TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gdje je ekipa koja je bjesomučno prodavala danima na 270-290. molim nek se jave. hvala.

prodavao je samo jedan doticni gospodin iz osiguranja lijepe kolicine,a cisto sumnjam da ce se vracati

Jozo? Ne znam gospodina al ne bi me začudilo da lupi po asku tamo negdje kad bude na 800-900kn

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Jozo? Ne znam gospodina al ne bi me začudilo da lupi po asku tamo negdje kad bude na 800-900kn

A stvarno si provokator [lol]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Mislim da je slijedeći target 350, slijedeći tjedan

A koji je slijedeći target? 🙂

Show me the Money!

[/quote]

Kolega nije provokacija. To je ljudska psihologija.

Nitko se neće na forum javiti i reći ja sam- al mnogi su rasprodali svoje dionice na crobex 1300 ili 1500. Dio njih je kupovao na 4000-5000. A dio njih će opet tek tamo i kupiti.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

evo ja ću se javiti .. prodavo sam i kupovo tisk ovih dana i shebo jedno 2 soma čuna .. neka, neka još sam 35 kila na njemu u zaradi pa mi je i lakše [undecid]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

[/quote]

Kolega nije provokacija. To je ljudska psihologija.

Nitko se neće na forum javiti i reći ja sam- al mnogi su rasprodali svoje dionice na crobex 1300 ili 1500. Dio njih je kupovao na 4000-5000. A dio njih će opet tek tamo i kupiti.

[/quote]

Ma istina kolega ja se malo zafrkavam, svima je smrdio na 230 kn pričali smo otome sjećate se.
Izgleda da je uvijek tako i da pohlepa proradi kad cijene porastu.
Imam dionicu to već piše na forumu no i dalje smatram da netreba biti pohlepan i euforičan.

No da za imat tisak treba imati znanje istina je.Nešto slično kao za Janaf i Ledo [lol]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Imam ga još od 1050 kn. Još prije ga kupovao po 1200 i prodavao po 1400. Ja 35 kila gubim, koliko pinball dobiva. Bilo bi fer da mi da tu lovu i oba smo na 0 i sretni i zadovoljni. [thumbsup]

Dobro, dokupljivao po 450 , 220 i 240 i 310 kn.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/maloljetnici-pokrali-kiosk-uzeli-cokoladice-i-zvakace-gume/456142.aspx
nije dobro kolege, nećemo se lagat. [bye]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/maloljetnici-pokrali-kiosk-uzeli-cokoladice-i-zvakace-gume/456142.aspx
nije dobro kolege, nećemo se lagat. [bye]

Mislim da bi zbog ovoga Tisak sutra trebao pasti na 330k-340 kn, sve ovisi koje su čokolade bile u pitanju.

evo ja ću se javiti .. prodavo sam i kupovo tisk ovih dana i shebo jedno 2 soma čuna .. neka, neka još sam 35 kila na njemu u zaradi pa mi je i lakše [undecid]

35 kila u zaradi? Da si kupovao od 240-250kn onda bi rekao 35000/100=350.
Dakle ulaganjem 85000kn u 3 mjeseca si napravio 35000. Mogao si puno bolje!

New Report

Close