sa 1000kom se mudro izmakao.
Vidimo se na 175kn.

26.11.2010 - Dan D

postoje li ovdje uopće moderatori ili svatko smije pisati što hoće. ovoliko drukanja nije viđeno nikad na forumima što mi govori da je tisak jako poželjna dionica.

Čitaš li ti svoje postove? [lol]

postoje li ovdje uopće moderatori ili svatko smije pisati što hoće. ovoliko drukanja nije viđeno nikad na forumima što mi govori da je tisak jako poželjna dionica.

[/quote]

100 [thumbsup]

Frankly my dear, I don't give a damn!

[/quote]

100 [thumbsup]
[/quote]

sam sebi daješ ocjene? jadno. ja svaki svoj post argumentiram, dok split-đunior ne komentira. on kaže da idemo na 175 i to je to. i onda ga hvali njegovih 100 postova poput antiše i ovog iznad koji se neki dan tek priključio forumu i već me komentira. dečki, ovo je već polako za materijal za hanfu jer ako cijena doista dođe do 250 kuna i ako si ti uvijek bio u pravu onda ti manipuliraš cijenom i rušiš je do određenih razina, dakle utječeš na tržište, dakle činiš kazneno djelo. bit će te tvoje navode potrebno kvalitetno razmotriti. evo, ja ću sada napraviti analizu tvojih postova i ako si, nedajbože za tebe, pogodio svaki put, onda znaš što to znači – znači da si manipulirao tržištem. tisak se dobro drži, a vi dečki samo nastavite. smiješni ste. toliko drukate kao da ćete 1000 komada kupiti, a nalog vam ima 10-20 komada. koja sirotinja…

...povijest se ponavlja...

New Report

Close