Tisak, tj. Agrokor ima najveći monopol na informaciju, možda veću nego i u Kini.
Koja se novina usudi napisati nešto protiv Agrokora, to bi bilo čisto samoubojstvo: povlačenje reklama, dizanje marže, stavljanje na najdalje police, ispod drugih izdanja,…
Kad Toda kaže zašto ne prodaje proizvode Gavrilovića, jer ovaj nije bio "fer" jer je htio naplatiti svoja potraživanja u razumnom roku.
Kaže: ja najveći u regiji a nitko mi ne čestita na uspjehu. Uspjeh je tek djelomično njegov. Najzaslužnija je Vlada koja mu je sve to omogućila i jadan narod i radnici koji su za male plaće i visoke cijene omogućile njegov rast. Pa zatim i mnogobrojni dobavljači koji muke muče s likvidnošću jer se On s njihovim novcima širi dalje.
Ali kako stara poslovica kaže: Što je dopušteno begu nije i raji.
No, na žalost, ili na sreću, imam puno dionica Tiska i u neku ruku mi navedeno odgovara, no zbog toga se ne osjećam najbolje, a tko zna, možda prevari i nas, ne bi mu bilo prvi put.
Ivica Todorić: Konzum može postati najveći trgovački lanac, odavde do Kine
http://www.jutarnji.hr/ivica-todoric–konzum-moze-postati-najveci-trgovacki-lanac–odavde-do-kine/361246/
Primjerice, Tisak je kompanija koju je kriza strahovito pogodila. Nismo zadovoljni njegovim poslovanjem, ali vjerujemo da će Tisak biti fenomenalno uspješan za dvije godine. Njega bismo zadnjega prodali.
Verdi, dajte malo dignite tu cijenu Tiska…..
pa, treba za to tak puno novaca??? Vi ga sigurno imate…..ajde….
Vidiš da i sam gazda kaže za dvije godine. Čemu se gurati pred rudo. Ali šta će biti ako Toda stvarno kupi nešto Merkatora? Kako će se to reflektirati na sve ostalo? To je pitanje.
Može on kupiti Merkator…al mu oni neće prodati…..mali udjelčić…možda, tek toliko…..radi
dobrosusjedskih odnosa….i bolje distribucije robnih marki….mislim….cirkulacije robe….
Koliko ja znam…farmaceuti u Europi , drže najviše udjela u njemačkim robnim lancima…..
Nemojte se začuditi ak i tu neko uleti………………..
Budete uzeli kovčeke na kotačima i tamo negdje u kutu…uzeli na recept kaj treba…..
šalim se….. ma, vraga se šalim……
Kaj bumo radili s Tiskom dvije godine……kontrolirali koliko biljega prodaju ?????
Kaj bumo radili s Tiskom dvije godine……kontrolirali koliko biljega prodaju ?????
dionica se kupuje prije očekivanog događaja pa je stoga upravo sad idealno vrijeme za držanje, kupnju ili dokup, posebice ako sam todorić najavljuje vrhunske rezultate za 2 godine. brzo to prođe, ali kasnije neće biti po ovim cijenama bojim se.
dionica se kupuje prije očekivanog događaja pa je stoga upravo sad idealno vrijeme za držanje, kupnju ili dokup, posebice ako sam todorić najavljuje vrhunske rezultate za 2 godine. brzo to prođe, ali kasnije neće biti po ovim cijenama bojim se.
[/quote]
AJME DELBOY…..nece ovo nikamo pobjec…..nema baruta…..dok netko izvana ne dodje i pokupuje ovo sto se nudi…nema nam mrdanja…
Ivica Todorić: Konzum može postati najveći trgovački lanac, odavde do Kine
http://www.jutarnji.hr/ivica-todoric–konzum-moze-postati-najveci-trgovacki-lanac–odavde-do-kine/361246/
Primjerice, Tisak je kompanija koju je kriza strahovito pogodila. Nismo zadovoljni njegovim poslovanjem, ali vjerujemo da će Tisak biti fenomenalno uspješan za dvije godine. Njega bismo zadnjega prodali.
Zadnje vrijeme imam neku sreću pa sve pogađam. Ova izjava mi više djeluje kao nabijanje cijene pred skoru prodaju, navlačenje potencijalnog kupca na "veliku dobit" u skoroj budućnosti. Računica mi govori da ga ne bi trebao prodati, međutim, ovakve "sitnice" me čine sumnjičavim. Cijena na burzi, relevantnim ulagačima ne predstavlja neku bitnu informaciju na kojoj će temeljiti odluku o kupnji*prodaji. Oni znaju puno više.
18.10.09. | 21:40 pinball | privatna poruka | profil
korisnik od: 14.04.2008.
ocjena poruke
21%
zajednica –
moderatori
hoćemo li slijedećih dana zatvoriti gapić ili ćemo jednostavno zaboraviti na to i samo up up up … molim nekog tko je tu više doma za mišljenje jer smo ipak zatvorili na gornjoj liniji trokuta skoro pa idealno
hvala unaprijed
nadam se da smo ga sad i zatvorili … [cry]
ne brinite se za tisak. 99% je šansi da ćemo za godinu dana, a najkasnije godinu i pol debelo premašiti ATH. samo strpljivo prikupljati odnosno čuvati ovo blago.