smiješne su mi usporedbe BCIN-a i Tiska. pa to dvoje ne može se mjeriti ni u kom pogledu. ali bit će idućih tjedana napucavanja par nelikviduša. u prvih mah 100%, a kasnije i 300% pa vi nanjušite koje će to biti.
prićamo o RASTU a ne o usporedbi dionica!!!!!
fundamentalnih pokazatelja
i Tisak je prije imao dva vlasnika koja su držala 93% dionica!!!!
firma ili valja ili ne valja – što želiš i što očekuješ??
svatko ima svoju strategiju a nakon – recimo godinu dana možemo govoriti tko je bio uspješniji!!! [bye]
u redu tipe tope, onda ti fino odi pa si kupi te neke svoje super sionice a nas debile ostavi ovdje. btw.. danas sam još dibio tiska po super dnevnoj cijeni jer se netko otreso ujutro,i rasprodao HDEL da još mogu pojačati kad i ako padne. baš sam glup, al šta ću.
za svakoga ima mjesta na tržištu…
za svakoga ima nade da će uspjeti u svojim strategijama…..
za svakoga ima mjesta da svoj virtualni "svijet" ostvari………..
svatko može biti bedast i pametan koliko hoće, dok ne ugrožava drugoga……..
svatko će na kraju "bitke" imati – dobiti – SVOJ RAČUN!!!!………
svatko će na kraju biti više ili manje ZADOVOLJAN……………….
I TO JE TO!!!! [pray]
U konačnici je bitno to da je TISK jedna od rijetkih dionica koja uopće nije rasla u zadnja 2 mjeseca. To je katastrofa. Taman dok dođe njeno vrijeme, već će krobi početi testirati nove nizine
kako sam dobar posao napravio prije tri dana
sam sam sebi jučer govorio bravo majstore.
još sada razmišljam o konzumu i onda sam unutra do grla.
U konačnici je bitno to da je TISK jedna od rijetkih dionica koja uopće nije rasla u zadnja 2 mjeseca. To je katastrofa. Taman dok dođe njeno vrijeme, već će krobi početi testirati nove nizine
Pa zato sad raste…i sigurno će rasti više od dionica koje su u zadnja dva mjeseca porasle 70-100%
Netko nas otjerao u blokadu!
Pratimo daljni razvoj situacije…ali prije 300 kn nema značajnijeg otpora…
Glede izvješća – 2. dio
Nigdje se ne spominju slatkiši, pića, sladoledi,…
Slatkiši, grickalice su oko 30% skuplji nego u dućanima, što daje maržu od minimalno 50%.
S pićima još bolja zarada.
Kiosk Tiska se nalazi na ulazu u školu, i svaki dan se sve ponuđeno počisti.
I inače su kiosci smješteni tamo gdje prolazi puno ljudi, gdje se dosađuju na stajalištima,…
Jedino što sa sigurnošću znam je da kriju pravo stanje. Zašto i dokad? Za taj odgovor ću se načekati.
Neka više odblokiraju ovo, da se stigne počistit’ ova sića naloga ispod 300 kn.
Glede izvješća – 2. dio
Slatkiši, grickalice su oko 30% skuplji nego u dućanima, što daje maržu od minimalno 50%.
I inače su kiosci smješteni tamo gdje prolazi puno ljudi, gdje se dosađuju na stajalištima,…
Jedino što sa sigurnošću znam je da kriju pravo stanje. Zašto i dokad? Za taj odgovor ću se načekati.
Čekaj dok počne ljeto, nisu se sad baš previše kupovali sladoledi i sokovi
Neće biti čišćenja danas ali jednostavno smjer tržišta se promijenio. Bit će dobrih stvari u sl. par mjeseci.
Glede izvješća – 2. dio
Čekaj dok počne ljeto, nisu se sad baš previše kupovali sladoledi i sokovi
[/quote]
Normalno da će u ljetnim mjesecima prihod strahovitom porasti…a rashodi će rasti bitno sprije…jer će fiksni troškovi ostati isti…tako da na kraju II kvartala možemo očekivati solidne rezultate…a na kraju III kvartala odlične rezultate…