Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
tisak i ledo uvijek su bili u korelaciji, a to znači na podjednakim razinama, dakle na cijeni leda od 6000 kuna tisak bi morao koštati barem 550 kuna, ako uzmemo sve parametre u obzir, a to znači da imamo još lufta. moji targeti nimalo se nisu izmijenili, jedno sam ih pomaknuo za par godina unaprijed.
...povijest se ponavlja...
hoćemo li slijedećih dana zatvoriti gapić ili ćemo jednostavno zaboraviti na to i samo up up up … molim nekog tko je tu više doma za mišljenje jer smo ipak zatvorili na gornjoj liniji trokuta skoro pa idealno
hvala unaprijed
Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica
Ovakvo čišćenje aska na dan kada je market u crvenom jasno sugerira da će cijena uskoro biti još viša
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
Ovakvo čišćenje aska na dan kada je market u crvenom jasno sugerira da će cijena uskoro biti još viša
ima ono nagradno pitanje governora:" što se dogadja s dionicom koja je u plusu kad trziste pada"?? [thumbsup]
FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.
Mislim da je slijedeći target 350, slijedeći tjedan
…samo? a tek je utorak! [proud]
Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.
gdje je ekipa koja je bjesomučno prodavala danima na 270-290. molim nek se jave. hvala.
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
gdje je ekipa koja je bjesomučno prodavala danima na 270-290. molim nek se jave. hvala.
Uskoro će doć kupovat
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.