TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čeka se proboj 320 Kn pa bu svi htjeli tranu

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Može K/P

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Može K/P

ne [proud]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

čeka se proboj 320 Kn pa bu svi htjeli tranu

Izgleda da neće još dugo čekati [proud]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

zakaj to misliš

pa vidim K/P

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

ajmo kladu kolko bu još ovih petstotinjak komada do 300 Kn izazivalo ? [cool]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

do sutra

baš se veselim tom…..sutra.

Tehnologija, ma kojoj cijeni se probija ovaj veliki trokut na tisku što traje već skoro godinu dana? Jel smo blizu ili je probilo? thnx.

I'LL BE BACK

Tehnologija, ma kojoj cijeni se probija ovaj veliki trokut na tisku što traje već skoro godinu dana? Jel smo blizu ili je probilo? thnx.

kolega,šta nam kaže vaše znanje,do kuda će ovo odletjeti?
Vi imate dobre analize,pa ako nije problem da nas malo uputite

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

ponavljamo obavijest, ali da ne ispadne druk (koji to naravno je) … cca. 320 zatvorimo i peglanje prema 480 [thumbsup]

New Report

Close