ovo nije nitko očekivao. izvješće je fenomenalno. a što će tek biti kad uskoro završi ciklus modernizacije ne usudim se niti pomisliti. bravo za kocijana i ekipu.
ovo nije nitko očekivao. izvješće je fenomenalno. a što će tek biti kad uskoro završi ciklus modernizacije ne usudim se niti pomisliti. bravo za kocijana i ekipu.
Da… Ni u najoptimisticnijim ocekivanjima nisam se ovom nadao… Steta sto nisu vremena kad dionice reagiraju na dobra izvjesca… ali kad sve krene gore, tisak ide raketnim pogonom…
Odlično izvješće, iznad svih očekivanja. [thumbsup]
i opet sam dobro anticipirao… Tisak nema šanse da odradi loše treći kvartal i sezonu. Tamo ljudi rade po 12 sati dnevno na optimizaciji poslovnih procesa. Rast prihoda usprkos padu naklade onih glupih tiskovina (jedva čekam dan da to u potpunosti izbace van i prodaju samo kvalitetne proizvode iz koncerna Agrokor). Iz komentara uprave je vidljivo da pucaju na racionalizaciju troškova, dakle smanjenje rashoda i vjerujte da imaju prostora za to. Pogledajte troškove osoblja. Jednaki su kao i lani. Tražite nišu. Samo malim pomakom u smanjenu rashoda tisak automatski postaje vrlo profitabilan. Oni to znaju i u tom pravcu postupaju. Što se tiće prihoda za to se ne brinem, a niti uprava kako vidim. Bravo dečki, sve u skladu sa očekivanjima, ima cijena da se zaljepi za plafon kao i kod Leda. Ipak oni imaju laganu imovinu i nema ništa da ih vuče na tlo [thumbsup]
ja ga i dalje ne dam ispod 5000 kuna, a vi se rugajte i dalje. izlazit ću kad i marijan filipović i ekipa todinih kompanjona. prije ne. imam ja vremena. ako ante gotovac može naći novu curu, onda tisak može komotno i na preko mojih targeta.
Nije turistička sezona napunilakesu, nego su modernizacija i ostale promjene poceledavati rezultat..
JAKO dobro izvjesece
Samo neznam šta je bilo sa prometom u prva dva kvartala kad je bila zabrana rada nedjeljom Izgleda da im bolje paše kad imaju pravo svi radit
opet smo ispali iz fokusa, bez obzira na melem od izvješća
opet smo ispali iz fokusa, bez obzira na melem od izvješća
daj malo dugoročnije promatraj stvari. nismo mi ispali iz fokusa.
Ne može se reći, da je stanje s cijenom dionice TISK ipak puno bolje nego je bilo…….
ali….može to još bolje…
u zadnja dva dana 126k prometa, a danas nismo niti otvorili. Pozitivno je što nema raspoložene prodaje, ali izgleda da mso zasad zacementirani na 320-330
OD TOGA JA SAM NAPRAVIO SKORO POLA
nije mi od toga lakše [tongue]