Dolazi mi posjeta pa nemam vremena za komentar. Ovaj put TA analiza samo u slici.
Ne kužim ovaj graf pa budi dobar pa objasni misao!
Ja ne vidim na 825kn već na 10000kn kako je rekao Delboy.
Kad će to biti?
Uzeo bi 100kom da postanem milijuner.
ovdje 6. imaoc … iako se moram posuti peplom po glavi jer sam ga malo kratio … u jednom trenutku bio skoro 60% portfelja … o očekivanjima neću više trošiti riječi jer bu uz još par dionica u skorije vrijeme i tu bio spektakl, samo da dobro prođe ova korekcija
Ja u sljedeća dva tjedna prodajem ili značajno kratim
kolega, nemojte se ljutiti, ali ja bih to najvolio
[thumbsup]
Četvrti
[thumbsup]
[/quote]
peti [thumbsup]
[/quote]
6.
[/quote]
Ja u sljedeća dva tjedna prodajem ili značajno kratim, ne uljeva mi sigurnost, predugo se igram s njim a slaba zarada.
[/quote]
Predlažem kao 7. da postavimo obranu TISK-a na 220kn i da zbijemo redove sa kupnjom od par tisuća komada.
Cuj, bilo kako bilo, ja sam na Tisku popusio 20%, pa me zanima postoji li realni scenarij po kojem bi se kroz mjesec-dva mogao izvuci… ? ili pisi kuci propalo?
anyway, u svakom slucaju hvala na komentarima/savjetima
Jako jednostavno, kad opali dno kupi dvostruko Tiska i smanjio si gubitke na 6% i možeš izaći još sa zaradom.
Dobra vijest za sve dugoročne dioničare TISK-a:
Jozo Stojić više nije dioničar TISK-a.
Dobra vijest za sve dugoročne dioničare TISK-a:
Jozo Stojić više nije dioničar TISK-a.
Splite aj spavat, Jozo je prodao 1000 kom u ponedjeljak prije dva tjedna, ne znači kad nije u top10 da nije više dioničar, ima još 1500 kom ako nije trgovao u međuvremenu.