TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Osim vas dvojice ja sam treći.Možda ima još kome je interesantna??

Četvrti
[thumbsup]
[/quote]
peti [thumbsup]
[/quote]
6.
[/quote]
prvi sve kod nas! [tongue]

Osim vas dvojice ja sam treći.Možda ima još kome je interesantna??

Četvrti
[thumbsup]
[/quote]
peti [thumbsup]
[/quote]
6.
[/quote]
prvi sve kod nas! [tongue]
[/quote]
Toliko udvarača a nitko da priđe djevojci danas. Da nema market markera bid bi bio prazan, aj sutra me riješite muka.

…gdje smo stali?? 7? 8? [rolleyes]

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

9.

brojanje….

Krivo brojite i previse cekate. Sutra idemo dalje ali ne po ovim cijenama.

hoće li netko na 284,95?

hoće li netko na 284,95?

Oće samo više sutra nebu po toj cijeni. 🙂

Predlažem da koordiniranom akcijom zapucamo sve do 290kn kod otvaranja ujutro, sklonimo naloge s prodaje i pričekamo neku normalniju cijenu, npr. 350-420kn

Predlažem da koordiniranom akcijom zapucamo sve do 290kn kod otvaranja ujutro, sklonimo naloge s prodaje i pričekamo neku normalniju cijenu, npr. 350-420kn

ja sam se več odavno postavila na 450 i nek stoji.. več če to doći na svoje [cool]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Eto dobrih vijesti-suradnja s Neckermannom koji ima godišnji promet preko 100 milijuna kuna. Uz nedavno preuzimanje kioska Slobodne dalmacije mislim da vrijednost dionice vrijedi znatno više.
No cijenu pritišće gubitak u prošlom kvartalu i pad prodaje novina, cigareta, modernizacija kioska i kolektivni ugovor.
Imam poprilično Tiska i zasad mi samo koči portfelj.

rovadC, 07.10.2009. u 08:51
Kataloška prodaja preko Tiska

Vaš link

Nisam dioničar Tiska,ali da ne ispada da kritiziram sve Todorićeve firme,mogu vam reći da sam jedan od dobavljača Tisku,i da za razliku od svih ostalih Todorićevih firmi s kojima radim ovi su jedini koji mi još uvijek manje više redovito plaćaju

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Dobro zakaj se Tisak tako uspavao

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

New Report

Close