Mislim da je bilo 433 kn. I uloženo je još cca 50-100kn u modernizaciju i informatizaciju.
Al to nije toliko bitno (sjetimo se Mlinara). Bitna je perspektiva Tiska i koliko je sukladno tome netko spreman platiti.
[/quote]Istina bitna je perspektiva i koliko je netko spreman za to platiti.
Kakva može biti perspektiva nečega tko je u svom core-u praktički monopolist?
Idemo redom:
1)Prodaja Štampe u Crnoj Gori (rješavanje utega jer se nije mogao dogovoriti sa krimosima.Čovjek kupio firmu a sutra dan mu ista takva osvanula i to kiosk do kioska)-tko nezna priča
2) Kupovina Slobodne Dalmacije trgovine(konsolidacija)
3) Realizacija kupovine Slobodna Dalmacija trgovine("stvaranje monopola")
4) Slijedi? Akvizicija svega realiziranog.
Pitanje tkome bi odogvoralo imati praktičiki apsolutno siguran i neovisan distribucijski kanal kroz mrežu tiskovih punktova za svoje proizvode?
Još par stvari-nakon ulaganja u informatizaciju plan nakon isteka lock-up perioda za prenamjenu Tiskovih trgovina su investicije u nove usluge.
Koje?
Pa recimo što je Konzum svojedobno intezivno reklamirao na Tv-u??
Koliko (će) bi to imalo utjecaj na prihode??(mislim da bi se oni multiplicirali višestruko)
Za aplikaciju kakvih uređaja su dimenzije Tiskovog prodajnog prostora idealna stvar??
Ako odgovorite na barem pola ovih pitanja imate znanje.
A znanje je imati tisak.
Za danas dosta.
Tisak se opako brani, stalno dolaze na bid-u novi odredi za obranu… neko poklopi, i evo opet novog naloga od cca 250 kom… i tako stalno…
Tisak se opako brani, stalno dolaze na bid-u novi odredi za obranu… neko poklopi, i evo opet novog naloga od cca 250 kom… i tako stalno…
Ajde da još netko vidi mislio sam da sam usamljen.Ne bih reako da brani nego skuplja.
Nek proba po dobrom danu skupit 1000 komada …………..ode cjena
Ajde da još netko vidi mislio sam da sam usamljen.Ne bih reako da brani nego skuplja.
[/quote]
+1 [thumbsup]
da, netko nesto zna i skuplja vece kolicine, ali brine me ovaj koji izlazi s opakim kolicinama, a ovaj koji skuplja mu malo po malo spusta cijenu ali dozvoljava da izadje s vecom kolicinom, netko je danas izasao sa soma komada… mislim uvijek je ta igra netko mora prodat da se drugi nakrca, al ipak me brine zasto ovaj izlazi…
mislim uvijek je ta igra netko mora prodat da se drugi nakrca, al ipak me brine zasto ovaj izlazi…
Kolega uvijek je jednaka količina kupljenih i prodanih dionica. Ne znam zašto bi ovaj podatak da netko prodaje izazivao zabrinutost. Netko se iskrcavao i na crobex 1300….. Na tisku na 200 kn je bilo debelog iskrcavanja….
da, netko nesto zna i skuplja vece kolicine, ali brine me ovaj koji izlazi s opakim kolicinama, a ovaj koji skuplja mu malo po malo spusta cijenu ali dozvoljava da izadje s vecom kolicinom, netko je danas izasao sa soma komada… mislim uvijek je ta igra netko mora prodat da se drugi nakrca, al ipak me brine zasto ovaj izlazi…
Kolega nemojte da vas brine strpite se malo, kako bi jedan uvaženi kolega rekao u trenutku opće nelikvidnosti mi smo u ratu a tisak., tisak je pun municije i to svaki dan!
mislim uvijek je ta igra netko mora prodat da se drugi nakrca, al ipak me brine zasto ovaj izlazi…
Kolega uvijek je jednaka količina kupljenih i prodanih dionica. Ne znam zašto bi ovaj podatak da netko prodaje izazivao zabrinutost. Netko se iskrcavao i na crobex 1300….. Na tisku na 200 kn je bilo debelog iskrcavanja….
[/quote]
OK, slažem se… Toliko ipak znam o trgovanju:)) OK, po meni bi izazivalo zabrinutost da netko izlazi s velkim nalozima i buba po brdu malih naloga na bidu… i ode cijena dole… Ovdje je slučaj da netko isto ulazi s velikim količinama pa se cijena ne rusi toliko… Mozda je i deal neki…