TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lanice pa i ja kažem da je SF. Glede Leda, dao bog da si u pravu jer Ledo vrijedi te pare, ali ne volim kad se ekipa tak nabacuje ciframa, isto ko Del. Iako ja mislim da je on htio reći neš drugo, al kako god.. A kaj si ti tak nabrijan stalno? Kaj te nisu voljeli kad si bio mali il kaj?

I'LL BE BACK

Kaj ti briješ pa Tisak je bio na 1200, a Ledo max 20 000. A i nije ti Ledo nekaj malo su mi skupi proizvodi maximalno ih zaobilazim u dućanima.

Koma čovječe.

iz koje si ti priče sad ispo? Išo je tisak i po 1700. A kak uspiješ zaobić Ledo proizvode? Kaj ližeš one kod šipca?

I'LL BE BACK

Kaj ti briješ pa Tisak je bio na 1200, a Ledo max 20 000. A i nije ti Ledo nekaj malo su mi skupi proizvodi maximalno ih zaobilazim u dućanima.

Ledo proizvodi su ti skupi? A koji su jeftiniji? Ledo sladoledi su vrhunski i na našem tržištu nemaju konkurenciju.

OT
Bas lizem sladoled marke Esserlunga, Ledo je bolji…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

OT
Bas lizem sladoled marke Esserlunga, Ledo je bolji…

fuj… baci to iz ruku!!! di si to uopće kupio? Kaj se to prodaje u RH? kakva katastrofa [angry] [angry]

I'LL BE BACK

Ledo proizvodi su ti skupi? A koji su jeftiniji? Ledo sladoledi su vrhunski i na našem tržištu nemaju konkurenciju.

[/quote]

kaj je najbolja fora Ledo sladoledi zaista nisu skupi. Ne kužim zakaj ne poskupe to. Ko da bi ekipa skužila da je slatkač pol kune ili kunu skuplji… moš mislit… Pa kuglica onog šrota u Vinceku je 6 kn, a njofra 4 kn ili 5 kn. A ono što ja obožavam raditi je kupiti Ledo sladoled na kiscima Tiska [thumbsup] to radim stalno, i svima preporučujem [thumbsup]. Na Tisku prodaju one sa najboljim sastojcima [thumbsup]

I'LL BE BACK

Navodno su ledo sladoledi ljekoviti i za hemeroide. Cudi me kako citav brand nije uzela ATGR za u svoje ljekarne

(sorry nisam izdrzao)

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Uskoro će Tisak postati mali Konzum. A onda će prodavati ne samo Ledo sladolede nego i većinu Agrokorovih proizvoda. Prihodi će odletit u nebo, postat će napokon i profitabilan i to jako, a onda vas ja pitam koja će cijena dionice biti na burzi. Ali, to je budućnost, a sada nažalost Tisak u minusu dok je Crobex kao i većina dionica u solidnom plusu.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Onaj momak s 399 dionica se samo malo zaletio ( i jednom danu popljugao cca 8000 kn – Čestitam!) ali to je dio burze.
Nebitno, nisam to htio reći nego da su ovo ionako sve smiješni iznosi bitni samo za day trade tko se voli s time igrati, a ne realna vrijednost Tiska.

Evo frende, uživaj…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Evo frende, uživaj…

hvala frende, ajde neka netko skine ovog na 500 kn što smeta pa da imamo autoput do 1500 [thumbsup] [smiley].

I'LL BE BACK

New Report

Close