TISK (Tisak d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TISK (Tisak d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

smiješne su mi usporedbe BCIN-a i Tiska. pa to dvoje ne može se mjeriti ni u kom pogledu. ali bit će idućih tjedana napucavanja par nelikviduša. u prvih mah 100%, a kasnije i 300% pa vi nanjušite koje će to biti.

prićamo o RASTU a ne o usporedbi dionica!!!!!
fundamentalnih pokazatelja
i Tisak je prije imao dva vlasnika koja su držala 93% dionica!!!!
firma ili valja ili ne valja – što želiš i što očekuješ??
svatko ima svoju strategiju a nakon – recimo godinu dana možemo govoriti tko je bio uspješniji!!! [bye]

u redu tipe tope, onda ti fino odi pa si kupi te neke svoje super sionice a nas debile ostavi ovdje. btw.. danas sam još dibio tiska po super dnevnoj cijeni jer se netko otreso ujutro,i rasprodao HDEL da još mogu pojačati kad i ako padne. baš sam glup, al šta ću.

I'LL BE BACK

za svakoga ima mjesta na tržištu…
za svakoga ima nade da će uspjeti u svojim strategijama…..
za svakoga ima mjesta da svoj virtualni "svijet" ostvari………..
svatko može biti bedast i pametan koliko hoće, dok ne ugrožava drugoga……..
svatko će na kraju "bitke" imati – dobiti – SVOJ RAČUN!!!!………
svatko će na kraju biti više ili manje ZADOVOLJAN……………….
I TO JE TO!!!! [pray]

U konačnici je bitno to da je TISK jedna od rijetkih dionica koja uopće nije rasla u zadnja 2 mjeseca. To je katastrofa. Taman dok dođe njeno vrijeme, već će krobi početi testirati nove nizine

Hell is Empty and all the Devils are Here

kako sam dobar posao napravio prije tri dana
sam sam sebi jučer govorio bravo majstore.
još sada razmišljam o konzumu i onda sam unutra do grla.

dan je pametniji od noći

U konačnici je bitno to da je TISK jedna od rijetkih dionica koja uopće nije rasla u zadnja 2 mjeseca. To je katastrofa. Taman dok dođe njeno vrijeme, već će krobi početi testirati nove nizine

Pa zato sad raste…i sigurno će rasti više od dionica koje su u zadnja dva mjeseca porasle 70-100%

Netko nas otjerao u blokadu!
Pratimo daljni razvoj situacije…ali prije 300 kn nema značajnijeg otpora…

Glede izvješća – 2. dio
Nigdje se ne spominju slatkiši, pića, sladoledi,…
Slatkiši, grickalice su oko 30% skuplji nego u dućanima, što daje maržu od minimalno 50%.
S pićima još bolja zarada.
Kiosk Tiska se nalazi na ulazu u školu, i svaki dan se sve ponuđeno počisti.
I inače su kiosci smješteni tamo gdje prolazi puno ljudi, gdje se dosađuju na stajalištima,…
Jedino što sa sigurnošću znam je da kriju pravo stanje. Zašto i dokad? Za taj odgovor ću se načekati.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Neka više odblokiraju ovo, da se stigne počistit’ ova sića naloga ispod 300 kn.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Glede izvješća – 2. dio
Slatkiši, grickalice su oko 30% skuplji nego u dućanima, što daje maržu od minimalno 50%.
I inače su kiosci smješteni tamo gdje prolazi puno ljudi, gdje se dosađuju na stajalištima,…
Jedino što sa sigurnošću znam je da kriju pravo stanje. Zašto i dokad? Za taj odgovor ću se načekati.

Čekaj dok počne ljeto, nisu se sad baš previše kupovali sladoledi i sokovi

Neće biti čišćenja danas ali jednostavno smjer tržišta se promijenio. Bit će dobrih stvari u sl. par mjeseci.

Glede izvješća – 2. dio

Čekaj dok počne ljeto, nisu se sad baš previše kupovali sladoledi i sokovi
[/quote]

Normalno da će u ljetnim mjesecima prihod strahovitom porasti…a rashodi će rasti bitno sprije…jer će fiksni troškovi ostati isti…tako da na kraju II kvartala možemo očekivati solidne rezultate…a na kraju III kvartala odlične rezultate…

New Report

Close