Ja bi bio najsretniji da Tisak naraste na 300kn već sutra kolega rassime. Ja samo upozoravam da ovo može još dolje. Jer veliki se ne trse, dapače skrivaju se iza malih kako primjećuje kolega Chavez, preočito. Postoje određene pozitivne divergencije, možda je i vrijeme da se ostvare.
Vidjet ćemo!
Inače čekam na 250,01kn jer onaj od 1000kom mora dobiti svoju dozu prije rasta, pa je najbolje postaviti se lipu iznad njega i sigurno me zahvati.
tvoje metode ulaganje su smiješne. pa taj od 1000 neće ništa kupiti. on je tu kao market-maker. vidiš da ti cijena nešto slabo pada…planovi ti se izjaloviše, a kako i neće kad će tisak prikazati odlično izvješće.
Ne bude li odlično pogledaj gdje Tisak može otići!
Svejedno nadam se da neće!
Iz grafa je očito da je Tisak van rastuće putanje i da je pad dolje neminovan.
Dok gospodarstvo ne oživi od Tiska nema ništa jer je potrošnja itekako opala, a i marže su sve niže.
Dok gospodarstvo ne oživi od Tiska nema ništa jer je potrošnja itekako opala, a i marže su sve niže.
A i dućani i kiosci se zatvaraju, a ti nam ne želiš poslat slike koje si obeća.
Oće li bit šta od tih slika?
Tebi je bar lako, znaš da je pad neminovan i da može do 110kn, pa možeš prodat ono malo dionica koje si kupova na ovim razinama.
kolege ja bum si ga još dopiknuo pa kud puklo da puklo, a za 110 sa bolom u preponama
A i dućani i kiosci se zatvaraju, a ti nam ne želiš poslat slike koje si obeća.
Oće li bit šta od tih slika?
Tebi je bar lako, znaš da je pad neminovan i da može do 110kn, pa možeš prodat ono malo dionica koje si kupova na ovim razinama.
[/quote]
Budu slike kolega, nego silne obaveze i malo lijenosti po tom pitanju mi nisu dale vremena za slikanje. Uostalom jasno sam napisao pozicije kioska i ducana da se provjeri tko želi.Samo admin to nije postao. Al postavit ćemo slike barem jednog prodajnog mjesta, jer ne pada mi na pamet šetati 300-400m i slikati da me netko gleda što je ovome pa slikaje, da nekome nešto pokažem ili nekoga uvjerim. Za početak budu slike jednog objekta.
Al postavit ćemo slike barem jednog prodajnog mjesta, jer ne pada mi na pamet šetati 300-400m i slikati da me netko gleda što je ovome pa slikaje, da nekome nešto pokažem ili nekoga uvjerim.
pa glumi da si turist… onda možeš slikati koliko god ti drago [lol]
prije nego nam bude bolje,bit će nam gore..nedostatak likvidnosti je učinio svoje,tako burza ne može naprijed,ali i to će se promijeniti,samo je pitanje kada..jedini razlog pada tiska je stvar tehničke prirode..treba čekati,nema druge
I ja sam dioničar TISKA..
…pa me zanima ovaj zakon o pušenju tvrde da 2012 u cijeloj evropi bit će zabranjeno pusenje i u svim kafićiam/(pa i u onim u kojima bude ugradjena ventilacihja)..
..sigurno će doć do manje prodaje cigareta..
…neznam koliko cigarete utjecu na prihod TISKA…
..mislim jos malo podebljat poziciju i tTISKU(volija bi čut forumase jeli to dobar ili loš potez)
..inače dugoročni sam ulagač
Boll još nije probijen, al kad padne na 250kn bit će i onda ide odbijanac, uskoro kolege, bliži se trenutak….
Boll još nije probijen, al kad padne na 250kn bit će i onda ide odbijanac, uskoro kolege, bliži se trenutak….
Mislite kolega split?
Meni se čini da bi ovo moglo potegnuti do 200 na dobar dan.
Ali vi to vjerovatno bolje vidite iz tehničke perspektive
budu se svi čudili ko pica glisti kad počne rasti, a povjest – kao majka mudrosti – je pokazala već više puta kojim tempom se to ovdje odvija … inače nemam ništa protiv tog dobrog dana jer dokupiti po 200 bi stvarno bio dobar dan
budu se svi čudili ko pica glisti kad počne rasti, a povjest – kao majka mudrosti – je pokazala već više puta kojim tempom se to ovdje odvija … inače nemam ništa protiv tog dobrog dana jer dokupiti po 200 bi stvarno bio dobar dan
Nemam ništa protiv Tiska, samo mi se čini kao da tu ima još dosta prostora za pad.
Uz ovakav pad profitabilnosti po godišnjim stopama većim od 20%, stalno padajućim maržama i kontinuiranom povećanjem rashoda ovo izgleda kao kandidat za best sell, pošto trendovi ukazuju na to da će Tisak uskoro početi poslovati sa gubitkom.
Samim time ne bi bila opravdana ni cijena dionice od 1BV a to je 177 kuna.