TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nastavak trgovanju u 13.53…bit će zanimljivo pratiti…

da mi je znat kako ce prodaja reagirat…

nadam se suzdrzano 🙂

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Do 440 kn ima samo 400 komada.
Nitko ne želi prodati…

zaradio sam 30% u tri dana, kakva dobra odluka a savjetovali mi da ne kupujem-

dan je pametniji od noći

zaradio sam 30% u tri dana, kakva dobra odluka a savjetovali mi da ne kupujem-

Kak si zaradil 30% na tisku? pa nije narasel 30%

Nije bilo čišćenja jučer, a neće biti ni dramatičnog pada danas, tržište ide prema gore. samo i za to treba vremena. Za dva mjeseca će nam ove cijene vjerojatno biti smiješne i pitat ćemo se gdje nam je pamet bila.

Nije bilo čišćenja jučer, a neće biti ni dramatičnog pada danas, tržište ide prema gore. samo i za to treba vremena. Za dva mjeseca će nam ove cijene vjerojatno biti smiješne i pitat ćemo se gdje nam je pamet bila.

Slažem se! Trend se definitivno promijenio!

Ma nakrcaj se brate nebude ona ispod 230

Sjeti se g.toka

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Četvrti mjesec potpuno nadoknadio gubitke u turizmu iz prva tri koji su bili loši. Znači i potrošnja je u travnju bila puno veća pa će i rezultati (prodaja) izgledati znatno kvalitetnije u drugom kvartalu nego je to bilo u prvom. Samo da svibanj i lipanj odrade onako kako se očekuje. A ako turizam ne podbaci, a vjerojatno neće mogli bi biti ugodno iznenađeni rezultatima kompanija koje su vezane za maloprodaju. Tisak, Konzum, a dijelom i Atlantic Grupa će imati znatno bolji drugi kvartal (Atlantic je imao i prvi dobar, a drugi će biti odličan) nego je to na prije par tjedana izgledalo (istina, ove je godine Uskrs bio u travnju što znači drugi kvartal) pa će i to utjecati na pozitivne rezultate ovih kompanija. Zato nema prodaje pa nek se ovi što hoće jeftino kupit malo grizu.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Dobar druk kolega. To nam treba kad se ovako mrcvarimo već mjesecima. [thumbsup]
Možda se i prikači kuji luzer pa ga pogura na 400.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Dobar druk kolega. To nam treba kad se ovako mrcvarimo već mjesecima. [thumbsup]
Možda se i prikači kuji luzer pa ga pogura na 400.

Molio bih moderatore da izbrišu ovaj post, jer se komentar odnosio na u međuvremenu izbrisani post.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ma nakrcaj se brate nebude ona ispod 230

Sjeti se g.toka
[/quote]
hvala prijatelj na savjetu i učinio sam!
a sada ne idem van tako mi kažu prijatelji!
isto sam učino i konzumom

dan je pametniji od noći

New Report

Close