evo neko vam izvadio labana i maše [lol]
17 milijona na asku …neviđeno…
zamjerili ste se nekome dečki, nije baš tako šupalj ask…tj. šupalj je al moćan 🙂
Više ga nema.
Koje su ovo gluposti?
Zar transakcije preko 5 milja ne idu kroz blok?
evo nalog na asku, to prodaje ili toda ili država ili adris. trećeg nema
Rekli ste da toda neće prodavati prije 500 kn/ share. Pretpostavljam niti adris, jel moguće da ipak hoće? Mislim koji bi bili razlozi da su nekaj platili 2x skuplje i sad to prodaju? Pranje love?
Više ga nema.
Koje su ovo gluposti?
Zar transakcije preko 5 milja ne idu kroz blok?
Mogu al ne moraju.
Moj zaključak je da je TDR zainteresiran za kupnju tiska te da na ovakav način koči cijenu i zauzima bolji položaj za pregovore.Možemo očekivati i perfidnije igre, pa ko izdrži u toj igri živaca.
To ne bi dopustila Agencija za zaštitu trž. natjecanja, a upitno je i preuzimanje kioska Slobodne zbog monopola.
Kako god, sve je jasnije da su ovdje neke kombinacije u igri. Mislim da treba imati Tisk u portfelju.
Moj zaključak je da je TDR zainteresiran za kupnju tiska te da na ovakav način koči cijenu i zauzima bolji položaj za pregovore.Možemo očekivati i perfidnije igre, pa ko izdrži u toj igri živaca.
Hm, ali momački izložiti na prodaji crno na bijelo dionica u vrijednosti 17,3 milja kuna je svakako ozbiljna stvar. Isto tako se netko mogao pojaviti i to pokupiti i reći: Hvala, dobar posao. Tako da ne vjerujem da je baš u pitanju blokada cijene. Moglo bi biti igre živaca i status quo pozicije ako se nalog opet pojavi.
A možda se samo brokeru polila kava po tastaturi pa slučajno ispritiskao čudne brojeve dok je brisao [tongue]
Hm, ali momački izložiti na prodaji crno na bijelo dionica u vrijednosti 17,3 milja kuna je svakako ozbiljna stvar. Isto tako se netko mogao pojaviti i to pokupiti i reći: Hvala, dobar posao. Tako da ne vjerujem da je baš u pitanju blokada cijene. Moglo bi biti igre živaca i status quo pozicije ako se nalog opet pojavi.
A možda se samo brokeru polila kava po tastaturi pa slučajno ispritiskao čudne brojeve dok je brisao [tongue]
[/quote]
zašto nisu ostavili nalog nek stoji?
hangeru, nekak mi smrdi na kavu. sjećam se kak su prije par mjeseci prodavali jadroplov, ali ne cijelu firmu, nego dve
[undecid]
Ili je netko dobio toliko dionica za štopanje cijene, malo po malo, a likson je sve odjednom stavio na prodaju.
Može bit svašta.
[/quote]
zašto nisu ostavili nalog nek stoji?
hangeru, nekak mi smrdi na kavu. sjećam se kak su prije par mjeseci prodavali jadroplov, ali ne cijelu firmu, nego dve
[undecid]
[/quote]
A možda se zahebo umjesto prodajnog naloga trebao biti kupovni pa da počisti sve do 2000kn [lol]
No na kraju se ipak predomislio [lol]