TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budu se svi čudili ko pica glisti kad počne rasti, a povjest – kao majka mudrosti – je pokazala već više puta kojim tempom se to ovdje odvija … inače nemam ništa protiv tog dobrog dana jer dokupiti po 200 bi stvarno bio dobar dan

Nemam ništa protiv Tiska, samo mi se čini kao da tu ima još dosta prostora za pad.
Uz ovakav pad profitabilnosti po godišnjim stopama većim od 20%, stalno padajućim maržama i kontinuiranom povećanjem rashoda ovo izgleda kao kandidat za best sell, pošto trendovi ukazuju na to da će Tisak uskoro početi poslovati sa gubitkom.
Samim time ne bi bila opravdana ni cijena dionice od 1BV a to je 177 kuna.
[/quote]
Lako moguće kolega FED, BV 1 je po meni realna cijena, Vi kažete 177kn, meni se čini da je 165kn.

26.11.2010 - Dan D

Da mi je znati kojom aritmetikom dolazite do 165 ili 177 kn ????

Takva cijena nije bila ni u najvecim depresijama na ZSE u zadnje dvije godine…

Drugo, jel mislite da ce vlasnik samo pasivno gledati kako mu padaju prihodi a rastu rashodi, ne poduzimajuci nista ????

Da mi je znati kojom aritmetikom dolazite do 165 ili 177 kn ????

Takva cijena nije bila ni u najvecim depresijama na ZSE u zadnje dvije godine…

Drugo, jel mislite da ce vlasnik samo pasivno gledati kako mu padaju prihodi a rastu rashodi, ne poduzimajuci nista ????

Kolega, 1 BV je 177 kuna.
Što se tiče vlasnika,ja nisam rekao da prihodi padaju nego da mu pada profitabilnost i da mu rashodi rastu već godinama.
Ne vidim baš što to on poduzima.
Ili ako poduzima,možda bi bilo bolje da ne poduzima ništa jer ovako će firma u gubitaše.

Kod odabira dionica je najbitniji ROI

Ako se netko boji pada na 177 kn, ja mu otkupim sve po 190 kn.
A onda on neka pričeka pad ispod BV i ponovo uđe.
…A ja ću onda čupati kose koji sam luzer… ili samo filantrop… try me…

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Vidim na Tisku koordinirana akcija drukanja.

I splićo s.rka al mislim da on nije ni svjestan što priča jer iz njega govori neznanje.

Sve će biti jasno kad izvještaj izađe, kome marže padaju i tko posluje s gubitkom!

JAO JAO!

ps Splićo je si napunija baterije za aparat ili ti još ne koristiš digitalne

LEAVE THE WORLD BEHINED

U potrazi za Kioscima Tiska:

LEAVE THE WORLD BEHINED

Izvješće koje slijedi je negativno i to se već u nekim krugovima zna!
A Vi kolega mažite oči nekom drugom naivcu. Koliko će Tisak još dolje uvjerit ćete se.
Moj target od 165kn je još optimističan.
Ne vrijedi ova dionica ni pola booka, s obzirom na daljni pad kupovne moći, sve više otkaza, buduće socijalne nemire, drastični pad marži, isisavanje kapitala od strane vlasnika,……
Tisak po mojoj procjeni ne vrijedi ni 100kn.
FED? Je li 100kn previše za ovo?

26.11.2010 - Dan D

Dosta se živilo od prodaje magle i trgovine i ogromnih marži. Tiskove marže će biti 0 kn jer će se boriti da prežive. Svi ti izlizani jeftini kiosci i ne vrijede ništa. U ovoj godini ih je zatvoreno 14 (trebate znati neke ljude da dobijete info).
Koliko vidim ulaskom u EU preživjet će samo prostori u čvrstim građevinama, a kisoci će se maknuti.
BV od 177kn je računat sa svim kioscima. Treba pokretne kioske maknuti iz cijene i dobije se Vladov target od 60kn.

26.11.2010 - Dan D

ovdje su pukle sve potpore vec odavno…..izvjesce je izgleda procurilo…i- novine vrlo zestoki konkurent (odnedavno) firma nema ni trunke buducnosti sto se tice tiskovina niti prodaje cigareta,tisak medija ,promasena investicija..pa nemoze todex svaki kamen pretvorit u zlato…negdje mora i fulati u procjeni…..bumo vidili dali ce potpora od 200 kn izdrzati???? sumnjam . [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zar nije dosta uvaženih kolega tvrdilo da je TISK krava muzara koja jednostavno nemože falit…
Na dohvat ruke svatkom , prodaju samo ono što čovjeku treba svaki dan …
A Vi tako , negativno ?????

smanjuje se minus.......

ma šta vam je ljudi..tili bi mukte TISKA…
..prodjite malo kroz Split..pogledajte TISKO-Slobodnedalmacije kioske..
…na vrhunskim lokacijama..
..stanite sa strane pa će te vidit..nemože proć ni minuta a da neko ne svrne i kupi nešto(cash)
..oladite malo glave..TIsak je zadnjih godina uložija milijune u firmu..
..za godinu dvi želim vas čut da mi ponovno napišete o TISKU..
..vjerujte mi..TISAK će bit najjača kompanija TODORIĆA..

Dosta se živilo od prodaje magle i trgovine i ogromnih marži. Tiskove marže će biti 0 kn jer će se boriti da prežive. Svi ti izlizani jeftini kiosci i ne vrijede ništa. U ovoj godini ih je zatvoreno 14 (trebate znati neke ljude da dobijete info).
Koliko vidim ulaskom u EU preživjet će samo prostori u čvrstim građevinama, a kisoci će se maknuti.
BV od 177kn je računat sa svim kioscima. Treba pokretne kioske maknuti iz cijene i dobije se Vladov target od 60kn.

Kad će fotografija?

LEAVE THE WORLD BEHINED

New Report

Close