splite prijatelju,
ulažem u znanje pa ću i ja jednog dana zarađivat ko veliki dečki [thumbsup] … btw pogle si malo forum tiska unazad (i sam si često prisutan), a i graf istoga pa možeš vidjeti kako se lijepo dalo surfati … odmah se ograđujem od nebuloza tipa kupovine na dnu i prodaja na vrhu ali da se dalo uštipnuti štogod, dalo se … budući zadnje vrijeme imam podosta obaveza pa ne stižem (a moram priznati i ne želim) trejdati kao prije malo sam zahrđo … jbg bit će bolje, a osim toga uvijek je bolje prosurfati veći nego više malih valova
p.s. kad će nam ulpl ponovo krenut
samo jedna mala usporedba na godišnjoj razini:
– da bi Tisak pratio rast Crobexa trebao bi biti 405,00 kn
– da bi Tisak pratio rast ATPL trebao bi biti 490,00 kn
pa vi sad zaključite sami koliko još ima prostora za rast
Takve usporedbe nisu realne. Da si uzeo recimo period od godinu dana dobio bi potpuno druge brojke i vjerojatno donio drugačiji zaključak.
A da je lani padao kao HT ne bi došao na cca 160 kn, nego bi ostao na višim razinama. Ne možeš tako gledati i uspoređivati.
Moguće da se sprema prodaja tiska pa cijena ovako raste,a ako je to istina vrlo brzo je očekujem na 600kn.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-spekulacije-o-prodaji-podizu-agrokorova-izdanja,59078.html
Na tisku trenutno kupnja duplo veća od prodaje,promet za pet minuta preko 200000kn,nešto se dobro sprema. [thumbsup]
ponavljam da ista ekipa dere po tisku i ledu. uvijek su bili i očito će biti u korelaciji, samo što tisak malo kasni. već je morao biti preko 570 kuna. ali imamo vremena. mislim da će do kraja godine tisak koštati puno više od sadašnje cijene. a tek je počelo…
Tisak se danas odlično držao,skoro cijela burza u minusu,a on +5%.
Ovas dionica je dugo bila zapostavljena,ali mislim da bude uskoro to nadoknadila.
Todorić je tisak platio preko 400 kn.
Kada je tisak bio u totalnoj dubiozi i rasulu.
Jučer sam na TA izneo svoju prognozu,a to i dalje tvrdim.
Target u ovom rastu preko 500kn,a poslje još dosta više!
Pozdrav dioničarima tiska! [thumbsup]
Moguće da se sprema prodaja tiska pa cijena ovako raste,a ako je to istina vrlo brzo je očekujem na 600kn.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-spekulacije-o-prodaji-podizu-agrokorova-izdanja,59078.html
Bude to i malo više pa nije ti TISAK PEVEC.
Misliš to je to , a ono još gore.
Mislim da to ide do 700 kao kroz putar,pa mora kupac malo to platiti nema jeftino.
Pa tu se priliva keš svako jutro od 6:00 do 20:00.Nema odgode i na rate.
P.s. Prvih 100 kom stavljam na 596,66 kn.
Do tada LP
[tongue] [tongue]
Todorić je tisak platio preko 400 kn.
Mislim da je bilo 433 kn. I uloženo je još cca 50-100kn u modernizaciju i informatizaciju.
Al to nije toliko bitno (sjetimo se Mlinara). Bitna je perspektiva Tiska i koliko je sukladno tome netko spreman platiti.