TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oni koji znaju TA vide šta se ovdje sprema jasan buy signal.

A da nam pojasniš i malo nas naučiš?
Danas je netko mogao sa 45kom srušiti cijenu čak 5% da je htio. Gdje ti tu vidiš naguravanje na kupnji?

26.11.2010 - Dan D

@split009jr

Kad se rekao oni koji znaju vi mi niste bili ni na kraj pameti i vas ne ubrajam u to društvo.

lp

A da nam pojasniš i malo nas naučiš?
Danas je netko mogao sa 45kom srušiti cijenu čak 5% da je htio. Gdje ti tu vidiš naguravanje na kupnji?
[/quote]

Isto tako mogao je s 50 komada dići cijenu par % gore da je htio, pa što s time? [yawn]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

Sa 50kom mogao je dići cijenu 1% a sa 45 srušiti je 5%.

26.11.2010 - Dan D

Sa 50kom mogao je dići cijenu 1% a sa 45 srušiti je 5%.

Zanimljiva analiza! [yawn]
Nego, kad će više slike ta dva zatvorena dućana i jednog kioska iz tvog kioska? Ako neznaš postavit slike na forum, reci pa ćemo ti objasnit proceduru.
Daj reci mi šta je bilo s onim kioskom di ti je radila prijateljica, kad su prije pola godine dnevno prodavali samo 2 kutije cigareta i 1 bon.

bravo kolega DELBOY..slažem se u potpunosti..bolje da je ovako kako je da mogu jos stogod novog novca ubacit u tisak..najbolje bi bilo da ovako ostane cilu 2010..pa 2013-2014 omastit brk i sve to pribacit u HT za dividendu-PENZIJA

Očit dokaz danas, lik koji je kupio 113kn automatski stavlja prodaju istih na 265 i 267kn.
Po meni ovdje nema interesa kupnje, loše izvješće koje slijedi i eto Tiska na 220kn ili 240kn.
[/quote]

sanjaj prijatelju, samo sanjaj. o kakvom ti izvješću pričaš? tko to još čita. osim toga, izvješće će biti jako dobro, dapače, odlično i iznad očekivanja tako da se ne nadaš previše. bolje nam se pridruži nego da tih 10% pada očekuješ kao ozebli sunca jer to nećeš dočekati. što te briga jesi li kupio po 260 ili 220 ili 240 kad će za par godina cijena biti najmanje 5x veća od sadašnje? Kupi i zaboravi, ako si uopće to u stanju. nije valjda da djeci kruha ne kupuješ da bi uzeo dionice…
[/quote]
[shocked]
ima nas koji čitamo izvješća- i kojima je važno dali će kupiti po 220-240 ili 260 kn ,
izvješće jako dobro,dapače odlično- podijeli sa kolegama ako imaš kakvu kvalitetnu informaciju- ili je to rekla kazala??

Ja nemam pojma o TA, pa mi nije čudno što ga ne vidim. [sad]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

čeka se brutalni kapital da uleti i objavi da možemo up [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Eno brutalni kapital hrabro brani cijenu na 250, na dičnom jedanaestom mjestu. U zraku se osjeća da brutalni kapital želi se ukrcaj, pa se zato i skriva na iza brda malih koji očekuju prodaju lanaca kioska lancu brze hrane. [thumbsup]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Eno brutalni kapital hrabro brani cijenu na 250, na dičnom jedanaestom mjestu. U zraku se osjeća da brutalni kapital želi se ukrcaj, pa se zato i skriva na iza brda malih koji očekuju prodaju lanaca kioska lancu brze hrane. [thumbsup]
[/quote]
Definitivno nije dobro!

26.11.2010 - Dan D

[/quote]
Definitivno nije dobro!
[/quote]

što nije dobro? što ti čučiš na 250 kn, a cjena nikako da padne do tamo? [lol]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Ja bi bio najsretniji da Tisak naraste na 300kn već sutra kolega rassime. Ja samo upozoravam da ovo može još dolje. Jer veliki se ne trse, dapače skrivaju se iza malih kako primjećuje kolega Chavez, preočito. Postoje određene pozitivne divergencije, možda je i vrijeme da se ostvare.
Vidjet ćemo!
Inače čekam na 250,01kn jer onaj od 1000kom mora dobiti svoju dozu prije rasta, pa je najbolje postaviti se lipu iznad njega i sigurno me zahvati.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close