Lijepo čišćenje aska.
Moguć scenarij kao na ingri uskoro.
Dok sam ovo pisao pobrstila je prva brana na 268. Sljedeća veća je na 285.
evo mene s godišnjeg. vidim svašta ste pisali. netko je rekao da je ingra prodala svoj tisak na 900 kuna i da su ga sada opet kupili. to je krivo. naime, čim su ušli u top 10, prodali su 35 komada i opet se spustili na 11 mjesto, da bi potom pali na 14 jer su još malo prodali. nikada nisu sve prodali, a sada opet kupuju jer znaju što slijedi. po nekim informacijama, vrlo će brzo krenuti povratak na iznad 1000 kuna, a tu su još i špekulacije o izvajanju medie iz tiska i prodaje zasebno ili sa tiskom, u kojem slučaju cijena niti neće biti ispod 950 kuna po dionici. kupaca za tisak uvijek će biti, u to ne morate sumnjati. a sad vi kako znate.
evo mene s godišnjeg. vidim svašta ste pisali. netko je rekao da je ingra prodala svoj tisak na 900 kuna i da su ga sada opet kupili. to je krivo. naime, čim su ušli u top 10, prodali su 35 komada i opet se spustili na 11 mjesto, da bi potom pali na 14 jer su još malo prodali. nikada nisu sve prodali, a sada opet kupuju jer znaju što slijedi. po nekim informacijama, vrlo će brzo krenuti povratak na iznad 1000 kuna, a tu su još i špekulacije o izvajanju medie iz tiska i prodaje zasebno ili sa tiskom, u kojem slučaju cijena niti neće biti ispod 950 kuna po dionici. kupaca za tisak uvijek će biti, u to ne morate sumnjati. a sad vi kako znate.
Ne pametuj bez veze do prije 2 mjeseca imali su 839 komada i bili su 24.mjestu i u zadnja dva mjeseca su kupili 900.
ne laži!
dobro ti je media napisao, izgleda da si prodao po 200, a sjecam se dasi na 1500 kad si kupovao pisao da ti je cilj uci u top 20 e moj krokodilu
ne laži!
dobro ti je media napisao, izgleda da si prodao po 200, a sjecam se dasi na 1500 kad si kupovao pisao da ti je cilj uci u top 20 e moj krokodilu
[/quote]
vidim i dalje ste isti. ***obrisano*** znam što govorim jer poznajem onoga tko daje naloge, a uz to ne pada mi na pamet da ulazim u top 20 ili 30 u vrijeme ovakve krize. samo sjedi i gledaj iduće mjesece. naravno da nisam prodao, ali budem i to vama na cijenama većim od 1000. tek tada budete uzimali. sretno i vama. ***obrisano***
Tisak nesumnjivo vrijedi daleko više od ovih skromnih 259,02kn.
Svejedno niska likvidnost mu brani rast iako vjerujem da će uskoro i on krenuti prema gore snažnije.
Barem grafovi tako vele!
Tisak nesumnjivo vrijedi daleko više od ovih skromnih 259,02kn.
Svejedno niska likvidnost mu brani rast iako vjerujem da će uskoro i on krenuti prema gore snažnije.
Barem grafovi tako vele!
kojim grafovima se Vi sve sluzite i kojim tehnikama
pofuk
unaprijed hvala
Evo tjedni graf Tiska, definitivno ulazak u presijecanje MACD-a, nešto što su brodari odavno napravili već napravili! E pa uskoro je red i na Tisak. Zanimljivo kako vani odrađuju retailari jako kvalitetno u zadnje vrijeme. Dakle nešto što naši moraju odraditi , jer definitivno ova dionica uz još par njih koje neću navoditi kasni za drugima! Ingra hvata priključak, slijedi idući ADUT. Pogodite koji!
Nije mi nikako draga ta priča o prodaji Tiska jer ne vjerujem da će Todorić postići cijenu veću od 400 kn, bar ne ove godine. Za Tisak i za dioničare je puno bolje da ostane pod okriljem Agrokora.
Što se tiče cijene na burzi, znamo da na to utječu isključivo veliki igrači koji kad odluče mogu ga dignuti u tjedan dana na 1000kn i vratiti idući tjedan na 300kn ako žele. Ovo je jedna od najeftinijih dionica na burzi trenutno, koja samo čeka da eksplodira. Jako me veseli ovo rušenje u zadnjih par minuta s 10 komada, jer to je samo potvrda da se ovdje sprema nešto lijepo za nas dioničare.
Nije mi nikako draga ta priča o prodaji Tiska jer ne vjerujem da će Todorić postići cijenu veću od 400 kn, bar ne ove godine. Za Tisak i za dioničare je puno bolje da ostane pod okriljem Agrokora.
Što se tiče cijene na burzi, znamo da na to utječu isključivo veliki igrači koji kad odluče mogu ga dignuti u tjedan dana na 1000kn i vratiti idući tjedan na 300kn ako žele. Ovo je jedna od najeftinijih dionica na burzi trenutno, koja samo čeka da eksplodira. Jako me veseli ovo rušenje u zadnjih par minuta s 10 komada, jer to je samo potvrda da se ovdje sprema nešto lijepo za nas dioničare.
Dugovi do grla
Todorić kreće s rasprodajom tvrtki
Ako stoji poslovica, da su mediji treca grana vlasti onda ce biti velike guzve, pogotovo kad se govori o mijenjanju trenutacno najveceg vlasnika. Bit ce guzve i borbe za sam kontrolni dio. Vlast je vlast, bas me zanima tko je ne zeli, i to u bilo kakva vremena (krizna ili nekrizna)?
Mislim, da ce biti divlje voznje ovdje, jako divlje, nemojte se voziti bez sigurnostnog pojasa.